dün adet olmam gerekıyodu ama tık yok !!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi elçinzeynep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım cok tesekkur ederım rabbı heımızın cumlesının kalbıne gore verır ınsallah hepımızburdan hmılelık haberlerı verırız a.s.

teacher_rose, en son adet kanaman nasıldı, normal miydi, dr, üstüne görmüşsün demiş ya ondan sordum,

canım ben de bişi sorucam adetin normaldi derken nasıldı bende 2 ay oldu adet olmadım ama hamile olup olmadıgımı bilmiyorum öğrenmek istedim ben şimdi adetim ama diğerlerinden çok farklı yani bu kadar geç kalmasına ragmen sıvı ve pıhtı yok önceden pıhtı olurdu agrım olurdu hiç agrım yok ve pıhtıda gelmiyo dün öglen geldi kahverengi leke şeklinde bugün biraz fazla geldi ama gene renk olarak çok koyu kahverengi gibi acaba bende üstünemi göüyorum demek geldi içimden böle olunca cvb verirmisin

canım ben de bişi sorucam adetin normaldi derken nasıldı bende 2 ay oldu adet olmadım ama hamile olup olmadıgımı bilmiyorum öğrenmek istedim ben şimdi adetim ama diğerlerinden çok farklı yani bu kadar geç kalmasına ragmen sıvı ve pıhtı yok önceden pıhtı olurdu agrım olurdu hiç agrım yok ve pıhtıda gelmiyo dün öglen geldi kahverengi leke şeklinde bugün biraz fazla geldi ama gene renk olarak çok koyu kahverengi gibi acaba bende üstünemi göüyorum demek geldi içimden böle olunca cvb verirmisin nasıl bi adet oldu seninkisi

canım üzgünüm ama büyük ihtimal hamile degilsin banada böyle olmuştu 8 gün adetim gecikmişti test yapıyordum yok çıkıyordu hatta burda bende çok yazmıştım meger psikolojikmiş kafama çok taktıgım için gecikmiş boşuboşuna 8 gün kaybım oldu ama ertesi ay hamile kalmıştım umarım sanada böyle olur inş allah isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşaallah

amin canım inş allahtan ahyırlısı hergun atesmı olcuyoum yuksek 36.6 36.7 hasta olmam ıcın dusmesı lazım dımı yanı ben ole bılıyorum bırazda ondan umıtlenıyorum hergun acaba hamılemıyım dıye burda okumustumda ates yumurtlamada yuksek oluyomus hamıle kalırsan dusmuyomus kalmaasan dusuyomus adet oluyomussun

canım bence bunları düşünme şimdi başka şeylerle ugraş kafanı dagıt hamile degilsen boşuna adetini uzatmış olursun dahada üzülürsün şu 4 gün hiç düşünmemeye çalış zor tabi biliyorum ama yapmalısın ümütlendirme kendini umutsuz da olma

ya ınsan ıster ıstemz kafaya takıyo hadı ben ılgılenmeyım baska seylerle ugrasayım dıyom esım rahat bırakmıyo sen hamılesın hamıle olmasan adet nıye olmadın hergun bana test yaptırıyo her negatıf cıkısındada ben tamam dıyorum degılım psıkolojık o yıne benı umıtlendırıyo bazıları hemen bellı olmuyomus sended bellı olmuyodur sımdı arayı bugunde ıdrar tetsı yapalım olmassa carsamba kan yaptırız gelde takma bole kocayla :uhm:arkadasım allahım duysun ınsallah sesımızı hepımıze ısteyen herkese en kısa zmanda nasıp etsın ınsallah .bukadar ıstıyor uzerıne dusuyoruz ya ondan olmuyo heralde

aa eşinin böyle yapmaması gerekiyo oda çok istiyor anlaşılan anşaallah en yakın zaman da olur ne diim dualarımda olucaksın unutma

ya kıslar delı olcam bu sabah yıne ıdarar testı yaptım negatıf ama hala adet olmadım bugun 7.gun belkı bugun olurum nye bole oldu hıc anlam veremıyorum ya allahım ne olur yardım et yarabbım:Saruboceq:

teacher_rose, en son adet kanaman nasıldı, normal miydi, dr, üstüne görmüşsün demiş ya ondan sordum,

canım normal adet gibiydi ama doktor üstüne görme olayı felan demedi
ben doktora gittiğimde daha adetime 2 gün vardı yani 1 yada 2 haftalık diyecek diye bekliyorum 5+3 dedi şok oldum doktor bey mümkün değil dedim ama karnımda baktı ve gördü ben o zaman üstüne mi adet görmüşüm dedim altını üstünü bilmem 5+3 sün dedi canım bende çok şaşırdım

kızlar ben yeni üye oldım yarın adet olmam gerekiyor ama hiç adet belirtim yok ateşim 36.4 kafam çok karışık sizce hamilemiyimdir test yapsam çıkar mı lütfen cevap yazın bekliyorum..

merhaba benim bildiğim bu kadar erken bir dönemde test yapsanda çıkmaz adetinin en az 3 4 gün gecikmesi gerekiyor kan testinde adet gecikmeden çıkar diyorlar ama ben kan testi yaptırdığımda kanımı alan hemşire adetimin ne kadar geciktiğini sormuştu belki belli bir süre gecikmesi gerekiyordur bilemiyorum orasını ama bence en net sonucu adet gecikmesinden sonra alabilirsin

Benimde 8gundur gecikiyor normalde ayın 3adet olmam gerekiyordu olmadım 3test denedim negatif çıktı kan testini de 3.4.gunun gecikmesinde yapmıştım ordada bişey çıkmadı ne yapmam gerekiyor

Benimde 8gundur gecikiyor normalde ayın 3adet olmam gerekiyordu olmadım 3test denedim negatif çıktı kan testini de 3.4.gunun gecikmesinde yapmıştım ordada bişey çıkmadı ne yapmam gerekiyor
Doktora gidip adet söktürücü almanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…