dün bebeğime veda ettim

yaralikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
19
0
36
Zonguldak
nasıl yaptım mecburdum... çok canım yanıo onu ellerimle öldürdüm. masum yavruyu. bu vijdanla nasıl yaşıcam. kmse kötü anne olmasın ben 5haftalık bebeğimi ellerimle doktora teslim ettim. ne olursa olsun kmse yapmasn gerçekten o masdan kalkınca insan anlıo

ne diyebilirizki sözün bittiği yerdeyiz artık..
hergün defalarca kürtaj olayı okuyoruz kkda.
her konudada bahsediliyor ne kadar günah olduğundan
aldırdıktan sonraki vicdan azabından.
Allah affetsin sizi başka bişey diyemıyorum...
peki sebep neydi aldırdınız.
evlilik dışımı nedir sebep...

çok canım yanıo ben buraya kayıt olurken herkesle bu durumu paylaşırım diye kayıt oldum ama kader bunu yazmakmış. evli değildim. bi ümitti olmazdı oldu. 5haftalık tı onu vermek istemedm. o masaya yatırana kadar. ultrasyon görüntüsünü gördüm ne olursa olsun vazgeçmek istemedim ondan. ama dün gitti. kıymak istemedim. bi mucize olmuştu bana ama yoketiim. şimdi bi umut inşallah kurtaj olumsuzdur diorum belkide gitmemiştir.5haftalık bebek görünmediği için kese bazen alınmayabilir kürtaj sonrası devam edermiş.belkide böledir belki gitmemiştir. dün oldum ama bugn dua ediom. gitmemiştir inşallah bnmkiside bi umut bu can acısıyla yşayamam çünkü

Nasıl Böyle Bir Hata İşlersiniz? Evlilik Dışı Olmayacagını Bile Bile? İlişkiye Girmeden Önce Düşünemediniz mi? Nasıl Bir İnsanlıktır Bu? Rabbim Affetsin Sizi Çok Büyük Bir Günah İşlemişsiniz! Anlayamıyorum Sizi AnlamdA Veremiyorum Ne Demişler Son Pişmanlık Fayda Etmez!

Nasıl Böyle Bir Hata İşlersiniz? Evlilik Dışı Olmayacagını Bile Bile? İlişkiye Girmeden Önce Düşünemediniz mi? Nasıl Bir İnsanlıktır Bu? Rabbim Affetsin Sizi Çok Büyük Bir Günah İşlemişsiniz! Anlayamıyorum Sizi AnlamdA Veremiyorum Ne Demişler Son Pişmanlık Fayda Etmez!

ben hamile kalamıodum bu mucize oldu anlamıormusun. tıppı bile yanılttım. perşembe hamilelik öğreniorum pzrtesi muayne die aldırmaya götürülüorum. yanımda beni getirdi hazır değilim dedim geri dönmek istedim zaten hzır değilim dedim beni dinleyen kim. tek hatam onla yola çkmak oldu. bunu istemedm.

niye hamile kalamıyordunuz ki sorun neydi:68:hemde kürtaş oldum demişsin sonraki yazında inşallah bebeğim gitmemiştir demişsin kürtaj olunca bebek öldü zaten daha ne umudu taşıyosun anlamadım

ne dememizi, nasıl bir teselli vermemizi bekliyorsun bilmiyorum.

biz ne desekte, sen ne kadar üzülsende zamanı geriye döndürmek imkansız

bu bir mucizeydi diyorsun, keşke bunun o zaman farkında olsaydın.

seni zorla götürmüş olsada drla konuşabilirdin aldırmak istemiyorum diye. zorla alacak hali yokya....

neyse geçmiş olsun.

inşallah doğru kişiyle bir kez daha yaşar ve anne olursunuz.........

Son düzenleme:
bence arkadasa yuklenmeyelım yaptıgı tabıkı ıyı bısı degıl ama olan olmus bence arkadsım sen gıt bı abdest al namaz kıl allaha yalvar yaptıgından dolayı senı afftesın dıye sonrada o kısıyle bırdaha gorusme bence benden sana tavsıye

niye hamile kalamıyordunuz ki sorun neydi:68:hemde kürtaş oldum demişsin sonraki yazında inşallah bebeğim gitmemiştir demişsin kürtaj olunca bebek öldü zaten daha ne umudu taşıyosun anlamadım

yumurtalıklarım çalışmıodu ama mucize işte kaldım. bütün doktorları yanılttım. kürtaja gidince doktora sürekli kaş göz yaptım ağladım anladı beni bilmiorum narkoz verdi ama gözümü açınca acı bişi duymadım hiç kan gelmedi. sadece doktor elini omzuma koydu. demek istediğim belki doktor insaflıydı bnm zorla geldiğimi biliodu konuşamadım tmam ama sonra sonra oyalayn dedim. belki onun yanında bişi diyememiştir yatrmıştır narkoz verip çünkü o esnada çıkarmış yanımdan 3dk sonrada ayılttılar kan flan gelmedi. içimde bi umut var

ne dememizi, nasıl bir teselli vermemizi bekliyorsun bilmiyorum.

biz ne desekte, sen ne kadar üzülsende zamanı geriye döndürmek imkansız

bu bir mucizeydi diyorsun, keşke bunun o zaman farkında olsaydın.

seni zorla götürmüş olsada drla konuşabilirdin aldırmak istemiyorum diye. zorla alacak hali yokya....

neyse geçmiş olsun.

inşallah doğru kişiyle bir kez daha yaşar ve anne olursunuz.........

onun yanında bişi diyemedm ama allah şahidim olsun gözyaşlarımla anlattım kaş göz yaptım acı dedim ya. yasak olduğu için muaynede para kazanma derdndeler belkide almamıştır bilmiorum nerden bileyim dün oldu kürtaj olmuşa bnzemiorm. allahımdan dileğim doktor almamıştır inşallah

bence arkadasa yuklenmeyelım yaptıgı tabıkı ıyı bısı degıl ama olan olmus bence arkadsım sen gıt bı abdest al namaz kıl allaha yalvar yaptıgından dolayı senı afftesın dıye sonrada o kısıyle bırdaha gorusme bence benden sana tavsıye

sağol :( tşkr ederm niyetim bu ama önce muayne olmak bi ümit

onun yanında bişi diyemedm ama allah şahidim olsun gözyaşlarımla anlattım kaş göz yaptım acı dedim ya. yasak olduğu için muaynede para kazanma derdndeler belkide almamıştır bilmiorum nerden bileyim dün oldu kürtaj olmuşa bnzemiorm. allahımdan dileğim doktor almamıştır inşallah

eee doktoru arayıp konuşun...
böyle aldımı almadımı diyeceğinize.
yaparken yapmasını biliyor beyefendi.
zora gelincede aldırıyo.
vay beee...bu adamla hala görüşüyomusunuz

pekı bısı sorcam eger almamıssa ve hamıleysen ne yapmayı dusunuyosun evlenıcekmısın hemen

evlenicem evlenmessede aldırmıcam blşmak istese bile daha güvenip gtmicem doktora gtrcek die bu dünyada doktora bile güven yok. bna dioki 4.5 haftalık kese ağlama dio varmı böle bişi ya tmam hata yaptm ama gtsin istemedm.

sağol :( tşkr ederm niyetim bu ama önce muayne olmak bi ümit

muayneden önce öncelıgın benım dedıgım olsun bence sen allahtan ıste yeterkı canıgonulden allah sana verır saatı kur sabah namazına sonra kalk namazını kıl dılegını dıle af ıste ınan hersey yoluna gırıcektır allah bagıslyıandır affedıcır ve sabah namazından sonra ıstenen dılek daha cok kabul olur

valla canım ne dicemi bilemedim.

o kişiden hemen ayrıl..

üzülme inşallah ilerde tekrar yaşarsın. bende 6 sene sonra kavuştum bebeklerime. yumurtalıklarını çalıştıracak bir sürü tedavi yöntemi var...

yumurtalıklarım çalışmıodu ama mucize işte kaldım. bütün doktorları yanılttım. kürtaja gidince doktora sürekli kaş göz yaptım ağladım anladı beni bilmiorum narkoz verdi ama gözümü açınca acı bişi duymadım hiç kan gelmedi. sadece doktor elini omzuma koydu. demek istediğim belki doktor insaflıydı bnm zorla geldiğimi biliodu konuşamadım tmam ama sonra sonra oyalayn dedim. belki onun yanında bişi diyememiştir yatrmıştır narkoz verip çünkü o esnada çıkarmış yanımdan 3dk sonrada ayılttılar kan flan gelmedi. içimde bi umut var

çıktıktan sonra arasaydınız hemen doktoru bu kadar üzülmeyin o zaman bişey olmamıştır umarım

eee doktoru arayıp konuşun...
böyle aldımı almadımı diyeceğinize.
yaparken yapmasını biliyor beyefendi.
zora gelincede aldırıyo.
vay beee...bu adamla hala görüşüyomusunuz

laf anlatamıorum doktorla konuştu doktor oluşmamış 4,5haftalık küçük kese oluşmadı daha dedi bana bide laf anlatamıoruz dediler. ya bi doktor nasıl diyor bunu evli değilim diemi beni dinlemiyor. ylvarmadığım kaldı bitek. bn diom onun canı gitmesin onlar dior daha can yok can yoksa nie ultrasyonda gözüküyor. şuanda çktığım insanda sürekli bi sorun varmı nie kan gelmedi diyip duruor herkeste kuşku var doktoru arayamıyorum bşka ilde numarası yok anca ondan almam lazım yrn bi test yapmam lzm böle emin olabilirim. arkadaşıma gelince görüşmüorum bni arıo görüo bakıo problem varmı die yha bugun ağlıyorum bna delirmişsin dio oluşmamış doktoru duymadnmı 5haftalık keseydi dio. gücüme gidio dayanamıorum. candı o ya. nieee ben

Back
X