- 15 Aralık 2017
- 63
- 12
- 8
- 27
- Konu Sahibi cmpunkk011
-
VallaBurun içindeki kanama tampon yüzünden dışarıya değil boğaza akıyor. İlk gün biraz kan çıkardığımı hatırlıyorum. İkinci gün de biraz kanlı tükrük vardı, biraz da burun ucundan akmıştı ama önünde ekstra sargı vardı. Üçüncü günde bayağı azaltmıştı.
Tamponlar alınana kadar okyanus spreyi yapma. Kan damarların üstünde kuruyup kanamayı durduracak ki altta damarlar kendini iyileştirmeye başlasın. İlk üç gün biraz sıkıntılı sonrası rahat.Okyanus spreyi daha kötü yaptı burnumun içi tamamen ıslak şekilde tıkanık boğazımda kan yapışık çıkartıyom yine geliyor
Evet yuttugunuz kan. Anesteziden kaynakli korkmayinDün ameliyat oldum hiç morluk ve şişlik yok ama gece kan kustum bugünde ara ara boğazda kan birikiyor balgam çıkartır gibi çıkartıyorum.Acaba bu yuttuğum kan mıdır yoksa burundan tampon dolayısıyla gelemedişğinden boğazdan mı geliyordur?Sizdede böyle birşey oldu mu?Bide dün daha iyiydim şimdi burnumda aynı grip gibi tıkalı.
Doktor ve hemşire dpresp alın kullanın dedi tamponlar 1 hafta sonra alacakmışEvet yuttugunuz kan. Anesteziden kaynakli korkmayin
Dpresp nedir neyle alakaliDoktor ve hemşire dpresp alın kullanın dedi tamponlar 1 hafta sonra alacakmış
Sprey tampon çıktıktan sonra kullanılıyor.Doktor ve hemşire dpresp alın kullanın dedi tamponlar 1 hafta sonra alacakmış
Tampon kalma süresi neye göre değişiyor? Kimisi 3 günde çıkarıyorDoktor ve hemşire dpresp alın kullanın dedi tamponlar 1 hafta sonra alacakmış
Doktorun takdirine göre.Tampon kalma süresi neye göre değişiyor? Kimisi 3 günde çıkarıyor
3 gun ile 1 hafta yapilan isleme gore herhaldeTampon kalma süresi neye göre değişiyor? Kimisi 3 günde çıkarıyor
Spreyi bugün kullandımda tampon çıktıktan sonramı kullanayım yani 1 hafta sonra3 gun ile 1 hafta yapilan isleme gore herhalde
Evet tamponlar ciktiktan sonra kullaniliyormusSpreyi bugün kullandımda tampon çıktıktan sonramı kullanayım yani 1 hafta sonra
Ama doktor günde 6 defa kullan dedi napcam zararı olurmu kullansamEvet tamponlar ciktiktan sonra kullaniliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?