Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla boşan lafıda sen den çıkmış eşinde şunu diyebilir 15 dakka geç kaldık diye boşanma lafını niye ediyorsun
yoksa niyetin bumu diyebilirdi.
arkadaşım dakik ama sert arkadaşım hatalısın bacım hatalı
Yazı renginden dolayı ekranda sorun var sandım bir kaç kere sayfayı yeniledimsorun kalmamış sarılmışlar öpüşmüşler herşey yolundaymış
bizde dakik olup yorum yazıcaz diye anamız ağladı
bari gideyim de yemeğe bakayım![]()
Yazı renginden dolayı ekranda sorun var sandım bir kaç kere sayfayı yeniledim![]()
adamı korkutmuşun valla ne diyim :d ondanAhahaha yoruma koptum evet kabul ediyorum saçmaladım ama bende anlatırken kendimi çok mu abartmışım diye bi düşündüm şuan yoksa benim eşte o kadar sinirleri alınmış pamuk değildir :)
Eşiniz hep böyleymiş, genel anlamda ağır hareket eden biriymiş, bu kadar tepki yersiz geldi bana. Tatile gitmem seninle, e boşa o zaman, onuda yaparım muhabbetindede ikinizde eşit durumdasınız bana göre. Fitili eşiniz ateşlemiş fakat sizin tepkinizden sonra gerisi gelmiş.
O sinirle hızlı ve dikkatsiz araba kullanmanızda ciddi bir hata, sabahın körüde olsa insanlar o saatte yola çıkıyor genelde işe gitmek üzere, birine çarpabilirdiniz, ağaca, duvara vs toslayabilirdiniz,lastiģin yarılmasına şükredin bence. Sokaklarda bağıra çağıra koşacak pozisyona gelmeniz ayrı bir tuhaf.
Biraz haksız buldum sizi konunun genelinde çünkü yeni birşey değil eşinizin ağırkanlı hareket etmesi dolayısıyla bastan eşyalarını hazırlamadı ve böyle olacağı belliydi. Siz ite kaka akşamdan hazırlatmaliydınız bavulunu.
adamı korkutmuşun valla ne diyim :d ondan
bundan sonra adamın valızınıde hazırla sen benceKeşke korksa bunlar yaşanmazdı :)
uyusuk adama sinir oluyorum aynısı benım esim ya diyroum karı olsan seni bosamıstım erkek adam giye rpantolonunu tarar sacını cıkar bu uyuusk hani bekliyom ama ortada biseyde yok tin tin tin valla kız haklı bende bi kere dügüne gidicez saat olmus 6.5 ben hazır nazır sekille bekliyroum esim hala giyincek bende o an sinir krizimi deniyo ona bagardım cagardım üstümdkei gömlegi yırttım boynumu falanda yırtmısım sesin kısıltı bpgazlarım agarıstı bi dügüne kacta gidiler ya 7 de dügünde olucaksın ben bildgim bileli böyledir
bundan sonra adamın valızınıde hazırla sen bence
adamda usenmemıs 2 saat once kalkmıs hanı uzun sacı olsa anlarımda
Keşke korksa bunlar yaşanmazdı :)