Dul ve cocuklu bir adamla evlenmek..

Penguen_

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2015
13
1
34
Merhabalar sırf bu durum içime dert olduğu için üye olup yazmak istedim. İllaki benim gibiler vardır görüşlerinizi merak ediyorum. 25yaşındayım hiç evlenmedim .Sevgili olduğum adam 31yaşında başından bir evlilik geçmiş bir de küçük kızı var bir sene evli kalmış anlaşamayıp ayrılmış zaten görücü usulü sevmeden evlenmiş. Kadınla hiç bir şekilde görüşmüyor biliyorum zaten hergün beraberiz ama ayda iki üç kez kızını görüyor. Adam beni cok seviyor el üstünde tutuyor kıymetimi biliyor ona cok güveniyorum o konuda bi sıkıntım yok. demek istediğim ben bekarım o evlenmiş boşanmış diye benm de derdim yok fakat ailemin hala haberi yok ve tepkilerinden korkuyorum söylemeye cesaretim yok karşı çıkacaklarını adım gibi biliyorum ne yapmalıyım aileme söylerken nasıl bir yol izlemeliyim fikri olan varsa lütfenn:KK43:

Son düzenleme:
Valla her ailenin yapısı, kulturu başkadır.. Aileniz karşıysa ve ailenize rest çekmiyecekseniz bu iş zor gibi...

Merhabalar sırf bu durum içime dert olduğu için üye olup yazmak istedim. İllaki benim gibiler vardır görüşlerinizi merak ediyorum. 25yaşındayım hiç evlenmedim fakat bakire de değilim. Bunu özellikle belirttim neden olduğunu birazdan anlayacaksınız.Sevgili olduğum adam 31yaşında başından bir evlilik geçmiş bir de küçük kızı var bir sene evli kalmış anlaşamayıp ayrılmış zaten görücü usulü sevmeden evlenmiş. Kadınla hiç bir şekilde görüşmüyor biliyorum zaten hergün beraberiz ama ayda iki üç kez kızını görüyor. Adam beni cok seviyor el üstünde tutuyor kıymetimi biliyor ona cok güveniyorum o konuda bi sıkıntım yok. Evleneceğim kız bakire olmalı diye düşünenlerden değil zaten bu durumda öyle bir hakkı olmadığını biliyor. demek istediğim ben bekarım o değil diye benm de derdim yok fakat ailemin hala haberi yok ve tepkilerinden korkuyorum söylemeye cesaretim yok karşı çıkacaklarını adım gibi biliyorum ne yapmalıyım aileme söylerken nasıl bir yol izlemeliyim fikri olan varsa lütfenn:KK43:
o bekar degıl mı? boşanmış adama bekar demıyorsun sanırım :=)

Bekar tabi ki öyle bir şey mi demişim anlamadım :)

Yani ben hiç evlenmedim o evlenmiş boşanmış demek istemiştim pardon

Son düzenleme:
Bu başlarda bana imkansız geliyordu kendim de ikna olmamıştım asla kabul edemem böyle birşeyi diyordum. Sonradan ikna oldum sevdim güvendim onunla herşey kolay olacakmış gibi geldi ama bu sıralar ailemin yanına geldim ve kafam karışmaya başladı hiçbirşeyden haberleri olmamasına rağmen bana şimdi bile zor geliyor vicdan yapıyorum gelecek günleri düşündükçe kalbim sıkışıyor nasıl söyleyeceğim diyorum.

O kıza annelik (ablalık) yapmayı kabul ediyorsanız neden olmasın. .
işin zor ailen konusunda ..
Kızla annesi uzak bi ile taşındılar kız hep annesiyle yaşayacak ama annesinin başına bişey gelirse ne yapcaz dedim o zaman alıcaz tabiki dedi zaten bende okadar kötü kalpli bi insan değilim tabiki alırız dedim ama içten içe öyle bir şey olmasın diye de dua ediyorum

Kızla annesi uzak bi ile taşındılar kız hep annesiyle yaşayacak ama annesinin başına bişey gelirse ne yapcaz dedim o zaman alıcaz tabiki dedi zaten bende okadar kötü kalpli bi insan değilim tabiki alırız dedim ama içten içe öyle bir şey olmasın diye de dua ediyorum
Sonuçta o adamla evlenince bi sorumluluk alacaksınız. .
Kırk kere düşünüp, bir kere karar verilecek konu..

Bir kere konunuzun bekaretle hic bir alakasi yok. Onu hic dile getirmeseniz de olurdu. Evlilik sorumluluk, cocuk hele ki baskasinin evladi ekstra ekstra sorumluluk demek. Siz bu yuku kaldirabilecek misiniz onu dusunun. Oyle disarida parkta bahcede oynamaya benzemez. Yeri gelir cisini kakasini temizlersin yeri gelir kusmugunu silersin. Ateslenir sabah kadar basinda beklersin. Ergen olur tribini cekersin. Basli basina sorumluluk. Aileye nasil acilacaginiza gelince sakince anlatin. Es adayinizi tanimalari icin firsat isteyin. Birde neden bosanmislar? Boyle bir durumda benim icin bosanma sebebi de onemli olurdu.

Bir kere konunuzun bekaretle hic bir alakasi yok. Onu hic dile getirmeseniz de olurdu. Evlilik sorumluluk, cocuk hele ki baskasinin evladi ekstra ekstra sorumluluk demek. Siz bu yuku kaldirabilecek misiniz onu dusunun. Oyle disarida parkta bahcede oynamaya benzemez. Yeri gelir cisini kakasini temizlersin yeri gelir kusmugunu silersin. Ateslenir sabah kadar basinda beklersin. Ergen olur tribini cekersin. Basli basina sorumluluk. Aileye nasil acilacaginiza gelince sakince anlatin. Es adayinizi tanimalari icin firsat isteyin. Birde neden bosanmislar? Boyle bir durumda benim icin bosanma sebebi de onemli olurdu.

Haklısınız tabiki sorumluluk gerek. Ama annesiyle ve uzakta yaşayacağı için bi nebze de olsa yüküm az olacak gibi. Boşanma sebebi ise sevememiş. kadın da aynı şekilde. Nikahta keramet vardır diyerek ve biraz da ailelerin ısrarıyla evleniyorlar cocuk da istemeden oluyor zaten. Bir sene evli kalmış

Haklısınız tabiki sorumluluk gerek. Ama annesiyle ve uzakta yaşayacağı için bi nebze de olsa yüküm az olacak gibi. Boşanma sebebi ise sevememiş. kadın da aynı şekilde. Nikahta keramet vardır diyerek ve biraz da ailelerin ısrarıyla evleniyorlar cocuk da istemeden oluyor zaten. Bir sene evli kalmış
Uzakta bile olsa 2gece dahi kalmaya gelse siz o cocugun sorumlulugunu bir anne gibi ustleneceksiniz. Cevremdw ornekleri oldugu icin yaziyorum. Gercekten iyi dusunmek lazim. Hele ki yukari da bir yerde
"okadar kötü kalpli bi insan değilim tabiki alırız dedim ama içten içe öyle bir şey olmasın diye de dua ediyorum"
demissiniz. Cok cok iyi dusunmeniz lazim.

Uzakta bile olsa 2gece dahi kalmaya gelse siz o cocugun sorumlulugunu bir anne gibi ustleneceksiniz. Cevremdw ornekleri oldugu icin yaziyorum. Gercekten iyi dusunmek lazim. Hele ki yukari da bir yerde
"okadar kötü kalpli bi insan değilim tabiki alırız dedim ama içten içe öyle bir şey olmasın diye de dua ediyorum"

Yani tamamen hazır değilim anlamına geliyor bu sanırım galiba :s

Cevrenizdeki örneklerden biraz bahseder misiniz

Cevrenizdeki örneklerden biraz bahseder misiniz
Iki ayri ornek var biri iyi biri kotu.
Biri adamin aldatmasi sonucu 4 cocukla yikilan bir yuva ve adamin metresi ile evlenmesi. Agir gelen fazla gelen cocuklar. Bayram, tatil zamani sokaklara tasan kavgalar. Zaman zaman eve alinmayan evin yabancisi gibi kapi onunde masum mahsun oturan cocuklar. Ilk ese inat olsun diye cocuklar uzerinden yapilan guc savasi. Oz anne her gun elma yer der uvey vermez evin ekonomisini cokerttiniz der. Cocuk ateslenir "bisi yok ilgi cekmeye calisiyor" gozuyle bakilir vs vs.. digeri de uvey evladini kendi cani gibi gorup evinde ozel oda acan onu oyun gruplarina tiyatroya sinemaya goturen mutfakta onunla birlikte sevdigi yemekleri yapan kendi karninda tasidigi oz evladina isim secerken o senin kardesin adi ne olsun diye soran ve soyledigi ismi koyan sabirli merhametli bir ornek. Gercekten fedakar ve sabirli olmak lazim. Olgun davranmak sart. Herkes kaldiramaz benim fikrim.

Bence evlenmemelisin.sorun yasarsin cok.evlenince aranizdaki suandaki ask heyecan da kalmayacak.mantikli dusun duygularina kapilma.o cocuk bir omur o adamin ve esiyle de yuzyuze gelecekleri zamanlar olcak bosveeeerrrr baciiimmm kafan rahat olur bnce bekar bayanin cocuklu erkekle isi cok zooorr

Iki ayri ornek var biri iyi biri kotu.
Biri adamin aldatmasi sonucu 4 cocukla yikilan bir yuva ve adamin metresi ile evlenmesi. Agir gelen fazla gelen cocuklar. Bayram, tatil zamani sokaklara tasan kavgalar. Zaman zaman eve alinmayan evin yabancisi gibi kapi onunde masum mahsun oturan cocuklar. Ilk ese inat olsun diye cocuklar uzerinden yapilan guc savasi. Oz anne her gun elma yer der uvey vermez evin ekonomisini cokerttiniz der. Cocuk ateslenir "bisi yok ilgi cekmeye calisiyor" gozuyle bakilir vs vs.. digeri de uvey evladini kendi cani gibi gorup evinde ozel oda acan onu oyun gruplarina tiyatroya sinemaya goturen mutfakta onunla birlikte sevdigi yemekleri yapan kendi karninda tasidigi oz evladina isim secerken o senin kardesin adi ne olsun diye soran ve soyledigi ismi koyan sabirli merhametli bir ornek. Gercekten fedakar ve sabirli olmak lazim. Olgun davranmak sart. Herkes kaldiramaz benim fikrim.

İkinci örnek güzel

Bence evlenmemelisin.sorun yasarsin cok.evlenince aranizdaki suandaki ask heyecan da kalmayacak.mantikli dusun duygularina kapilma.o cocuk bir omur o adamin ve esiyle de yuzyuze gelecekleri zamanlar olcak bosveeeerrrr baciiimmm kafan rahat olur bnce bekar bayanin cocuklu erkekle isi cok zooorr

Bu devirde onun gibi seveni bulmak da cok zorrr. Kimse içime su serpmiyor ya :KK43:

X