• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dun Aldatilmisim

amin canım çok teşekkür ederim :nazar::nazar: umut insanın içindedir bunu hiç unutma, illa bi erkekte göremezsin bunu, sen umut et, çıkacaK doğru biri de inan bana mutlaka bi yerden çıkacak, haa zzamanı ne zamandfır bilemem ama çıkacak :34:

şu anki sevgilimle biz 2007 de tanışmıştık düşün, yani aldatıldıktan tam 1 sene sonra. hiç bir güvenim yoktu ona o zamanlar, 1 aydan sonra olmadı sevemiyorum seni dedi ayrıldık, çok üzüldüm vs.. sonra hayatıma başkası girdi diyorum ya nişanlandım ayrıldım ya :53::53: sonra nişanlımda beni bıraktı falan filan derkeenn, benden özür dilemek için çıktı ortaya sevgilim, üstünden 6 sene geçtikten sonra, yolda görsem tanımam o kadar aklımda yokken, asla olmaz dedim, sana karşı en ufak bişey hissetsem arkama bakmadan kaçarım dedim dedim de dedim yani :1::1: sonuçç ortada işte :34: demem o ki olacagın onune geçemzsin, o yuzden sen kendini mutlu etmenin yollarını bul hayatta mutlaka mutlu edecektir seni :34:

Aa demekki kismetin simdiki erkek arkadasinmis. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Evet aslinda cok pozitif kisiligim var. Gucluyumdur ben.ama iste olayin sokundayim halaa

Sacmalama ayni seyi yaparsan kendini kucultursun ondan farkin kalmaz tatlim.arkadaslarin dedigi gibi onune bak onunla ilgilenme hayatindan cikarman en buyuk ceza olur zaten...yok kopamam diyorsan da konus olayi kapat ..devam et.

Yok ayrildim zaten. Intikam almiycam canimin acisiyla oyle dedim

Aa demekki kismetin simdiki erkek arkadasinmis. Allah mutlulugunuzu daim etsin. Evet aslinda cok pozitif kisiligim var. Gucluyumdur ben.ama iste olayin sokundayim halaa

inşallah kaderimdedir, onu da zaman gösterecek tabi ki :nazar::nazar: gücünü topla o zaman, tabiki ağlayacaksın üzüleceksin ama seni yıkmasına da izin verme, zamanla azalacak sonra da geçecek gi,decek :34:

Canimin acisiyla intikam dedim zaten. Ben oyle birisi deyilimki zaten. Terk etdim zaten. Gitti uc yilim bos yere

anladim sevindim o zaman
3 yilim bosa gitti diye dusunme farkinda olmadan seni daha da guclu nirminsan yapacak bu yasadiklarin oyle dusun
Sebepsiz yere yasamiyoruz bence hic bir belayi
Umarim en kisa zamanda atlatirsin
Mutlulugu yakalarsin :16:.

anladim sevindim o zaman
3 yilim bosa gitti diye dusunme farkinda olmadan seni daha da guclu nirminsan yapacak bu yasadiklarin oyle dusun
Sebepsiz yere yasamiyoruz bence hic bir belayi
Umarim en kisa zamanda atlatirsin
Mutlulugu yakalarsin :16:.

Ama cok canim aciyor yaa onlari hayal ediyorum icim parcalaniyor. Neden boyle yaptiki ? Nefret ediyorum ondan

Biliyorum canim. Hic bi aci sonsuza kadar surmez. Ama iste aklima geldigi zaman canim aciyor

sosyal hayatını biraz yoğun tutmaya çalış bu ara :34: hiç bişey yapamıyosan sürükleyivi bi kitap oku, uzun bölümleri olan bir yabancı dizi bul ona kaptur kendini :34: ama sakınn duygusal bi muzik açıp da bişeyler düşünmee :47: kafanı meşgul et git gide kendiliginden daha az düşünmeye başlayacaksın zaten :34:

Canimin acisiyla intikam dedim zaten. Ben oyle birisi deyilimki zaten. Terk etdim zaten. Gitti uc yilim bos yere

Yoo sakın 3 yılım boşa gitti diye düşünme. Nihayetinde o 3 yılda bir sürü güzel şey de yaşamışsındır. Her yaşadığın güzelliği yanına kar say hayatta, çirkinliği de tecrübe. Bütün bunlar seni sen yapan, yapacak olan şeyler, böyle böyle büyüyoruz, öğreniyoruz, olgunlaşıyoruz, o 3 yıl da senin hayatının bir parçası artık, senin tecrüben, senin dersin... oh iyi ki yaşamışım de, yaşamışım ve öğrenmişim :)

sosyal hayatını biraz yoğun tutmaya çalış bu ara :34: hiç bişey yapamıyosan sürükleyivi bi kitap oku, uzun bölümleri olan bir yabancı dizi bul ona kaptur kendini :34: ama sakınn duygusal bi muzik açıp da bişeyler düşünmee :47: kafanı meşgul et git gide kendiliginden daha az düşünmeye başlayacaksın zaten :34:

Bi ay sonra mastr sinavlarim var zaten ona calismam aslinda. Kafami toplaya bilirsem derslerimu calisirim.kafamdan atarim onu. Yardimlarin icin cok saol canimm

Bi ay sonra mastr sinavlarim var zaten ona calismam aslinda. Kafami toplaya bilirsem derslerimu calisirim.kafamdan atarim onu. Yardimlarin icin cok saol canimm

inşallah çok güzel konsantre olur derslerini çalış sınavında da çok başarılı olursun :16::16: ayrıcaa rica ederim ne zaman istersen yardımcı olurum hiiçç sorun deill :34:

Yoo sakın 3 yılım boşa gitti diye düşünme. Nihayetinde o 3 yılda bir sürü güzel şey de yaşamışsındır. Her yaşadığın güzelliği yanına kar say hayatta, çirkinliği de tecrübe. Bütün bunlar seni sen yapan, yapacak olan şeyler, böyle böyle büyüyoruz, öğreniyoruz, olgunlaşıyoruz, o 3 yıl da senin hayatının bir parçası artık, senin tecrüben, senin dersin... oh iyi ki yaşamışım de, yaşamışım ve öğrenmişim :)

Tamam ablacim tavsiyelerine kulak asicam. Unutucam ve kendimi yoluma devam edicem. Bu da bi sinav sonucta :)

Ama cok canim aciyor yaa onlari hayal ediyorum icim parcalaniyor. Neden boyle yaptiki ? Nefret ediyorum ondan

onlari hayal edeceksin
yasadiginiz guzel gunler aklina gelecek
kizacaksin ofkeleneceksin aglayacaksin
kolay degil ki..
acini yasa
ama inan ki sonra acin gececek
hatirlamayacaksin bile
hatta hatirlamadigin icin sasiracaksin way be oh sonunda kurtuldum diyeceksin
simdi acini yasa, agla, rahatla
ama kendini cok da harap etme lutfen
hayat cok kisa bu aciya cok fazla zaman ayirma
mutlu gunelere daha cok zaman ayir :34:

Bak candan ercetin ne demis

Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana
Ben neden aynı kalayım söyleyin bana

Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım

İnanmadım asla inanamam
Her şeyin bir sonu olduğuna

Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim

.

Pislik herif...
Onun canini unutmakla yakabilirsin yol ver gitsin . Muhatap bile
Olma bence degmez kelimeleri boyle bir adam icin harcamaya...

onlari hayal edeceksin
yasadiginiz guzel gunler aklina gelecek
kizacaksin ofkeleneceksin aglayacaksin
kolay degil ki..
acini yasa
ama inan ki sonra acin gececek
hatirlamayacaksin bile
hatta hatirlamadigin icin sasiracaksin way be oh sonunda kurtuldum diyeceksin
simdi acini yasa, agla, rahatla
ama kendini cok da harap etme lutfen
hayat cok kisa bu aciya cok fazla zaman ayirma
mutlu gunelere daha cok zaman ayir :34:

Bak candan ercetin ne demis

Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana
Ben neden aynı kalayım söyleyin bana

Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım

İnanmadım asla inanamam
Her şeyin bir sonu olduğuna

Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim

.

Evet maalesef eski onlari hatirliyorum ve uzuluyorum. Ama dusunmicem. Ben gucsuz bi kiz olmadim asla. Dik durucam hep. Cok guzel soylemis Candan ercetin. Her sey unutuluyor. Bende unutucam Insallah. Allah buyuk..

Back
X