Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl Böyle Bir Hata İşlersiniz? Evlilik Dışı Olmayacagını Bile Bile? İlişkiye Girmeden Önce Düşünemediniz mi? Nasıl Bir İnsanlıktır Bu? Rabbim Affetsin Sizi Çok Büyük Bir Günah İşlemişsiniz! Anlayamıyorum Sizi AnlamdA Veremiyorum Ne Demişler Son Pişmanlık Fayda Etmez!
niye hamile kalamıyordunuz ki sorun neydihemde kürtaş oldum demişsin sonraki yazında inşallah bebeğim gitmemiştir demişsin kürtaj olunca bebek öldü zaten daha ne umudu taşıyosun anlamadım
ne dememizi, nasıl bir teselli vermemizi bekliyorsun bilmiyorum.
biz ne desekte, sen ne kadar üzülsende zamanı geriye döndürmek imkansız
bu bir mucizeydi diyorsun, keşke bunun o zaman farkında olsaydın.
seni zorla götürmüş olsada drla konuşabilirdin aldırmak istemiyorum diye. zorla alacak hali yokya....
neyse geçmiş olsun.
inşallah doğru kişiyle bir kez daha yaşar ve anne olursunuz.........
bence arkadasa yuklenmeyelım yaptıgı tabıkı ıyı bısı degıl ama olan olmus bence arkadsım sen gıt bı abdest al namaz kıl allaha yalvar yaptıgından dolayı senı afftesın dıye sonrada o kısıyle bırdaha gorusme bence benden sana tavsıye
onun yanında bişi diyemedm ama allah şahidim olsun gözyaşlarımla anlattım kaş göz yaptım acı dedim ya. yasak olduğu için muaynede para kazanma derdndeler belkide almamıştır bilmiorum nerden bileyim dün oldu kürtaj olmuşa bnzemiorm. allahımdan dileğim doktor almamıştır inşallah
pekı bısı sorcam eger almamıssa ve hamıleysen ne yapmayı dusunuyosun evlenıcekmısın hemen
sağoltşkr ederm niyetim bu ama önce muayne olmak bi ümit
onun yanında bişi diyemedm ama allah şahidim olsun gözyaşlarımla anlattım kaş göz yaptım acı dedim ya. yasak olduğu için muaynede para kazanma derdndeler belkide almamıştır bilmiorum nerden bileyim dün oldu kürtaj olmuşa bnzemiorm. allahımdan dileğim doktor almamıştır inşallah
yumurtalıklarım çalışmıodu ama mucize işte kaldım. bütün doktorları yanılttım. kürtaja gidince doktora sürekli kaş göz yaptım ağladım anladı beni bilmiorum narkoz verdi ama gözümü açınca acı bişi duymadım hiç kan gelmedi. sadece doktor elini omzuma koydu. demek istediğim belki doktor insaflıydı bnm zorla geldiğimi biliodu konuşamadım tmam ama sonra sonra oyalayn dedim. belki onun yanında bişi diyememiştir yatrmıştır narkoz verip çünkü o esnada çıkarmış yanımdan 3dk sonrada ayılttılar kan flan gelmedi. içimde bi umut var
eee doktoru arayıp konuşun...
böyle aldımı almadımı diyeceğinize.
yaparken yapmasını biliyor beyefendi.
zora gelincede aldırıyo.
vay beee...bu adamla hala görüşüyomusunuz