Dün ameliyat oldum kızlar

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
5
318
Daha önce fotoğraflarımı koymuştum hatırlarsınız belki kızlar dün ameliyat oldum, hem doktorun tanıdık olmasından hemde ailemin hemşire ve doktor olmasından ameliyattan 8 saat sonra çıktım evime geldim,ilk gün sol gözümün altı biraz morardı,geceye dogru ikisinede morluk indi,sabaha karşı gözlerim şişti biraz kapandılar hafif tatar gibi oldum akannehir şimdiyse üstteki şi,şlikler çok azaldı altında şişlik ve morarması var... ve tahmin ettiginiz gibi burnumda şiş:) ameliyttan sonra doktor fotografımı cekmis aama süper olmş tam istedigim gibi:ecrin_bebek: bugün tamponlarım alındı,her şey güzel gözüküyor kızlaarkaydirigubbakcemile3

3.sayfaya 3günkü halinin ftosunu eklediim

Son düzenleme:
geçmiş olsun hemen iyileşmen dileğiyle sanırım burnunda çok acı vardır

hadı bakalım hayrlı olsun canım mutlu ol yenı burnunla darısı benım basıma bayram cıkınca gıdıcem gun almadım ama 1 ay ıcınde kesın oluyorum bende

ayyyyyyyyyyy cnmm hayırlıı olsunnnn bugun ikinci günün ve böle nettesinnnn süper ya ben 3 gün kalkmadan yatcagımı sanıyorum ameliyattan sonra:):)

yok canım aksine hiç acım yok ameliyatım dün 11 gibi bitti ozamandan beri iki tane igne oldum iki tane antibiyotik bitanede agrı kesici içtim,ağrım sadece tamponlar alınırken oldu ,onun dısında agrım sızım yok..Ha bide unuttum sölemeyi üst dudagım şişti hem dıştan hem içten..içide kızarmıs falan..onu anlamadım:kedi:Angelina jolie gibiydim onu zorlar oldumnaniknanik

Dr.AHMET SEYHAN canım 10 numara bi doktor herkeze tavsiye ederim:)sitesi falanda varmıs ordanda bakabilrsiniz ,ızmirdeyim bu arada:)gün gün yazarım size,bi arada foto çekerim adam gibi koyarım:)

ben ameliyattan bir kac saat sonra laptop a sarildim...

vay beeeeeeeeee ben çok abartıyorum demekki fıstıgımmmm..bi allahın kuluuu çok acı çektim demedi burda yaaaa:)ama benim kuzennnnn 3 gün kalkmadan yattııı canı tatlı demekki:)kaydirigubbakcemile3

vay beeeeeeeeee ben çok abartıyorum demekki fıstıgımmmm..bi allahın kuluuu çok acı çektim demedi burda yaaaa:)ama benim kuzennnnn 3 gün kalkmadan yattııı canı tatlı demekki:)kaydirigubbakcemile3

canim öyle bakarsan ben hastaneden cikana kadar hep yattim...ama benimkinin adi tembellik...

ya yatan yatarda ben kimseye eziyet ettirmek istemiyorum kafamı eycek hareketleri falan yapmıyorum yardım istiyorum onun dışında kendim kalkıyorum oturuyorum tuvaletime gidiyorum falan:)
saolun kızlar

ya yatan yatarda ben kimseye eziyet ettirmek istemiyorum kafamı eycek hareketleri falan yapmıyorum yardım istiyorum onun dışında kendim kalkıyorum oturuyorum tuvaletime gidiyorum falan:)
saolun kızlar

ay cnm yaa bende öle yatmak istemiyorumm hasta deilsem bile hastalanıyorum yatıncaaa..hemen ayaklanmak istiyorumm..bide yattıkca zamanda geçmeski:)yaa bşy sorcammmm burun yatıncamı daha cabuk iyleşir yoksa ayakta oturuken falanmı daha çabuk iyileşir

canım zaten tamamen yatmak yasak genizde akıntı falan oluyo çünkü böle 100 derece falan duruyo sırtım üst beden dik uyukluyorum falan..

sana yatmak lazim...1 ay boyunca ayakta durcan...oturdugun an ceyran carpcak...kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…