dun ameliyat oldum bugun daha cok sistim :(

asyaburakbas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
15
2
38
Ankara
dun burun ameliyati oldum dun neredeyse hic sisligim yoktu sevinmistim ama bugun ozellikle kemik egriligimin oldugu sag tarafim iyice sisti bunlar ne zaman inmeye baslar herkes farkli bisey diyor doktor 3gun hemsire 5gun daha once olan bir arkadaş 7gun

Canim benimde 7.gunum ben az sistim az morardim ama morarmalarimin rengi siyahti cokkk koyuydu valla 2 ve 3 gun maksimum sis morluk oluyor 4 gun inmeye basliyor 5 ve 6 gun hizla iniyor morlugun rengi aciliyo bende boyle oldu

öncelikle hayirli ve gecmis olsun :) sisligin nezaman inmeye baslar fikrim yok ama bende burun estetigi olmak istiyorum yalniz biraz korkuyorum :KK17: cok agri his ediyormusun :KK17:

Canim ben 2. Ve 3.gun bildigin balon gibi ve mosmordum ama 4.gunden itibaren hizla inmeye ve sararmaya basladi. Korkma gececek.

Teşekkür ederim cevaplariniz icin bu sabah sol tarafimda sismis buz koyduk surekli ama yinede davul gibi oldum.sali sabah ameliyat olmustum simdi sabirsizlikla haftasonunu bekliyorum sisliklerin inmesi icin.buarada sukurler olsun cok agrim olmadi ama ust dislerimi hissetmiyorum hala agiz icimde ust damagimin arka kismindada dikisler var biraz orasi problemli 4-5gun sadece sivi ile beslenecekmisim

Benimde dis koklerim hala cok agriyor bisey yerken cignerken zor oluyor neden agzinin icinde dikis varki
Bol bol su ic canim hele maydonoz suyu direk odem attiriyor ben hala gunde 3 kere buz koyuyorum dr kendine cok iyi bakmissin dedi sisim yok gibi nerdeyse diger hastalardan nerdeyse gozleri kapananlari gördüm ama herseye ragmen en zor zamanlari atlattin canim artik hersey gittikce daha kolay olacak

Back
X