ay kiracınız da ne kadar düşüncesizmiş,insan seneye kadar bekler vefat etmek için.neyseki rabbim kolaylıklar sağlamış sizin içinizdeki iyiniyeti görüp,inşallah ev de sizin üstünüze olur da kayınvalideniz yaşlılık maaşı alır,hatta onunla beyaz eşya alın yeni,yeni eve yeni eşya lazım.onun taksitlerini ödeyin yaşlılık maaşıyla. kayınvalidenizdeki rahatlığı ben de anlamadım çalışamıyacak kadar eli ayağı tutmuyosa bari cami kapısına bırakın da dilensin.70 yaşında falandır herhalde,e daha gencecik kendi parasını çıkarması lazım.oğlundan birşey beklememeli değilmi.allah kalbine göre versin canım şu mübarek ayda.
üzüldümki çok farklı bi açıdan bakmışsınız olaylara.
ev tabıkıde benım üstüme ailemden kaldı.(kaynanam benım üstüme olsun planları yaparken)
evet o kadar iyi niyetliyimki herşeyi planlı programlı düşünüyorum.
kimseyi üzmeden kırmadan halletmeye çalışıyorum.
arayı bulmaya çalısıyorum kimse mutsuz olmasın diye.
şu yaşlılık maaşınada taktınız.
siz ne sanıyosunuzki kadını bir başına bırakıp bıde yaşlılık maaşı çıkartıp basının caresınemı baksın diyoruz.
ne kadarda abartmışsınız.ben hiçbiyerde öyle bişey yazmadım.
geliri olmayana yaşlılık maaşı çıkartıyorlar hazır boyle bı ımkan varken neden yararlanmayalımki.
hem 3-5 kuruş ayrıyeten parası olur kendine bıseyler alır.
şunuda söyliyim şu mübarek ayda ve günde onun evınde bir gram gözüm yok.
umrumda değil ister versin oğluna ister versin başkasına.
bana huzur lazım.
benim beyaz eşyamda var kayınvalıdemınde var.
herşeyden çifter çifter var cnm.limonluğundan tuzluguna varana kadar.halısına perdesıne varana kadar.
bazı noktaları atlamışsınız.ben sadece haftasonları evımde kalıcam yani yine kayınvalıdemle beraber oturıcaz.
o kadar iyi niyetli bir insanmışımki Allah gönlüme göre verdi.dualarımı kabul etti.
kayınvalıdemde çok şanslıymış gerçekten benım gibi iyi niyetli ince düşünen bi gelini var.