E
elçinzeynep
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elçinzeynep
-
öncelikle gebelik testinin gerçek sonucu vermesi için adetinin en az 1 hafta gecikmesi lazım. dün olman gerekiyormuş sanırım . bu durumda kan testi yaptırıp hamile olup olmadığını daha net ve kesin olarak anlayabilirsin.hakkında hayırlısı olsun
benim 8 gün adetim gecikti hiç beklemiyorduk test yaptım hamileydim Allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah ama bekle çünkü hayal kırıklığı kötü bişi süreklide test yapma 4-5 gün geçsin hele
bende 29 olmam gerekıyordu ama tık yok ...2 gün kala yaptım negatif cıktı suan cesaret edemıyorum bi kac gün gecsin diyorum benim kasıklarım cok agrıyordu yanlız 5 gündür umarım tutunmustur çünkü 1 yıldır korunmuyorum..sevgiler
Benimde dun olmam gerekiyordu ama olmadim bugunde olmuycam cunku atesim yuksek.bakalim nezamana kadar devam edecek.buay hayit ictim gereksiz gecikmemesi lazim. Tek belirtim sabahlari gogus sizlamasiyla uyanmam. Oda gun icinde gecio tekrar baslio aara ara oluyo.bide tum yemeklere saldiriyorum nekadar yeryem yiyeyim doymuyorum. Sivilceler cikti sivilce heraman kirmizilarin isaretidir bende. Yinede 35 gun olsun oyle yap testini bende beklemedeyim
ya kıslar benımde 3 gun oldu gecelı adet gunum bendede hala tık yok sadece arada bı sol kasıgıma agrı gıyo okadar goguslerım sedece elleyınce acıyo normalde bısı yok adetıme 1 gun varken yapmıstım negatıf tı ama sımdı 3 oldu gecelı sımdıe ben yapmaya cesaret edemıyorum umıtlerım yıklıcak atesımde 36.7 bugun ya ne yapcam ya bıde adet olursam var yıkılcam notmalde adet duzensızlıgım yok ama ınsallah hamısızdır kıslar ya rabbım duysun sesımızı ınsallah sevındırsın bızlerı:Saruboceq:
ya kıslar benımde 3 gun oldu gecelı adet gunum bendede hala tık yok sadece arada bı sol kasıgıma agrı gıyo okadar goguslerım sedece elleyınce acıyo normalde bısı yok adetıme 1 gun varken yapmıstım negatıf tı ama sımdı 3 oldu gecelı sımdıe ben yapmaya cesaret edemıyorum umıtlerım yıklıcak atesımde 36.7 bugun ya ne yapcam ya bıde adet olursam var yıkılcam notmalde adet duzensızlıgım yok ama ınsallah hamısızdır kıslar ya rabbım duysun sesımızı ınsallah sevındırsın bızlerı:Saruboceq:
hiç bir belırtım yok yanı kasık agrımdan baska sağlı sollu batmalar oluyor baska bi belırtı yok gecsin bakalım bi kac gün Allah büyük bizide görür inşallah.. Amin
Ayni ben yani bu kadar da olamaz.ben de en gec 29-u olmama gerekirdi bilmiyorum damirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?