dul kadın ifadesi ne kadar dogrudur

Evet evet tüm suç dul kadınların zaten!alsanaalsanasmile
Diğer geride kalan insan ırkı sütten çıkan ak kaşıklar!
En iyisi kapayın bizi bir yere de bulaşmasın size dulluğumuz!mafoldumben
Yarın kimin ne olacağını kim bilebilir ki?

Tabi canım biz boşanmış kadınlar , evli arkadaşların masumm kocalarını baştan çıkarmaya programlıyız ya..Tek amacımız bu.akannehir

Evet kimse bilemez hayatın insana neler getirecegini?

Hic birseyin garantisi yoktur! Ayrıca '' mjgh'' arkadasım eger senin basına gelirse .. Sen kendini bir yere kaparsın hani dullar baska evlilikler icin tehlike olusturuyorlar ya o bakımdan.
:jeyyar:

bence erkekler bosanmıs bayanlar icin tehlike olusturuyor..kadınlar kocalarını aklamak icin boyle der adam adam gibi olsa kim gelse ayartamaz zaten erkekler bu kadar beyinsiz yaratıklarmı bir kadın gelip bastan cıkarabiliyor istiyorda yapıyor millette sonra dul kadın o ayarttı deyip kadını sucluyor hemen

Son düzenleyen: Moderatör:
Dul lafını eskiler kocası ölmüş kadınlar için söylerlerdi,benim gördüğüm,bildiğim,ama günümüzde ''dul kadın '' tabiri ,%90 aşağılamak,bir eksikliği ifade etmek için kullanılıyor ve ben bu laftan nefret ediyorum,ve etrafımda bu tip konuşmalarda çekinmeden uyarıyorum,dul değil bekar diye.

benimde bir cok tanidigim var bosanmis üzerinden on sene gecmesine ragmen
bir erkekle kahve dahi icmemis olan bayanlar
öylesi varsa böyleside var
kurununun yaninda yasdami yansin yani

tabiki öyle bayanlarda vardır ,ben bazı kadınların böyle yaptığını görünce sinirlerim bozuldu haliyle .tabiki birçok arkadaşımız vardır eşi vefat etmiş ,ayrılmış bunları tenzi ediyorum ayrıca

Öncelikle bana kardeşim diye hitap etmeyin,
bakın ben size, siz diye hitap ediyorum.
mesajlarınızda kullandığınız o kelimeler
site kuralları gereği yasak zaten.
ayrıca her koyun kendi bacağından asılır,
siz utanın ya da utanmayın o beni ilgilendirmez ama
yorumlarınızda genelleme yapamazsınız.

peki sizzzzzin ne sorununuz var acaba ben genelleme falanda yapmadım ayrıcca ,bunuda belirteyim.evet her koyun kendi bacağından asılır sizzze ne oluyor acaba

peki sizzzzzin ne sorununuz var acaba ben genelleme falanda yapmadım ayrıcca ,bunuda belirteyim.evet her koyun kendi bacağından asılır sizzze ne oluyor acaba

Bakın daha çok yeni üyesiniz ve kuralları bilmiyorsunuz sanırım.
konuyu dağıtmayın.yasak çünkü..
üslubunuz benim tarzım değil,
onun için size cevap dahi vermiyorum,
lütfen sizde benim mesajımı alıntılayıp
mesaj yazmayın bana...

Bir kadın diğerini savununca hemen zaten ya avukatı mısın denir ya da yaran mı var ki gocunuyorsuna gelir olay.
Bırakalım bu klişeleri lütfen.yazdığınız cümleler kadınları rencide edici türden,rahatsız olmamak mümkün değil.

Ben buna da katılmıyorum..
Elbet benim de vardır bir kaç tane çürük elma ben boşandıktan sonra tosladığım..
Artık ülkemiz aştı bunları...
Kadın boşandı diye sevişilmeye hazır kıta olarak gören zihniyet cidden azaldı..
Ki ben gezen,dolaşan,sosyal çevresi geniş ve rahat bir kadınım..
Bana bile bir iki tane denk geldiyse benden daha usturuplu bir kadına hiç bişiy olmaz diye düşünüyorum..
Öncelikle şu bekar,evli,boşanmış,dul sıfatlarını kaldıralım!!!
Kadın her yerde kadındır!!!
İsterseniz ben evliyken oğluna isteyen kayınvalide adaylarıma,yine ben evliyken evli olduğumu bile bile yanaşan erkeklere hiç değinmeyeyim..
Biz hemcinslerimize sıfat takmaya devam ettiğimiz sürece başımız yerden hiç kalkmaz!
Boşanmak suç olmaya da devam eder!

malesef eşi ölmüş kadınların yakın zamanda olsa halen nufus cüzdanda dul damgası yazıyor çok rahatsız oluyorum cüzdanla biryere gittiğimde o bölgeyi elimle kapatıyorum yanındakiler meraklı okumaya çalışıyorlar hele sulu ve yaşlı erkekler sapıklar onlar aslında yaşlandıkça kuduruyorlar hormonlarına birşeyler oluyor yaş ilerledikçe malesef bir şey yapamıyoruz damgamızı vurdular :gitme: :gitme:

Kadınların art niyetle damgalanması asla kabul edilemez.Kelimenin anlamından uzaklaşıp,boşanmış insanları damgalamak amacıyla kullanıldığı için genelde,tasvip etmiyorum cümle içinde bu kelimenin sıklıkla geçmesini.mirmirmirmir

azaldı ama ne yazıkki bitmedi..ben sıfat falan yakıstırmadım da zaten ..bir kadının medeni durumundan bahsederken kullanılan sıfatların bazen cok adice oldugunu ve bunun yanlıs oldugunu ifade etmeye calısıyorum ben yoksa kadın heryerde kadındır bunun aksini soylemedim zaten..burdaki konu ''dul'' olarak nitelendirilmek ve evliligi sona ermiş diyim:) bir kadına yapılan cirkin yakıstırmalar goruyorum var cevremde yeni bosandın cok gezme yeni bosandın fazla konusma kimseyle yanlıs anlasılır bunların olmaması gerektigini soyluyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
büütün suç kadınlar erkeklerin hiç suçu yok sanki :umursamaz: insan kendini bildikten sonra kimse kimseyi ayartamaz

insanın sıfatı değil kişiliği karakteri önemlidir.dul kadına kötü gözle bakmak çok yanlış
maalesef bunu kadınlar daha çok yapıyor ülkemizde
umarım genç nesil böyle saçmalıkları devam ettirmez daha bilinçli olurlara.s

önemli olan kavramlar değildir bence
dul deseler nolur boşanmış deseler nolur
bu kadın "dul" veya bu kadın "boşanmış" yani kocamı ayartmaya çalışır, ve başkasının kocasın aldı kaçtı çocukları yetim kaldı ziyniyeti olduğu sürece kavramların çokda önemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…