- 15 Mart 2019
- 305
- 198
- 33
- 40
- Konu Sahibi masal_tali
Merhaba kızlar Dün ameliyatımı oldum ve çok mutluyum şuan sargıların üzerinden bile çok iyi gözüküyor umarım bi sıkıntı çıkmadan böylece kalır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doc Dr Hasan DemirhanGeçmiş olsun. Kime oldunuz?
Aynı hastenede başka doktora oldum 1 sene geçti sonuç iyi ama devam eden ödemim varDoc Dr Hasan Demirhan![]()
Ödem kişisel bir durumAynı hastenede başka doktora oldum 1 sene geçti sonuç iyi ama devam eden ödemim var
Ben de kalın deriliyim ve burun ucum çok büyük kaldı gibi görünüyor da. Sizde nasıl oldu? Fotoğraf atma durumunuz var mı acaba doktor burun ucuma hiç dokunmadı mı diye merak ediyorum daÖdem kişisel bir durum
Bende kalın deriliyim biliyorum ki geç inecek ama şuan dışarıdan görebildiğim kadarı ile ve ameliyat sonrası resimlerime göre mutluyum
Atel var henüz çarşamba günü çıkacak Ozaman direk gönderirim ama siz gönderin isterseniz ben yorumlarım belki de ödemdir gerçektenBen de kalın deriliyim ve burun ucum çok büyük kaldı gibi görünüyor da. Sizde nasıl oldu? Fotoğraf atma durumunuz var mı acaba doktor burun ucuma hiç dokunmadı mı diye merak ediyorum daçok geçmiş olsun umarım hep çok memnun olursunuz bu arada
Benim de burun ucu hemen üstü şiş ve hala var 1 seneyi geçtiBen de kalın deriliyim ve burun ucum çok büyük kaldı gibi görünüyor da. Sizde nasıl oldu? Fotoğraf atma durumunuz var mı acaba doktor burun ucuma hiç dokunmadı mı diye merak ediyorum daçok geçmiş olsun umarım hep çok memnun olursunuz bu arada
Benim de burun ucu hemen üstü şiş ve hala var 1 seneyi geçti![]()
Ben de konu açmıştım ordan bakabilirseniz çok güzel olur bu siteyi çok çözemedim deAtel var henüz çarşamba günü çıkacak Ozaman direk gönderirim ama siz gönderin isterseniz ben yorumlarım belki de ödemdir gerçekten
2 . Seneye diyo geçerbenim de su 2 ayda incelmedi ya da geçmedi orası valla. Doktorunuz bir şey demedi mi? Umarım düzelir burunlarımız
![]()
Geçmiş olsun güle güle kullanınMerhaba kızlar Dün ameliyatımı oldum ve çok mutluyum şuan sargıların üzerinden bile çok iyi gözüküyor umarım bi sıkıntı çıkmadan böylece kalır
Medipol mega üniversitesi doc Dr Hasan DemirhanGeçmiş olsun güle güle kullanınHangi doktor hangi hastane fiyat
![]()
Doktorunuz kimdi?Tabiki atıcam ama atel çıktıktan sonra bandaj yaptı doktorum o çıksın öyle atmak istiyorum
Ama atellerim çıktığında okdar beğendim ki doğal ama bi okadarda zarif bir buruna sahip oldum artık zamanla ufak tefek şeyler olur mu bilmem ama onlar da hiç gözüme bakmaz benim diye düşünüyorum salı günü atellerim çıktığından beri çok ama çok mutluyum doktorum bile duygulandı benim beğendiğimi görünce
Dr seçimi ve psikolojiniz çok önemli bu dönemde ben atelleri aldırmaya gittiğimde kendimi hazırladım masal bak altından kaba bi burun çıkacak zamanla istediğin forma girecek diye ama alçı bi alındı aynayı bi getirdiler zarif doğal bir burun hocam bantlamayın böyle kalıyım dedim hattaha olmaz bi hafta bantlı kalması gerekiyor şişer dedi
Şuan in çok mutluyum 1 haftaya kadar da öncesi sonrası resmimi atarım inş sizlerde mutlu bir şekilde ameliyat sürecini atlatırsınız benim daha 10. Günüm bugün Allah’ıma şükürler olsun iyiki yaptırmışım diyebiliyorum![]()