Dumur olmuş durumdayım..:((

eşiniz sinirliyken söylediği şeylere de çok takılmayın.
öfke gelince akıl gidermiş, büyükler öyle der.
o kadar sinirlenmiş demekki adam.

bencede çok abartmışsın 15 dk yüzünden adama kızmışsın çıldırtmışsın sonra adam sana kızınca sinir krizi geçirmişsin kafanı arabaya vurup sokaklarda koşmuşsun kuzum sen normalmisin çok şımarıksın bence azcık kendini toparla yoksa adam dediğini yapıp seni boşayacak benden söylemesi.

ne uludag mış böle vay anasına millet tatilini yaptı geldi ..:KK48:biz sorununu dinliyoruz.:KK51:

bende gitsem keşkede varsın bir saat geç gitsem:KK55::63:

valla boşan lafıda sen den çıkmış eşinde şunu diyebilir 15 dakka geç kaldık diye boşanma lafını niye ediyorsun

yoksa niyetin bumu diyebilirdi.

arkadaşım dakik ama sert arkadaşım hatalısın bacım hatalı

Tabiki hatalıyım ama eşimde sütten çıkmış ak kaşık değil bence beni o noktaya getiren kendisi ve ona göre 15 dakika geç kaldık bana göre en az 1 saat..onun saat kavramı böyledir..iş yerinde bile sürekli eşim denilince insanlar geç kalmak diye düşünür amannn böyle işye neyse saol vakit ayırdığın için :)

Arkadaşlar herkese yorumları için teşekkürler buradan şunu anladım bundan sonra kimseyi bekletmek uğruna eşimi karşıma almayacam, koyver gitsin yapıcam ve bende gerektiğinde bekleten olacam..Ciddi ciddi buna karar verdim şuan gerekirse yardım alıcam böyle olabilmek için ve de eşimin kıymetini anladım sayenizde hepinize yürekten teşekkür ediyorum :)

Kızdığın şey aslında 15 dakika geç kalmak değil, o uyuşukluk ve rahatlık.

Ben de senin gibiyim. Sabah 5'te yola çıkacaksak, akşamdan bavulumu hazırlarım sabah hazırlayacaksam da herkesten önce kalkarım ki kimseyi bekletmeyeyim. Eşinizin keyfi yüzünden kimse beklemek zorunda değil, bu saygısızlık bana kalırsa da. Hele ki sabahın bir körü kalkmışsınız, sabahları 5 dakika uyku bile insana 5 saat geliyorken, bavulu şöyle mi koysak, dur duş alayım, tıraş olmadım onu da olayım diye geç kalmak sinir bozucu. Ben de sinirlenirdim ama dediğim gibi 15 dakika geç kalmaya değil o rahatlığa.

Tepkinizi ise abarttığınızı düşünüyorum. Sokaklarda koşmak, arabayı son sürat kullanmak falan üff yani. Hakaret gibi algılamayın lütfen ama çok arabesk, çok filmvari hareketler. Ben bu tür hareketleri oldum olası aşırı ve gereksiz bulurum. Eşiniz yine de peşinizden gelmiş. Ben yerinde olsam arabadan inerdim ve peşinizden gelmezdim. Yine de anlayışlı bir eşiniz olduğunu düşünüyorum.

Eşiniz sizin hassasiyetiniz olduğunu biliyor pekala ona uygun davranabilir. Uyuşuk uyuşuk hazırlanacaksa 15 dakika önce kalksın mevzu çözülsün. Bir daha birbirinizi üzmeyin

Eşiniz hep böyleymiş, genel anlamda ağır hareket eden biriymiş, bu kadar tepki yersiz geldi bana. Tatile gitmem seninle, e boşa o zaman, onuda yaparım muhabbetindede ikinizde eşit durumdasınız bana göre. Fitili eşiniz ateşlemiş fakat sizin tepkinizden sonra gerisi gelmiş.
O sinirle hızlı ve dikkatsiz araba kullanmanızda ciddi bir hata, sabahın körüde olsa insanlar o saatte yola çıkıyor genelde işe gitmek üzere, birine çarpabilirdiniz, ağaca, duvara vs toslayabilirdiniz,lastiģin yarılmasına şükredin bence. Sokaklarda bağıra çağıra koşacak pozisyona gelmeniz ayrı bir tuhaf.
Biraz haksız buldum sizi konunun genelinde çünkü yeni birşey değil eşinizin ağırkanlı hareket etmesi dolayısıyla bastan eşyalarını hazırlamadı ve böyle olacağı belliydi. Siz ite kaka akşamdan hazırlatmaliydınız bavulunu.

Gerçekten seni anlıyorum cok sinir bir durum birilerinin seni beklemesi hem de sen hazirken. Ama esinin huyunu biliyorsun , su zamana kadar bir cozum yolu bulman gerekti. Sakin aninda suclamadan bu durumun rahatsız ettigini söyle mesela daha dikkat etmesini. Yok ben boyleyim gibi soylemler hicbir iliski de saglikli degil bence.
Diger mesajimda da dedigim gibi boyle durumlarda biz de cok tartıştık ama birbirimizi kirmadan (bu nasil oluyor demeyin, sevgi iliski sorgulanmazsa kirici soz de cikmiyor agizdan)

Ahahaha yoruma koptum evet kabul ediyorum saçmaladım ama bende anlatırken kendimi çok mu abartmışım diye bi düşündüm şuan yoksa benim eşte o kadar sinirleri alınmış pamuk değildir :)
adamı korkutmuşun valla ne diyim :d ondan

Eşiniz hep böyleymiş, genel anlamda ağır hareket eden biriymiş, bu kadar tepki yersiz geldi bana. Tatile gitmem seninle, e boşa o zaman, onuda yaparım muhabbetindede ikinizde eşit durumdasınız bana göre. Fitili eşiniz ateşlemiş fakat sizin tepkinizden sonra gerisi gelmiş.
O sinirle hızlı ve dikkatsiz araba kullanmanızda ciddi bir hata, sabahın körüde olsa insanlar o saatte yola çıkıyor genelde işe gitmek üzere, birine çarpabilirdiniz, ağaca, duvara vs toslayabilirdiniz,lastiģin yarılmasına şükredin bence. Sokaklarda bağıra çağıra koşacak pozisyona gelmeniz ayrı bir tuhaf.
Biraz haksız buldum sizi konunun genelinde çünkü yeni birşey değil eşinizin ağırkanlı hareket etmesi dolayısıyla bastan eşyalarını hazırlamadı ve böyle olacağı belliydi. Siz ite kaka akşamdan hazırlatmaliydınız bavulunu.

Eşime ite kaka birşey yaptıramam çocuk muyum ben deyip çekilir..Araba konusunda kimsenin canını tehlikeye atacak biçimde ne yaşarsan yaşayım kullanmam çukura girdik lastik ondan patladı hızım 50 di bu arada ama çukur değil bildiğin göçüğe o hızla kim girse yarar o lastiği.. Ama hatalıydım çok fevri davrandım haklısınız..

uyusuk adama sinir oluyorum aynısı benım esim ya diyroum karı olsan seni bosamıstım erkek adam giye rpantolonunu tarar sacını cıkar bu uyuusk hani bekliyom ama ortada biseyde yok tin tin tin valla kız haklı bende bi kere dügüne gidicez saat olmus 6.5 ben hazır nazır sekille bekliyroum esim hala giyincek bende o an sinir krizimi deniyo ona bagardım cagardım üstümdkei gömlegi yırttım boynumu falanda yırtmısım sesin kısıltı bpgazlarım agarıstı bi dügüne kacta gidiler ya 7 de dügünde olucaksın ben bildgim bileli böyledir

uyusuk adama sinir oluyorum aynısı benım esim ya diyroum karı olsan seni bosamıstım erkek adam giye rpantolonunu tarar sacını cıkar bu uyuusk hani bekliyom ama ortada biseyde yok tin tin tin valla kız haklı bende bi kere dügüne gidicez saat olmus 6.5 ben hazır nazır sekille bekliyroum esim hala giyincek bende o an sinir krizimi deniyo ona bagardım cagardım üstümdkei gömlegi yırttım boynumu falanda yırtmısım sesin kısıltı bpgazlarım agarıstı bi dügüne kacta gidiler ya 7 de dügünde olucaksın ben bildgim bileli böyledir

Ben heralde üstünü parçaladım desem buradan sağ çıkamazdım..evet tepkilerimiz abartı olmamak kaydıyla olmalı bence onlarda anlasın artık..

bundan sonra adamın valızınıde hazırla sen bence :D
adamda usenmemıs 2 saat once kalkmıs hanı uzun sacı olsa anlarımda

Ya keşke hazırlayabilsem ama ben ne koysam hepsi geri çıkar başkaları girer o bavula o daha büyük bir zaman kaybı bence :) Bir de tuvalette oyun oynamaya bayılır bi girer tam 45 dakika sonra çıkar falan işte..

Allah tan sokaklar boştu ama ben çılgınlar gibi kullanıyorum, virajları son hız falan dönüyorum kafamda sürekli boşanma lafı yankılanıyor.. Aslında çokta şaşırılmayacak bir durum gerçekleşti ve o hızla girdiğim bir çukur sonucunda lastik yarıldı..Tabi ikimizde şok..

Bunlar sizin cümleleriniz konu sahibi, hem çılgınlar gibi kullanıyorsunuz hemde 50km hızla gidiyordum diyorsunuz:KK57: 50km bildiğin şehiricinde sakin sakin gidilen bir hız yani.
Neyse konu bu değil belki ama yazdığınıza istinaden yazıyorum dogal olarak yorumumu.

Keşke korksa bunlar yaşanmazdı :)

canım geçmiş olsun
çok tatlı bi kavga olmuş okuyunca acayip bi anım depreşti
eşim o zaman sevgiliydik tabi
kavga ettik benden ayrılcağını söyledi bende bırakırmıyım bırakmam
araban in dedi inmem in inmem sonra durdurdu arabayı al senin olsun dedi
eski tank gibi araba kocaman
arabanın asından anlamam o zaman
aldım baya sağa sola çarpmadan mahalleye vardım ama
polis görmüş manyak diye eşim arıyor çabuk in diye inmem dedim polis geliyor dedi sokağa
dönüyüm derken kaldırama çıkartmamla araba hars diye oturdu istop etti
çalışmadı sonra :)
kıyamadı kocam geldi koşa koşa manyakmısın sen falan
hee unutmadan ben senin gibi bağırmadım
bayılma numarası yaptım sonra barıştık :KK45::KK45::KK45:
şimdi arkadaşlara anlatır
bizim hatun arabayı kaldırımdan kaldırıma vurdu diye:KK23::KK23::KK23:
sizde aynen böyle hatırlar gülersiniz:KK36:

Back
X