Dul (!) Malı Yemek

Sanki seçerek vermisler size
Pis beleşciler
Babandan kurtulmuşsun,bunlardan da kurtulursun
Muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcut bence

Allah iyi insanlar çıkartsın karşınıza. Zor günleri dimdik atlatmışsınız. Millet konuşur. Ama büyük konuşmasınlar dönüp kendilerini bulur. Böyle insanları Allah’a havale edip devam etmek lazım yola. Napalım ağzı olan konuşuyor. Yapmak birşey yok karşı taraf değişmeyeceğine göre biz dümeni başka tarafa kıralım. Boşverin kurmuşsunuz düzeninizi. ❤️

Toplumumuzdaki zayıf gördükleri kadınları istismar etme yöntemlerinden birisi. Kadın dul o yüzden zayıf malını kullanabiliriz düşüncesi. Halbuki herkes kendi kazancına işine baksa. Ne güzel annenizi çekmiş kurtarmışsınız kendi yağınızda kavruluyorsunuz ne diye kendilerini sokuşturmanın derdindeler acaba bunlar?
Kuzenim anneme sahip çıkma ayağına kendini anneme baktıracak. Ye iç yat hesabı. Teyzem de öyle . Annemin yanına birkaç gün kalmaya geldi güya. Çorabına kadar anneme ödetmeye kalkmış. Annem de kardeşimden ve benden para istemeye utanır biz veriyoruz eline zorla. Çocuklarımın emekle kazandığı parayı sana yedirmem diye düşünüp parayı kesince teyzem hemen gitti. Beni aramaya başladı sonra

Annemin kuzeni anneme demiş ki geçen. Benim anneme sen bak, sana aylık para vereyim. Annemi halası da 85 yaşında kadın yani. Annem çok üzülürmüştü hepsi işi düşünce arıyor diye
Akrabalarınız boş mezar bulsa ölecekgillerdenmiş:)

Ama bu kuzene niye kızdınız anlamadım. Annenizin çalışmaya ihtiyacı varsa düşünülebilir bir seçenek gibi geldi bana..

Sanki seçerek vermisler size
Pis beleşciler
Babandan kurtulmuşsun,bunlardan da kurtulursun
Muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcut bence
Benim evim ayrı ama ben de kapatım annemlerle yaşasam diyorum artık. Herkes bir şekilde kapak atma Peşinde ya anneme ya bana. Çok şükür benim için artık baba dşye bir kavram bile yok. Yakında akraba diye de olmayacak inşallah

Akrabalarınız boş mezar bulsa ölecekgillerdenmiş:)

Ama bu kuzene niye kızdınız anlamadım. Annenizin çalışmaya ihtiyacı varsa düşünülebilir bir seçenek gibi geldi bana..
Getirecek annesini, annemin evine bırakacak. Kendi evinde istemiyor ki. Annemde bel fıtığı var bakamaz, taşıyamaz.

İyi akşamlar hanımlar. Canım çok sıkkın. Annem güç bela babamdan boşandı. Herkes onun boşanmasını bekliyormuş sanki. Evi kardeşim tuttu eşyaların çoğunu o aldı. Faturaları vs ortak ödüyorduk. Annem ve kardeşlerim aynı evde yaşıyor yani.teyzem arar, ben de boşanayım senin yanına yerleşeyim. Kuzenim arar, iş bulalım o şehirde seninle yaşayalım sana sahip çıkarız( yalana bakın, hayatında 1 aydan uzun çalışmamıştır ikisi de) halam arar, benim kız da boşanacak, kalacak yeri de yok ne yapsak ki(!) der. Annem hepsini bir şekilde bertaraf etti çünkü hepsinin amacı 5 kuruş vermeden anneme yük olmak . Annemin azıcık nafaka dışında bir şeyi yok ki kardeşlerim ve ben destek oluyoruz.
Gelelim asıl mevzuya. Annemden yüz bulamayanlar şimdi beni darlıyor. Kuzenim aradı ev arkadaşı oluyorum sana dedi. Hayırdır dedim Benim niye haberim yok ben birini buldum dedim bozuldu. Teyzem arası başka bir zaman. Ben de seninle yaşayım istersen kira derdim olmaz dedi. Ev benim değil ki ben de kiradayım diyorum. dul yeğen parası yerim Ahahaha Bana kira mı ödeteceksin diye gülüyor. Halam beni arıyor: Annenin kaderini yaşıyorsun, babanla annen ayrılsın diye uğraştın annene destek çıktın. Al senin de yuvan Yıkıldı kızım. Artık dikkat et davranışlarına... lafa bak lafa. Açtım ağzımı yumdum gözümü ve engelledim.

en büyük şoku da eski ev arkadaşımda yaşadım.Patavatsızca konuşan annesi var. Ben evliyken bir gece onda kalmam gerekti. Evli kadının evinde ne işi var demiş annesi. Şimdi de diyormuş ki sakın onunla aynı eve çıkma tekrar dul kadınla oturulmaz laf olur... salak arkadaşım da bunu başka bir arkadaşa söylemiş.onunla da asla görüşmeyeceğim artık. Bide beni aramış yüzsüz yüzsüz diyor ki: en büyük destekçin benim.
Sanki sayıyla yolladılar bana bu insanları. Bir tane normal akrabam yok. İyice doldum artık
Boşverın

İyi akşamlar hanımlar. Canım çok sıkkın. Annem güç bela babamdan boşandı. Herkes onun boşanmasını bekliyormuş sanki. Evi kardeşim tuttu eşyaların çoğunu o aldı. Faturaları vs ortak ödüyorduk. Annem ve kardeşlerim aynı evde yaşıyor yani.teyzem arar, ben de boşanayım senin yanına yerleşeyim. Kuzenim arar, iş bulalım o şehirde seninle yaşayalım sana sahip çıkarız( yalana bakın, hayatında 1 aydan uzun çalışmamıştır ikisi de) halam arar, benim kız da boşanacak, kalacak yeri de yok ne yapsak ki(!) der. Annem hepsini bir şekilde bertaraf etti çünkü hepsinin amacı 5 kuruş vermeden anneme yük olmak . Annemin azıcık nafaka dışında bir şeyi yok ki kardeşlerim ve ben destek oluyoruz.
Gelelim asıl mevzuya. Annemden yüz bulamayanlar şimdi beni darlıyor. Kuzenim aradı ev arkadaşı oluyorum sana dedi. Hayırdır dedim Benim niye haberim yok ben birini buldum dedim bozuldu. Teyzem arası başka bir zaman. Ben de seninle yaşayım istersen kira derdim olmaz dedi. Ev benim değil ki ben de kiradayım diyorum. dul yeğen parası yerim Ahahaha Bana kira mı ödeteceksin diye gülüyor. Halam beni arıyor: Annenin kaderini yaşıyorsun, babanla annen ayrılsın diye uğraştın annene destek çıktın. Al senin de yuvan Yıkıldı kızım. Artık dikkat et davranışlarına... lafa bak lafa. Açtım ağzımı yumdum gözümü ve engelledim.

en büyük şoku da eski ev arkadaşımda yaşadım.Patavatsızca konuşan annesi var. Ben evliyken bir gece onda kalmam gerekti. Evli kadının evinde ne işi var demiş annesi. Şimdi de diyormuş ki sakın onunla aynı eve çıkma tekrar dul kadınla oturulmaz laf olur... salak arkadaşım da bunu başka bir arkadaşa söylemiş.onunla da asla görüşmeyeceğim artık. Bide beni aramış yüzsüz yüzsüz diyor ki: en büyük destekçin benim.
Sanki sayıyla yolladılar bana bu insanları. Bir tane normal akrabam yok. İyice doldum artık
Canım boşver o ınsanları zamanla temızlenıcekler sen kurtulduna sevın

herkes boşanmak için sizi beklemiş sanki
bence bosanmak istemeleri falan hikaye sirf dul demek icin ariyorlar yani
dul kocasi ölmüş kadina denir siz ve anneniz bekarsınız

Akrabalar böyle maalesef. Babam öldüğünde eve çöreklendiler yediler bitti şimdi annem yalnız kapısını açan yok. Çünkü 'dulun' parası bitti.

Getirecek annesini, annemin evine bırakacak. Kendi evinde istemiyor ki. Annemde bel fıtığı var bakamaz, taşıyamaz.
Anladım. Kendi evinde gündüzleri falan bakacaksa diye düşündüm.
Bütün akrabalar garip olunca belki bu normaldir dedim bir şans verdim ama bu da annesini başından atma peşindeymiş. Allah kolaylık versin size..

herkes boşanmak için sizi beklemiş sanki
bence bosanmak istemeleri falan hikaye sirf dul demek icin ariyorlar yani
dul kocasi ölmüş kadina denir siz ve anneniz bekarsınız
Boşanma fiilinden öyle korkuyordu ki baba tarafım. Ben boşanıyorum dedim babama. ağzına ne laflar aldı. Sonra akrabalar. Sanki adam öldürüp hapse düştüm. Aynen öyle illa laflarını sokup aaaa sen dul kaldın diyorlar bir şekilde

İnsanlar kinadiklari şeyler başına gelmeden ölmezmiş bekle ve gör konu sahibi arkadaşım

İnsanlar nasıl bu kadar acimasiz ve fırsatçı olabiliyor aklım almiyor artık .

Sahip cikiyoruz adi altinda sömürecekler. Akraba degil mi iste geneli menfaatci bencildir. Artik cekirdek aileden baskasi guvenilir gelmiyor bana

ben de bosaninca 93 yasindaki babaannemi bakmaya zorladi halam tek basina kalamiyor bende 12 saat evde yokum gunde

arkadaş dersen beni tehdit olarak goren herkesle iliskimi kestim notunu verdim hepsinin. kalanlar yeter bana dedim.

pis zihniyetlerinde bogulsunlar hepsi. bosanma hayatta toptan bir temizlik getiriyor insan dostunu düşmanını anlıyor aci da olsa

Annemin kuzeni anneme demiş ki geçen. Benim anneme sen bak, sana aylık para vereyim. Annemi halası da 85 yaşında kadın yani. Annem çok üzülürmüştü hepsi işi düşünce arıyor diye
Valla bunları yazarken bile sinirden çatlıyorsun buna eminim. Herkesten önce sen ailen önemli bırak konuşma huzur bırakmıyorlar

Back
X