sana tavsiyem kesinlikle affetme çünkü zaman geçtikçe içine dert oluyo her baktıkça aklına geliyo ve ne kadar affettiğini düşünsende affedemiyosun malesef o hep içinde bi sıkıntı olarak kalıyo kendi hayatına bak kafana göre gez toz canın ne istiyosa onu yap bak sınır koyuyomuş zaten oraya gitme buraya gitme diye
Uzulmuyorum ama yinede yaptigi sey canimi sikiyor. Dusunsene 3 yilimi verdim. Ve bi suru hayalim vardi. Onlara uzuluyorum aslinda
Bosver be canım otuzyilin geçse dahami iyi evli olsaydın üç yıl az deil ama Napcan tecrübe ışte.
Salak yerine koymus beni. Benim canimi yakan bu
3 yillik iliskimiz vardi. Bi kiz bunu aramis senden hoslaniyorum demis. Buda sozde sevgilim var demis. Gece kiz aramis evine davet etmis. Gece birlikte olmuslar. Ben dun aradim konusmak istemiyordu. Ama ni her gece konusuru. Isim var dedi. Kadinlar hiss eser ya bugun ya soyliyecekain yada bu iliski biter dedim itiraf etdi. Beni kaybetmek istemiyormus. Cok canim yaniyor.tarif edemiyorum
3 yillik iliskimiz vardi. Bi kiz bunu aramis senden hoslaniyorum demis. Buda sozde sevgilim var demis. Gece kiz aramis evine davet etmis. Gece birlikte olmuslar. Ben dun aradim konusmak istemiyordu. Ama ni her gece konusuru. Isim var dedi. Kadinlar hiss eser ya bugun ya soyliyecekain yada bu iliski biter dedim itiraf etdi. Beni kaybetmek istemiyormus. Cok canim yaniyor.tarif edemiyorum
O onun terbiyesizligi sen salak deilsin sevdin sadece ..
Siddet ve Ihanet aff edemeyecegim dedigim iki sey.
Arkama bakmadan ceker giderim.
Bunu bana yapabilen insan beni hak etmemistir.
o hoşlanıyorum demiş öbürü sevgilim var demiş gece eve çağırmış gitmiş birlikte olmuşlar..bence herşey bu kadar basit değil belliki bazı konuşmalar olmuş aralarında ve sen varken bunlar devam etmiş ki kızda evine çağırıcak cesaret adamda da gidicek cesaret oluşmuş.seven adam aldatmaz canım öyle bi dünya yok..mert namuslu yürekli adamlar böyle yapmaz..he böyle olmayan adamdan da bu saatten sonra hayır gelmez..evet canın yanar çok da haklısın ama yapıcağın en güzel şey o adamı hayatından tamamen çıkarmak telefonunu değiştir faceini mail adresini herşeyini değiştir sadece kendine odaklan 3 yılım gitti emeklerim gitti diye de düşünüp boşuna kendi kendini yiyip bitirme.HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.. 3 seneli evlilik kucağında iki bebekle aldatmasından daha iyidir..kendine bir yol çiz ve sadece kararlı ol..benzer şeyleri yaşadım ondan açıkça yazıyorum önce sen kendini düşün ve kendine değer ver kendini geliştir...yoksa hiç kimse sana değer vermez ve çok üzülürsün ömrün boyunca..aileni hayatının merkezine al bundan sonraki planlarını öyle yap..3 yıllık elin adamı gelip hayatının merkezine oturmasın..
Valla canim cok yaniyor. Agliyorum dayanamiyorum. Ben bunu hak etmedim. Askerken bekledim onu. Bana diyoku sen opmuyodun olacahi buydu diyor. Bide arkadaslar dedi oncesi olmali dusundumda ondan evelsi gunde halam bizde deyib telefonu kapamisdi ama biz hep gece konusurduk. Demekki onlaymis. Allahim acimi hafiflet lutfen dayanamiyorum gercekten
Bukadar uzme kendini...Allaha havale et acı da olsa bir tecrübe insallah karşına daha iyileri çıkar sen azeri miydin cnm buarada yabancıydn sanirim erkek arkadasin türk muydu
Valla canim cok yaniyor. Agliyorum dayanamiyorum. Ben bunu hak etmedim. Askerken bekledim onu. Bana diyoku sen opmuyodun olacahi buydu diyor. Bide arkadaslar dedi oncesi olmali dusundumda ondan evelsi gunde halam bizde deyib telefonu kapamisdi ama biz hep gece konusurduk. Demekki onlaymis. Allahim acimi hafiflet lutfen dayanamiyorum gercekten
Biliyorum canim soylediklerinde cok haklisin. Ama bunlar canimin aciaini gecirmiyor. Ben iki kez ihaneti yasadim. Artik dayanamiyorum. Hepmi.beni bulur? Allahim beni de gor
ben kaç kere yaşadım anlatsam roman olur herhalde..aynen senin gibi 3 senelik ilişkim vardı ve bende bekledim askerken falan filan..aynen aldatıldım ve ayrıldım..bazı şeyler uzadığı zaman tadı kaçıyor..onun dışında evlilik düşünmüyorum diyen bir iki kişiyle de bi kaç görüşme sonrasında hemen ayrıldım bi baktımki bi kaç aya kalmadan nişanlanmışlar..o kadar adi insanlar var ki kimbilir daha neler görüceksin..öpmüyodun olacağı buydu demek öyle diyo e siz evlenseniz hamile kalsan doğuma yakın zamanlarda da sen öpüyodun ondan aldattım diyebilecek kapasitede bir adam bu benim gözümde..o yüzden önce kendine sahip çık kendine saygı duy değer ver ve seni haketmeyen insanları derhal hayatından çıkar..şu anda evliyim neredeyse 1 sene olucak Allaha çok şükür mutluyum inşallah sen benden daha mutlu olursun..güzel şeyler yaşayacağına inan..Allah bir kapıyı kapatır bin kapı açar..sabret ve dua et..o 5 kuruş etmeyen adamla da bir daha tek kelime bile etme kendinden mahrum bırak emin ol böyle çok güzel intikam almış olursun..
çıkar inşallah sen yeterki umudunu kaybetme değmeyecek insanlarla da vakit harcama bundan sonra..
Insallah camim. Biliyorum bu bi sinav. Ama dayanamiyorum. Isyan etmek istemiyorum. Ama canim aciyor. Gozlerim hep dolu dolu...
etme de zaten sakın..kendini oyalayacak şeyler bul ailenle vakit geçir en iyi ilaç bu zaten ailenle olmak evdeysen annene yardım et ya da ne bileyim bi işin ucundan tut değmeyecek adamlar için gözyaşı akıtma..çalışıyomusun okuyomusun bilmiyorum ama kitap okumak benim için vazgeçilmez bir şey mesela bütün dünyayla bağımı koparıyorum okurken istersen sana kitap tavsiyelerinde bulunurum..hem başka dünyalar görmüş olursun hemde yaşadığın şeyin aslında ne kadar önemsiz olduğunu insanların ne sorunlarla boğuştuğunu görmüş olur haline şükredersin..
Okuyorum canim. Ama canim bi sey yapmak istemiyor. Biliyorum benim yasadigim aslinda hic bir sey. Ne acilar yasayanlar var. Ama benimde derdim bu. Bana agir geliyor artik. Gercektwn ben bunu hak edecek bi sey yapmadim. Gidip onla yatmadigim icin bu ihaneti yasadim. Neden ben mutsuzum ama onlar mutlu?
böyle düşünme ileride ne olacağını kimse bilemez emin ol şundan bir kaç sene sonra vicdanın okadar rahat olucakki iykide yapmamışım diceksin..onların sahte mutluluğuna da aldırma..boşver kendi dünyalarında mutlu olduklarını sansınlar..ileride evlendiğinde eşinin yüzüne rahatça bakabileceksin bunu düşün..bi süre sonra hafifleyecek acın şu anda ilk zamanlar diye çok canın yanıyo ama bu geçici bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?