DÜN AMELİYAT OLDUM :)

Herakuaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
126
40
13
32
Yıllardır çok istediğim ameliyatı dün oldum. Hastaneden canlı selamlar. Korkulacak zerre bir şey yokmuş boşa beklemişim. Ameliyatta öncesi sonrası zerre acı yok. Yüreğinizi cesaretlendin, hiç pişman olmayacaksınız. Şuan sanırım çok şiş, bilen arkadaşlarım inme süreci hakkında bilgi verirse memnun olurum :)

Eklentiler

• Snapchat-331763138201558844.webp
    Snapchat-331763138201558844.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 126
Yıllardır çok istediğim ameliyatı dün oldum. Hastaneden canlı selamlar. Korkulacak zerre bir şey yokmuş boşa beklemişim. Ameliyatta öncesi sonrası zerre acı yok. Yüreğinizi cesaretlendin, hiç pişman olmayacaksınız. Şuan sanırım çok şiş, bilen arkadaşlarım inme süreci hakkında bilgi verirse memnun olurum :)
Nerde oldun canm

Gecmiş olsun bende pazartesi oldum öncelikle morluklar ve yüzünün şişliği 1 haftaya baya toplar, burunda ki ödem daha uzun sürede tabiki bende çok korkuyordum ama hepsi yersizmis:)

Back
X