- 12 Temmuz 2006
- 58.919
- 225.091
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Tesekkur ederim HarbiKizcim
Cok tesekkur ederim canimEllerinize emeğinize sağlık sunuma bayıldımmmyarışmada başarılar dilerim
Mune ablacim tesekkur ederimmmGece gece acıktım da zaten, çorba tariflerini gezip kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum
Ellerinize sağlık, başarılar diliyorum
Begendigine sevindim canim, cok tesekkurlerÇok otantik ve şık bir sunum olmuş tatlım :)
Ellerine emeğine sağlık , bol şanslar .
Tesekkur ederimElinize sağlık sunumda harika.Başarılar..
Teşekkür ederim BenİpekcimEline sağlık Yasemin. Güzel bir tercih olmuş..
çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık
Ellerine sağlık sevgili rakibem...sunum enteresan olmuş...
offff harikaaa ne zaman olacak oylamaaaYine bir yarışma ve içimizi ısıtan nefis çorba tarifleriBu kategorinin olmasını ben kendi adıma çok istemiştim. Üşengeçlikten midir, tembellikten midir bilemiyorum ama bi türlü değişik çorba tarifleri deneyemiyorum. Oysa şimdi tarifini vereceğim çorba hem pratik hem lezzetli. Çok güzel oldu, umarım siz de beğenirsiniz Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum bu arada
Malzemeler:
250 g kıyma
Yarım su bardağı pirinç
1 orta boy havuç
tuz, karabiber
1 yumurta
Yarım su bardağı yoğurt
1 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı nane
Yapılışıpirinç, kıyma, karabiber ve tuz yoğurulur. Fındık tanesi gibi şekil verilir.
Havuç rendelenir. Daha sonra 2 litre kaynamış suya köfteler ve havuç rendesi atılır. 15 dk pişirilir.
Yoğurt, yumurta ve un çırpılarak terbiyesi yapılır. Azar azar ilave edilerek 10 dk kaynatılır.
Sıcak olarak servis edilir, Afiyet olsunnn
22sinde başlayacak canımoffff harikaaa ne zaman olacak oylamaaa
bende katılacağım ilk yarın anca yüklerim şu an işteyim akşam yapıcam.22sinde başlayacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?