• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün ayrıldığım sevgilim buluşmak istiyor

ben kolay kolay hayır da diyemem en iyisi gitmemek öyle değil mi
Seni tehdit eden adama hayir diyemeyeceksin oyle mi?

Actigin konulari her okudugumda aklima su geliyor, acaba bu zavalli kizcagiz niye bu kadar gucsuz ve zayif? Dogruca psikiyatra gitmen lazim

Bence kesinlikle gitme. Bazi seyleri duzeltmek isteyen ayrilmadan hallederdi. Suan konusmak istiyorsa cok hayirli birsey konusacsgindan degildir.

merhaba bayanlar :) dün konumu görenler olmuştur. sevgilimden ayrıldım. üzgün falan değilim hatta üstümden yük kalktı. şimdi bana sürekli mesaj atıyor(ayrılınca kıymete bindim). görüşelim yüzyüze konuşalım falan diye. bende konuşacak bir şeyim kalmadı benim istemiyorum dedim. ama sürekli ısrar ediyor. sizce ne yapmayalıyım?düşünceleriniz önemli benim için
kafanda bitirdiysen biz ne diyelim.
git desek içinde yeniden tomurcuklar mı çıkacak?

Seni tehdit eden adama hayir diyemeyeceksin oyle mi?

Actigin konulari her okudugumda aklima su geliyor, acaba bu zavalli kizcagiz niye bu kadar gucsuz ve zayif? Dogruca psikiyatra gitmen lazim
o anlamda söylemedim. kişilik olarak öyle bi insanım

Bence kesinlikle gitme. Bazi seyleri duzeltmek isteyen ayrilmadan hallederdi. Suan konusmak istiyorsa cok hayirli birsey konusacsgindan degildir.
kesinlikle hatta bende ona bunu söyledim ayrılmadan önce aklın neredeydi dedim.

cnm kolay kolay hayır diyemeyen biriyim demişsin gitme sakın ikna eder, 3.sayfa haberi okumayalım sonraEn Büyük KK

hayır buluşmak istemiyorum bile deme.. hiç bi şekilde cevap yazma.. at gibi çatlasın bırak :KK53:

bence gitme tehtit ediyo falan demiştin hiç riske atma napıcağı belli olmaz allah korusun öyle uzaktan havlasın dursun :KK53::cool:

Back
X