dün adet olmam gerekıyodu ama tık yok !!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi elçinzeynep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm hemen 1 qün qeçti diye ümitlenmemelisin..biraz zaman qeçmeli en az 10 qün..Dilerim Allah sanada evlat nasip eder..:CüvCüv:

Canını sıkmak istemem ama geçen ay benim 4 gün geçti.. dedim tamam, kesin hamileyim :) Ama 4. günün sonunda adet oldum, hayatımda ilk kez bu kadar adetim gecikmişti. Sonrasında toparlanmak zor oluyor, sırf bunun için yazdım sana, bence çok da kendini kaptırma.. Hakkında hayırlısı olsun.

123456789000000000000000000000

Son düzenleme:
12345678999999999999999999999999999999

Son düzenleme:
12345678999999999999999999999999999999999999999999999

Son düzenleme:
eylül ayında 10 gün gecikmişti adetim ve hiç sekmezdi gününü
bekledim idrar testi
kan testi
yok o kadar üzüldümki cünkü dr eşimle bende de bişey olmadıgını söylemişti
ama bu ekim ayındada aynısı oldu
sinirlendim herhalde her ay böle olcak artık dedim inat yaptım test yapmadım 3 gün 4. gün yaptım sonuca inanamadım ağladım tuvalette ne yapacagımı sapıttım kafamı kapıya carptım morardı ertesi gün haliyle
annemi aradım ilk oda cok sevindi
zaten hala bir annem bi de eşim bilio ha bir de siz:))))
umarım seninde aynısı olur
bu ay olmazsa öbür ay
umudunu taşı yeterki

narencim hayırlı olsun ben sana bişey sorucam sanırım 6 haftalık hamilesin sen keseyi ve bebeği gördünmü ve ne zaman gördün canım cevap verirsen çok sevinirim

narencim hayırlı olsun ben sana bişey sorucam sanırım 6 haftalık hamilesin sen keseyi ve bebeği gördünmü ve ne zaman gördün canım cevap verirsen çok sevinirim

5+5 ken dr a gittik karından baktı keseyi gördük bebeği görmek için 2 hafta sonraya randevu verdi bekliorum canım zaten burası mahrumiyet bölgesi tek başıma gidemem oysaki çok merk ediyorum eşimde görevde zaten 2 hafta sonra gelecek(

birincisi stresten aksayabilir adetin çok düzenli saati saatine mi geliyordu bu bir günde hemen umutlandın??

ikincisi,hemen belirti vermesini bekleme,tam tersi,hamile olmayıp adetin gecikince de bünye kendisi hamilelik belirtileri göstermeye başlıyor zaten..o bir kıstas değil..

elçincim ne oldu belli oldumu hamilemisin merak ettim inşaallah hamişsindir inşaallah :Saruboceq:

inanın sonucunuzu bende çok merak ett,im aynı durum bendede söz konusu
geçen ayın 29 unda adet olmuştum bu ay 26 sı en geç bekliyordum ama hala ses yok
ilk defa böyle bir durumla karşılaştım test yaptım sonucu negatif
sayfaları okuyunca biraz rahatladım ama((((((((((negatiffffffffffffffff:çok üzgünüm:
doktora gitmeye de korkar oldummmm

bende gittiğimde bebişim 5+3 müş ama ben doktora gittiğimde henüz adet tarihim bile gelmemişti yani üstüne görmüşüm doktor karnımdan baktı ve 5+3 dedi şok oldum banada 2 hafta sonra gel dedi bakalım bekliyorum canım inşallah ikimizde bebişlermizi görürüz çok heyecanlıyım

Son düzenleme:

canım hamileliğimin 3.haftasında tabi ben daha hamile olduğumu bilmiyordum test yaptım negatif çıkmıştı üzülme inşallah sende hamişsindir canım

inşalllah canım haber verelim birbirimize olurmu bu arada ben haziran anne adaylarındayım genelde herkes bizim gibi ordan yazışırız olurmu

Ne kadar yaşanılası, ne kadar içten bir anı olmuş.. yazamadan edemedim,okurken yüzümden tebessüm oluştu, anne olmayı hakeden her kadına bu durumun nasip olsun inşallah.

elçincim ne oldu belli oldumu hamilemisin merak ettim inşaallah hamişsindir inşaallah :Saruboceq:

canımcım bugun 6. gun ama hala bılmıyorum hamılemıyım degılmıyım.heralde degılım cunku olsam ıllakı anlarım bı belırtısı olur dımı ıdrarda negatıf cıkıyo bılmıyorum kafam cok karısık kan testde yapmak ıstemıyorum heralde 1 gunu 1 gun sayıyıyorum aklımca umıtlenıyorum acabamı dıye kan testı yapasam bıtcek hersey ne umıt kalcak ne bısı bakalım allahtan hayırlısı onun dedgı olur bılıyorum sonunda adet olcam ama olsun ondada vardır heralde bı hayır herseyın bı vaktı ssatı vardır dıye dsunuyorum rabbım bana ve benım gıbı tum ısteyenlere verır ıns hayırlı oldugu zmanda :Saruboceq:

amin canım Allah dualarımızı kabul etsinn.
peki senin adet düzeninin böyle uzadığı oluyor muydu yoksa hiç bukadar gecikmez miydi?
6 gün az bir zaman değil çünkü..
canım dr'una bile söylesen 6 gün geçti adet olmadım diye hemen gebelik testi ister varsa ona göre, yoksa ona göre tedavi uygular..
bende merak ettim şimdi.
Allah'ım gönlüne göre versiiinn..

amin canım sagol adet gecıkmem hıc olmazdı her ayın aynı gunu mutlaka olurdum bı gecıkmem evlencegım ay oldu heralde heyecandan stresten 9 gun evlendıkten sonra enfeksıyon tedavısı gordum ıgne 10 tane bıde oy oldu gecıkmem 8 gun sadece o bu neyın nesı anlamadım bakalım beklıcem 10 gun eger olmassam ondan sonra kan testı yapıcam

ben bayağı ümütlendim işte şimdi. kaydirigubbakcemile3
canım kalbim seninle inşallah istediğin güzel haberi hayırlısıysa alırsın..
ne kadar bekleyeceksin diye soracaktım 10 gün diye yazmışsın şimdi bende sayıyorum günleri..
haydi bakalım hayırlısı olsuunn a.s.

bence adetiniz geçeli tam bir haftayı doldurduktan sonra,sabah idrar testi yapın.o zaman net bir sonuç verir bence...

inşallah hamilasinizdir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…