- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Sunum çok güzelEllerine emeğine sağlık canım Başarılar dilerim
Yine bir yarışma ve içimizi ısıtan nefis çorba tarifleriBu kategorinin olmasını ben kendi adıma çok istemiştim. Üşengeçlikten midir, tembellikten midir bilemiyorum ama bi türlü değişik çorba tarifleri deneyemiyorum. Oysa şimdi tarifini vereceğim çorba hem pratik hem lezzetli. Çok güzel oldu, umarım siz de beğenirsiniz Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum bu arada
Malzemeler:
250 g kıyma
Yarım su bardağı pirinç
1 orta boy havuç
tuz, karabiber
1 yumurta
Yarım su bardağı yoğurt
1 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı nane
Yapılışıirinç, kıyma, karabiber ve tuz yoğurulur. Fındık tanesi gibi şekil verilir.
Havuç rendelenir. Daha sonra 2 litre kaynamış suya köfteler ve havuç rendesi atılır. 15 dk pişirilir.
Yoğurt, yumurta ve un çırpılarak terbiyesi yapılır. Azar azar ilave edilerek 10 dk kaynatılır.
Sıcak olarak servis edilir, Afiyet olsunnn
Tesekkurler canimBaşlığı okuduğumda nasıl çorbaymuş dedim ama çok güzel gözüküyor eline sağlık canm :)
Sagolasin canimYasemin canım ellerine dağlık , çok şleİz duruyor , sunum da başarılıBol şans
cok güzel görünüyor,ellerinize saglik
yarismada basarilar dilerim
Sunumda çorbada harika. Ellerinize sağlık.
denemek ısterım tarıfı cok lezız olacaga benzıyor :) ellerınıze saglık yarısmada basarılar dılerım :)
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlar, guzel sozleriniz, guzel dilekleriniz beni cok mutlu ettiYasemin cim,güzel bir çorba olmuş.Sunumuna bayıldım.Ellerine sağlık ve de bol şansların olsun
Tesekkur ederim canim, kesinlikle deneNe güzel bir sunum olmuş, bayıldım. Çok lezzetli ve değişik bir tarif denenecek listeme ekledim. Elinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Beğenmene çok sevindim MegBu nedir buuuu
Ellerine sağlık Yasemin'cim
Tesekkur ederimmmÖzellikle sunum çok güzel..
Ellerine sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?