amin canım çok teşekkür ederimumut insanın içindedir bunu hiç unutma, illa bi erkekte göremezsin bunu, sen umut et, çıkacaK doğru biri de inan bana mutlaka bi yerden çıkacak, haa zzamanı ne zamandfır bilemem ama çıkacak
şu anki sevgilimle biz 2007 de tanışmıştık düşün, yani aldatıldıktan tam 1 sene sonra. hiç bir güvenim yoktu ona o zamanlar, 1 aydan sonra olmadı sevemiyorum seni dedi ayrıldık, çok üzüldüm vs.. sonra hayatıma başkası girdi diyorum ya nişanlandım ayrıldım yasonra nişanlımda beni bıraktı falan filan derkeenn, benden özür dilemek için çıktı ortaya sevgilim, üstünden 6 sene geçtikten sonra, yolda görsem tanımam o kadar aklımda yokken, asla olmaz dedim, sana karşı en ufak bişey hissetsem arkama bakmadan kaçarım dedim dedim de dedim yani
sonuçç ortada işte
demem o ki olacagın onune geçemzsin, o yuzden sen kendini mutlu etmenin yollarını bul hayatta mutlaka mutlu edecektir seni
![]()
Aa demekki kismetin simdiki erkek arkadasinmis. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Evet aslinda cok pozitif kisiligim var. Gucluyumdur ben.ama iste olayin sokundayim halaa