E
elçinzeynep
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elçinzeynep
-
ben bayağı ümütlendim işte şimdi. kaydirigubbakcemile3
canım kalbim seninle inşallah istediğin güzel haberi hayırlısıysa alırsın..
ne kadar bekleyeceksin diye soracaktım 10 gün diye yazmışsın şimdi bende sayıyorum günleri..
haydi bakalım hayırlısı olsuunn a.s.
canımcım bugun 6. gun ama hala bılmıyorum hamılemıyım degılmıyım.heralde degılım cunku olsam ıllakı anlarım bı belırtısı olur dımı ıdrarda negatıf cıkıyo bılmıyorum kafam cok karısık kan testde yapmak ıstemıyorum heralde 1 gunu 1 gun sayıyıyorum aklımca umıtlenıyorum acabamı dıye kan testı yapasam bıtcek hersey ne umıt kalcak ne bısı bakalım allahtan hayırlısı onun dedgı olur bılıyorum sonunda adet olcam ama olsun ondada vardır heralde bı hayır herseyın bı vaktı ssatı vardır dıye dsunuyorum rabbım bana ve benım gıbı tum ısteyenlere verır ıns hayırlı oldugu zmanda :Saruboceq:
canım bence bunları düşünme şimdi başka şeylerle ugraş kafanı dagıt hamile degilsen boşuna adetini uzatmış olursun dahada üzülürsün şu 4 gün hiç düşünmemeye çalış zor tabi biliyorum ama yapmalısın ümütlendirme kendini umutsuz da olma
teacher_rose, en son adet kanaman nasıldı, normal miydi, dr, üstüne görmüşsün demiş ya ondan sordum,
Doktora gidip adet söktürücü almanız lazım.Benimde 8gundur gecikiyor normalde ayın 3adet olmam gerekiyordu olmadım 3test denedim negatif çıktı kan testini de 3.4.gunun gecikmesinde yapmıştım ordada bişey çıkmadı ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?