• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün 47 yi gördüm sabah 45

EyiAszs

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
372
220
18
Dün, yemek yedikten sonra tam 47 oldum, şimdide 46.50 civarı benn iye kilo almaıyırum

Dün, yemek yedikten sonra tam 47 oldum, şimdide 46.50 civarı benn iye kilo almaıyırum
Tartı yanlış olabilir. Eczane ya da sağlık ocağındaki tartılar daha doğru gösteriyor. Bir gün eczaneye gidip bak. Kilona sabah aç karna bakmalısın.

Ben her zaman birden fazla tartıya bakarım emin olmak için. Evdeki tartı dışında eczanede de kilona bak. Aynı mı değil mi görmüş olursun. Bir günde 2 kilo vermen mümkün değil.
Evet aynen öyle şauan, yağmur yağıyor gidemem de sonra bakarım

Yahu yemek yedikten hemen sonra kilo alınmaz. Biz de yemekten hemen sonra tartıya çıkınca 2 3 kilo fazla çıkıyor.
Net kilon sabahları aç karna su bile içmeden tartıldığın kilondur. 1 2 günde çok yedim neden alamadım olmaz. Yiyorum yiyorum olmuyor diyorsan diyetisyen eşliğinde git bilgili birinden yardım al.

Yahu yemek yedikten hemen sonra kilo alınmaz. Biz de yemekten hemen sonra tartıya çıkınca 2 3 kilo fazla çıkıyor.
Net kilon sabahları aç karna su bile içmeden tartıldığın kilondur. 1 2 günde çok yedim neden alamadım olmaz. Yiyorum yiyorum olmuyor diyorsan diyetisyen eşliğinde git bilgili birinden yardım al.
Gittim zaten uygulama dım zayıflama diyeti vermiş bana

Back
X