dün bebeğime veda ettim

Allah seni afetsin isteyerek yapmammisin arkadasinin istegiyle gerceklesmis o canavarla gorusme derim ben bak san bir sey anlatayim
bir kadinin 4tane cocugu var.....
5.ye hamile kaliyor.....
kocasi istiyor dogsun 4 e baktik 5 e de bakariz diyor.....
kadin istemiyor esin den izinsiz gidip bebegi aldirmak istiyor ve aldiriyor guya.....
eve geliyor esine birsey demiyor......
fakat hamilelik durumlari aynen devam ediyor.......
kadin sesini cikarmiyor.......
malesefff 9 ay sonra bebek doguyor bebegin kollari yok......
megerse dr. bey kürtaj esnasinda bebegin kollarini koparip aliyor......
gerisine Allah izin vermiyor adam aldim zanediyor ve o kadin hem vicdan azabindan kurtulamiyor hemde ömür boyu sakat bir cocuga bakmaya mahkum ediliyor
mutlaka ve ve mutlaka insan ölmeden yapmis oldugu hatalarin cezasina da bu dunyada cekecektir basta zina ile yapmisin sen hatani zaten Allah bu durumlardan evlatlarimizi korusun insallahhhh

Allah seni afetsin isteyerek yapmammisin arkadasinin istegiyle gerceklesmis o canavarla gorusme derim ben bak san bir sey anlatayim
5.ye hamile kaliyor.....
kadin istemiyor esin den izinsiz gidip bebegi aldirmak istiyor ve aldiriyor guya.....
gerisine Allah izin vermiyor adam aldim zanediyor ve o kadin hem vicdan azabindan kurtulamiyor hemde ömür boyu sakat bir cocuga bakmaya mahkum ediliyor
mutlaka ve ve mutlaka insan ölmeden yapmis oldugu hatalarin cezasina da bu dunyada cekecektir basta zina ile yapmisin sen hatani zaten Allah bu durumlardan evlatlarimizi korusun insallahhhh
yok daha neler..dr eğer o bebeği alma girişiminde bulunmuşsaki bulunmuş kolaarını koparabilmişseki senin dediğine göre kolları gitmiş bebeğin...demekki bu doktor kesenin içine girmiş...eee artık kese yoksa o bebek nasıl dünyaya geliyo...nerden duyarsınız böyle şeyleri anlamış değilim...hadi duydunuz nasıl inanırsınız:50:

dizinin yeni bölümü haftaya sanırım...:26:

en mantıklı yorum...tebrik etmek istiyorum canı gönülden...

insanlar artık mantıklı hikayeler yazma gereği bile duymuyorlar...abuk sabuk şeyler yazıyorlar sonra bütün kk. da duygusala bağlayıp "ah canııııımmm" geyiği çeviriyor....

kk da duyduğum en beceriksizce kurgulanmış dizilerden birtanesi...

yav azcık mantıklı okuyun.....

Son düzenleme:
5.ye hamile kaliyor.....

böyle saçma şey var mı ya...

Ya olay doğru ve ya değil ama arkadaşlar kınamayalım, aşağılamayalım, tepeden bakmayalım...

Allah seni çarpacak vb... yorumu yapan arkadaşlarım Unutmayınki Allah büyük konuşursan o konuştuğun, kınadığın şeyi başına vermeden senin canını almazmış

Eğer doğru ise Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlısını versin...

Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

yok daha neler..dr eğer o bebeği alma girişiminde bulunmuşsaki bulunmuş kolaarını koparabilmişseki senin dediğine göre kolları gitmiş bebeğin...demekki bu doktor kesenin içine girmiş...eee artık kese yoksa o bebek nasıl dünyaya geliyo...nerden duyarsınız böyle şeyleri anlamış değilim...hadi duydunuz nasıl inanırsınız:50:

böyle saçma şey var mı ya...
Allah dilerse tas bile dile gelir yok keseye girmis yok bacagi kopmus diye birsey yok Allah ol dedimi hersey oluveriyor bir pislik ten sudan insan meydan geliyorda neden bu sekilde birsey olmasin ne kinayin ne de basak bir seyyyyyyy Allah istedigine hayat verir istedigine ölum bu kadar basit

Allah dilerse tas bile dile gelir yok keseye girmis yok bacagi kopmus diye birsey yok Allah ol dedimi hersey oluveriyor bir pislik ten sudan insan meydan geliyorda neden bu sekilde birsey olmasin ne kinayin ne de basak bir seyyyyyyy Allah istedigine hayat verir istedigine ölum bu kadar basit

slm evet allah ne dilerse o olur bende hamileyken suyum patladı kese açıldı dr bebeğin yaşaması için mucize lazım suyu çok az dedi ama kürtaj da yapamam çünkü şu an hayatta dedi kalbi durursa alacaktı o ara devamlı kontrole gittim kalbi atıyordu bir haftanın sonunda suyunun çoğaldığını gördük ama yinede pek şans vermedi bu olaydan aşağı yukarı bir ay sonra yine suyum geldi amniyosentez yapılacaktıki su azalmasından dolayı yapılamadı ama allah o kadar büyükki öldürmedimi öldürmüyor suyum tekrar normale geldi tabiki 2 ay erken doğum yaptım ama bebeğim sağlıklı doğdu buranın konusu bu değildi ama bu yazıya istinaden cvp yazmak istedim yoksa bu konuyu açan bayanın hikayesi bana pek inandırıcı gelmedi doktorum hala benden bahsediyormuş 20 haftalık bir gebenin suyu patlamış geçenlerde sakın demiş gebeliği sonlandırmayın seni anlattım dedi hatta amniyosentez bile yapılabildi gecikmelide olsa yine su alındı yani keseden

en mantıklı yorum...tebrik etmek istiyorum canı gönülden...

insanlar artık mantıklı hikayeler yazma gereği bile duymuyorlar...abuk sabuk şeyler yazıyorlar sonra bütün kk. da duygusala bağlayıp "ah canııııımmm" geyiği çeviriyor....

kk da duyduğum en beceriksizce kurgulanmış dizilerden birtanesi...

yav azcık mantıklı okuyun.....

katılıyorum.
kaldı ki gerçekse bile ne dememizi bekliyor?
hiçbir dr. kadının rızası olmadan operasyonu yapamaz,operasyon yapılan odaya sevgilisi giremez, baş başayken itiraz edebilirdi.bunu yazan kadın bile değil bence,kadınsa da jinekoloğa gitmemiş hiç.

katılıyorum.
hiçbir dr. kadının rızası olmadan operasyonu yapamaz,operasyon yapılan odaya sevgilisi giremez, baş başayken itiraz edebilirdi.bunu yazan kadın bile değil bence,kadınsa da jinekoloğa gitmemiş hiç.

bende seni tebrik ediyorum aklım oraya takılı kaldı..
hamile kaldığımda ilk muayede kocamı perde arkasında bekleten doktorum.. kürtajda eşi olmayan adamı nasıl yanında tutmuş aklım almıyooo

katılıyorum.

bende seni tebrik ediyorum aklım oraya takılı kaldı..
hamile kaldığımda ilk muayede kocamı perde arkasında bekleten doktorum.. kürtajda eşi olmayan adamı nasıl yanında tutmuş aklım almıyooo

yaşasın hala aklı başında, mantıklı ve düşünebilen kadınlar varmış kk da demek istiyorum...

abuklukları tek tek yazmaya bile gerek yok...

nasıl saçma aptalca ve gereksiz bir duygusallıktır, herkese virüs gibi bulaşmış...

Back
X