- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
Evet ya dıdının dıdısı kendinde ne hak görüyorsa, yüzüme söylese cevabını vericem de söylemiyor.
Bir kez daha ilk aylar bana bak korunmayın hemen çocuk yapın filankez düğünden önce gidip iğne yaptırmış şimdi uğraşıyorlar çocukları olmuyor dedi, ben de merak etmeyin biz bilinçsiz değiliz ayrıca o iğnenin sebep olduğu belli değil ki herkes yaptırıyor çocukları oluyor dedim.
Ben o kadına kızmıyorum bizimkilere kızıyorum sürekli ondan laf getiriyorlar, bir daha birşey söylerlerse bakın ondan bana laf getirmeyin karşılaştığımız zaman kötü terslerim demeyi düşünüyorum yaparım da.
Benim de limitim doldu, benim hayatıma müdahale edilmesinden nefret ederim.
belki de o kadinin agzindan kendi fikirlerini de söylüyo olabilirler... benim basima da geldi benzer seyler.. hani kendileri dese suclu durumuna düsebilirler... o riski almadan baskasinin agzindan aktarmak daha rahat... aaa bak o dedi bize bakma, gibi.... vallahi canim senin düsüncelerin benim hosuma gidiyor..ne yaparsan, ne dersen de yerinde olan seyi yapacagina diyecegine eminim... bazi kücük seyler zaten ileriki zamanlarda olacaklarin isaretcisi olabiliyor.. o yüzden simdiden tavrimizi koymak en iyisidir....