Dün bir bugün iki kayınvalidem beni sinir ediyor :((

Evet ya dıdının dıdısı kendinde ne hak görüyorsa, yüzüme söylese cevabını vericem de söylemiyor.
Bir kez daha ilk aylar bana bak korunmayın hemen çocuk yapın filankez düğünden önce gidip iğne yaptırmış şimdi uğraşıyorlar çocukları olmuyor dedi, ben de merak etmeyin biz bilinçsiz değiliz ayrıca o iğnenin sebep olduğu belli değil ki herkes yaptırıyor çocukları oluyor dedim.
Ben o kadına kızmıyorum bizimkilere kızıyorum sürekli ondan laf getiriyorlar, bir daha birşey söylerlerse bakın ondan bana laf getirmeyin karşılaştığımız zaman kötü terslerim demeyi düşünüyorum yaparım da.
Benim de limitim doldu, benim hayatıma müdahale edilmesinden nefret ederim.

belki de o kadinin agzindan kendi fikirlerini de söylüyo olabilirler... benim basima da geldi benzer seyler.. hani kendileri dese suclu durumuna düsebilirler... o riski almadan baskasinin agzindan aktarmak daha rahat... aaa bak o dedi bize bakma, gibi.... vallahi canim senin düsüncelerin benim hosuma gidiyor..ne yaparsan, ne dersen de yerinde olan seyi yapacagina diyecegine eminim... bazi kücük seyler zaten ileriki zamanlarda olacaklarin isaretcisi olabiliyor.. o yüzden simdiden tavrimizi koymak en iyisidir....

belki de o kadinin agzindan kendi fikirlerini de söylüyo olabilirler... benim basima da geldi benzer seyler.. hani kendileri dese suclu durumuna düsebilirler... o riski almadan baskasinin agzindan aktarmak daha rahat... aaa bak o dedi bize bakma, gibi.... vallahi canim senin düsüncelerin benim hosuma gidiyor..ne yaparsan, ne dersen de yerinde olan seyi yapacagina diyecegine eminim... bazi kücük seyler zaten ileriki zamanlarda olacaklarin isaretcisi olabiliyor.. o yüzden simdiden tavrimizi koymak en iyisidir....

Aynen canım ben de senin fikirlerini beğeniyorum. Açıkcası benim de aklıma geldi ama ben o kadından da beklerim böyle laflar çünkü herkesin hayatına müdahale etmeye bayılıyor.
Bana da onlar hakkında başkaları birşeyler söylüyor ama ben gidip onlara anlatmıyorum herşey anlatılmaz.
Ben olsam söylemezdim böyle birşeyi. Bana o zaman görümcem için o evlenmeden önce doğur bakar demişti. Eminim onlara da söylemiştir ama onu hiç söylemezler çünkü onların aleyhine.
Aklıma geldi bana bir daha çocuk ne zaman yapacaklar niye yapmıyorlar diye söylüyor derse ben de aaa bana da sen x evlenmeden doğur o baksın diyor dicem bakalım ne dicek.

Anlıyorum ama tüm yazılarımı okumadınız sanırım, ben 2 hafta içinde kayınvalideme 2 kes eşimle beraber gittim zaten benim haricimde eşim kendiside öyle ailesini görmek için gitmiş yani eşim hadi anneme gidelim dedide benmi hayır dedim öyle gelişmediki olay tamamen öyle denk geldi özellikle eşim annesine yanlız gitsin diye ugraşmadım ama eşim her gittiğinde bende gideceğim diye bi kural yokki belki işim var yani kayınvalidem davet etmiş olsa tabiki gitmemezlik yapmam yada eşim gel dese gitmemezlik yapmam eşim öyle kafasına göre gitmiş uğramış annesine bunda ne varki hemen kötüye çekiliyor yeri gelir benimlede gider tabiki ben demiyorumki sen tek git ben gelmycem demiyorumki. Herşeyin altında bi art niyet aranmasına kızıyorum ben.

evet ben ilk yazınıza göre yaptım yorumu diğer kısımları okumadım...eşinizde bi garipmiş annesinin huyunu bilmiomu laf etceğini filanda kafasına göre gidio takılıo laf ettirio anasına :44: illa gidecen die bi kural var başlarda malesef :50: sonra o kural kalkar benim bildiğim bizde gördüğüm öyle :26: oğlunuz haber vermeden gitmiş yoksa gelmemmi ben deseydin ya annesine.. ne bilsin kadın oğlusunun kafasına göre gittiğini o da oğlum gelio gelin gelmio die düşünmmüştür haliyle senin kocanda sölemiossa aklıma esti geldim die :44:

bu arada ben kaynanayı nie bu kdr korudum anlamış değilim :9: galiba objektifliğin boyutunu kaçırdım polyannacılığa döndü iş :9:

Benim öyle bir sorunum yok malesef çünkü ben ailemden çok uzaktayım ama benim de sinirimi bozan bir olay olmuştu.
Ben bir yıllık evliyim ancak iki yıldır eşimin ailesinin memleketindeyim.
Geçen ramazan bayramında eşimle çok önceden planladık, uçak biletlerini aldık benim ailemin yanına gittik.
O dönemde de diğer kardeşler de bazı sebeplerle başka yerdelerdi, eşimin annesi ve ablası kalmıştı yanlız evlerinde.
Neyse biz gittik bayramın 3. günü geldik, kayınvalidemlere gittik.
Yok efendim herkes gelmiş bizim için niye sizi yanlız bıraktılar, olur mu öyle şey, insan düşünür, bak bak oğlun şimdiden karısının tarafına dönmüş vs şeyler söylemişler.
Görümcemin kayınvalidesi özellikle kadın kendinde ne hak görüyorsa bana da karışmaya çalışıyor.
Tabi yüzüme söyliyemiyor sürekli görümcemlere söylüyormuş, daha 2-3 aylık evliydim hadi ama ne bekliyorlar niye çocuk yapmıyorlar diyormuş ona neyse.
Yüzüme söylese cevabını veririm ama bizimkiler hem kadının dediğini bana söylüyorlar hem de sanki beni savunmuş gibi yapıyolar inanmıyorum.

Bence o kadini kullanip kendi söylemek istediklerini söylüyorlar. Onlar melek o kadin sana karişan oluyor. Sen kalkip o kadina hesap soracak deilsin ya? Bilemiyorum bana öyle geldi canim.

Aynen canım ben de senin fikirlerini beğeniyorum. Açıkcası benim de aklıma geldi ama ben o kadından da beklerim böyle laflar çünkü herkesin hayatına müdahale etmeye bayılıyor.
Bana da onlar hakkında başkaları birşeyler söylüyor ama ben gidip onlara anlatmıyorum herşey anlatılmaz.
Ben olsam söylemezdim böyle birşeyi. Bana o zaman görümcem için o evlenmeden önce doğur bakar demişti. Eminim onlara da söylemiştir ama onu hiç söylemezler çünkü onların aleyhine.
Aklıma geldi bana bir daha çocuk ne zaman yapacaklar niye yapmıyorlar diye söylüyor derse ben de aaa bana da sen x evlenmeden doğur o baksın diyor dicem bakalım ne dicek.

zaten bir kere tepki görünce geri adim atiyorlar.. ardi arkasi kesilmiyor o ayri..ama azaliyor en azindan canim..onlarin yaptigini sen de onlara yap bakalim ne tepki gösterecekler.. baskasindan laf duymak nasil bir duyguymus tatsinlar..
hos bizim gibiler yapamaz bence... ben mesela.. kaynanam o kadar laf getirmistir bana, su sana böyle diyo, bu sana söyle diyo vs vs... diyenler de hep kendi akrabasi arkadasi :37::37::37: kaynanamin kaynanasi, yani babanne, onun hakkinda neler dedi bana ben tek kelimesini söylemedim... deseydim, kesin birbirlerine girerlerdi.. he sonra nolurdu, onlar iyi ben kötü, günah kecisi regen :1::1::1::1::1::1: kisir döngü yaa gercekten cikis yeri yok sanirim...

Evlendim diye ailesi benim hayatıma müdahale edemez ben eşimi sevdim evlendim ailesine saygımı gösteririm ama sevmek zorunda değilim beyenmek zorunda değilim büyükler biraz olgun olmalı gençlerin bi ayıbı varsa bile örtmeli böyle cahil cahil davranmamalı benim kayınvalidem düşüncesizin biri daha evime ilk kez gelmiş bana kızım alıştınmı bi sıkıntın varmı diye soracağına gelmiş neler söylüyor böyle davrandığı sürece böyle bi kayınvalideyi sevemem kimsede sevmez....

Olayları yaşayan sensin ama az sabır göster çok yeni evlisin...Sana yol gösteren yüzlerce bayan var ama her kural kaide senin yaşantına uymaya bilir.. dikkat et... eşin ipleri koparıp karşı tarafa geçebilir... dikkat et... anneci olabilir annesin sözlerine bakabilir...

Aradan zaman geçsin yavaş yavaş alıştır ...huylarını öğren sonra adım at. diş göster.. İnsanları anlamak anlaşmak zaten çok güç.. Kaldı 2 farklı aile birleşiyor..Düşünceler farklıdır.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama o senin eşinin annesi... sevgi olmayan yerde huzursuzluk başlar.. huzursuzluk istemiyorsan çözüm bulmalısın.. bir ömür eşinlesin aynı zamanda sevmedğin kayın validenlede birliktesin...
Birbirinizi sevmek zorundasınız....Hiç değilse eşin için sevmek zorundasın..

Olayları yaşayan sensin ama az sabır göster çok yeni evlisin...Sana yol gösteren yüzlerce bayan var ama her kural kaide senin yaşantına uymaya bilir.. dikkat et... eşin ipleri koparıp karşı tarafa geçebilir... dikkat et... anneci olabilir annesin sözlerine bakabilir...

Aradan zaman geçsin yavaş yavaş alıştır ...huylarını öğren sonra adım at. diş göster.. İnsanları anlamak anlaşmak zaten çok güç.. Kaldı 2 farklı aile birleşiyor..Düşünceler farklıdır.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama o senin eşinin annesi... sevgi olmayan yerde huzursuzluk başlar.. huzursuzluk istemiyorsan çözüm bulmalısın.. bir ömür eşinlesin aynı zamanda sevmedğin kayın validenlede birliktesin...
Birbirinizi sevmek zorundasınız....Hiç değilse eşin için sevmek zorundasın..

evet canım zaamn gösterecek herşeyi daha çok yeni belki ilerleyen zamanlarda olaylar farklı gelişir bilemem tabi ama tabiki eşimin annesi sevmesemde bi şekilde görüşeceğim çünkü eşimin annesiyle kötü olursam bu benim evliliğimede yansır bende kötü olmak istemem asla ama inşallah kayınvalidemde beni zora sokacak davranışlarda bulunmaz.

öncelikleee mutluluğıunuz ömür boyu sürsünnn...
evliliğin ilk aylarıı gidişat konusunda öncüdür.ben eşime her yere birlikte gitmek zorunda değiliz kavramını öğretene kadar neler yaşadımmm....ailesine giderdikk sanki çok severler benii belli yani tavırları falan ama işte bensiz gittiği zamanlarda eşime direkt :oğlummm bizde öyle ayrı ayrı gezilmez bilmiyor musun diyorlarrr.eşim bunu tabi bana söledii.ve ben de ona:ben sana diyor muyım şuraya gidelim şunlara gidelim diye sen kendin gelmek istersen gelirsin,aramak istersen ararsınn.yavaş yavaş eşim bunu anladı.tabi ailesi anlamaktan acizzz.her neyse çok uzatmk istemiyorum...eşimle aldığımız,uyguladığımız kararlarrıı neymiş ailesine sölememişiz.ve bunlar benim yüzümden olum.yani babası yüzüme bunları söledi.o günden sonra da zaten olmayan sevgim saygım tamamen bittii.yani daha mı iyi oldu.evliliğin ilk yılında her hafta her hafta görüştük ne oldu sonuuu.şimdi ayda 1 gidiyorum ve sadece 2 saat duruyoruz.önceden gündüz 11-12 de giderrdik gece dönerdikk ve haftalık görürüdüm yüzleriniii.haaa ben böle memnun muyum memnunummm.çok şükür evime de gelmiyorlarrr.onun da nedeni aynı şehirde yatıya geliyoarladı ve ben daha 1 yıllık bile evli değildim..çokk karışık oldu farkındayımm ama uzun lafın kısasııı şu anda yapacağın şeyler eviliğin gidşatını belirliyor.çok fazla dinleme,ilgilenme,,,ben sAYGISIZlık etmekten ,cevap vermekten o kadar çekinirdim kii...hala öleyimm.cevap bile vermiyorum susuyorum.ama bunu davraışlarımla gösteriyorummm.ilgilenmiyorum artık dinlemiyorum saygısızlık etmiyorum gerekenden fazlasını yapmıyorumm...

bu kaynanaların amacı ne ya canım boşver yaa masus yapıyo oğlunu kıskanıyodur böle bi konu için sizin kavga etmeniz için yapıyodur bırak aldırma sen onamı sorcan annene gidip gitmicğini zaten çalışçakmışsın arada bir gidersin eşinide fazla yollama doldurur mazallah

Henüz 2 haftalık evliyim evliliğe alışmaya çalışıyorum kolay değil insanın bütün düzeni değişiyor hayatında bi dönüm noktası oluyor Yıllarca yaşadıgın evinden ayrılıyosun. Konuyu kısaca anlatıyım evlendikten sonra kayınvalideme bi haller oldu. Eşim annesine 1-2 sefer bensiz gitti yani öyle denk geldi ama beraberde gittik tabi. Bende anneme sıksık gittim yeni oldugu için haliyle çok özlüyorum birde işe başlayacağım içinde annemle bolbol vakit geçirmek istedim. Kayınvalidem eşim oraya bir ikikez yanlız gitti diye bana işte sen niye gelmiyosun böyle olmaz bişey mi oldu gibi bi sürü şey söyledi bişey olmadıgını henüz alışamadıgımı söylememe rağmen kadın anlamak istemiyor yani sanki kendi anneme gitmem onun zoruna gitmiş resmen yani eşim her annesine gittiğinde bende onunla gitmek zorundamıyım sonuçta ben bişey yapıyosam eşimin haberi var annesinin müdahale etmesi hemde yeni evliyken çok canımı sıkıyor sonra bişy söylesen gelin kötü oluyor. Bana tutmuş diğer gelinini örnek veriyor işte ayşe kaç senedir evli hiç annesine tek gitmez hep eşi götürür. Benim anneme tek gitmem yada eşimin götürmesi onu niye bu kadar ilgilendiriyor anlamadım hani derler ya sinek küçük mide bulandırır şuan kayınvalidemi görmek istemiyorum evlendim diye bu şekilde davranmasına izin veremem bana diyor işte eşin hergün senin annene gelmek istemeyebilir ama eşim hergün kayınvalideme gitse bende gitmek durumundaymışım bende hergün gitmek istemeyebilirim ne mecburiyetim var böyle söylediği için insanın gidesi varsada gitmek istemiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum o kadar canım sıkıldıki benimle bu şekilde konuşmasına yeni evli insanları neden rahat bırakmazlar anlamıyorum siz olsanız nasıl davranırsınız ne yapmalıyım arkadaşlar ?????

Canım bende bır bucuk aydır evlıyım bu kaynanalar boyle ama Allahtan şimdiye kadar ben bişey duymadım bende kaynanmla aynı apartmandyız ama araya mesafeyı koydum haftada 1 kere falan ugruyorum oda yarım saat falan annemde haftada 3 gun gııdyorum ıs cıkısı aksamda esım alıyo benı gece donuyoruz esım annesıne sureklı gıdıyo zaten benım gıtmeme gerek yok ama arada gonlunu edıyorum tabı bısey yapınca al bunudu getırırsın dıorum annene falan ne cok sooguk ne cok sıcak ortası bısey bana sımdıye kadarda sunu yap bunu yapta demedı arkamdan konusmtrr ama orası kesın sonucta benım annem babam ayrı onların yerı cok ayrı esıt deıllerkı ıkısınede bır gıdıyım sen esını karsına al konus ılk once annesını sustursun herseyın bası esın ama sakın annen boyle yapıyo falan dıe baslama yenı evlıyız de alısamadım ustume gelmesın falan de sert gıtme sakın ıse yaramaz cunku zamanla hersey yoluna oturcak ama zamanla onun aılesınede alıscaksın en azından esın ıcın mesafe olsun ama saygıyı yıtırme cokta gıdıp gelme ne derse desın bosver eeşinin gönlünü hoş tut yeter:9::9:

Evlenmeden önce kaynananın sana karşı tavırları nasıldı? Çok merak ettim..

Hep böylemiydi yoksa evlendin kaynanalık yapmaya mı başladı

Evlenmeden önce kaynananın sana karşı tavırları nasıldı? Çok merak ettim..

Hep böylemiydi yoksa evlendin kaynanalık yapmaya mı başladı

Canım evlenmeden önce böyle değildi yada ben anlayamadım bilmiyorum evlendikten sonra gelin muamelesi yapmaya başladı kayınvalidelik yapmaya başladı.

oğlan anneleri düğüne yakın mutasyon gecırıyorlar sanırım..benımkı nısanda falan cok ıyıydı dugun yaklastıkca bıdı bıdı herseye muhalefet hanımefendı...

off yasinri oluyorum bu kaynanalardan... kaynanama haftada bir gidiyorm artık 1 senelik evliydim ilk başlarda haftanın 3-4 günü giderdik saf oldugumdan tabiii eşimin annesidir üzülmesin diger gelininden bşy görmemiş benden görsün dedimm... ama çok hata yaptımm...
şuanda sürekli benden madii bşyler istiyor oglundan ister ama oglu çle çok sallamaz yapmaz..başlarda ne istese alıyordum şimdii sürekli unututm diyip almıyorum..eşim bi kaç kez kaynanama yalnız gitti çünkü o sıra eşime küsmüştüm birinde kaynanam geldi nolduuu niye küsmüsünüz gelmedin dedii digerindede görümcemi yolladıı.. sinir oldum gitmek zorunda deilimm sonucta kaynanam yolldan gecen bi insan kdr gözümdeki degeri tanımam etmem zorla anne diyorum işte.. aynı şekilde o da beni kızı gibimi görüyor tabiki hayır.. ee oglu gidiyor görüyor onu daha ne istiyor..ondan sonra bende sürekli gittim çünkü evime geliyorlardı gitmeidgimde.. şimdi çalışıyorum haftada 1 gidiyroumm.. ondanda yıllardır görmüyormuş gibi nerelerdesiniz,yüzünüzü gören cennetlik, şu iki yaşlı insanı unuttunuz öldükmü kaldıkmı diyip laf sokuyor sürekli bıkmadı 1 senedir aynı cümleler ilk başlardaaa işim varıd misafirim vardı falan diyordum şimdiiii cevap bile vermiyorum..

Tüm konularınıza göz attım ve içimde k.validenizin en baştan oğlunun sizinle evlenmenize bir itirazı olduğu şüphesi doğdu.

Evlenirken imkanları olduğu halde yardım etmemeleri, takıyı bile size aldırtmaları..
Sürekli sorun yaşatması, siz yokken eşinizle birlikte evinizde yalnız organizasyonlar yapmaları, oğluna daha 2 haftalık evlilikte "mutlu musun" diye sorması.
Dahası eltiniz bile size olan saygısız davranışlarında, k.validenizin sizin hakkınızdaki olumsuz düşüncelerinden destek alıyor olabilir.
Evliliğinize kısa süre kala nişanlınızın tuhaf ve sinirli tavırları, gözlemlediğniiz değişiklikler.. Bunalr annesinin ikna çabaları sonucunda arada kalması ile oluşmuş gerginlikler olabilir..

Aklıma geldi, bir değerlendirin. Eğer böyle ise ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız. Eşinize akrşı alttan alıp, k.valideden de uzak durmakta yarar var...:51:

bu işler gercekten cok zormus.. bız nıkahımızı ızmırde dugunumuzude boluda yapıcaz nasıpse... dun aksam kayınvalıdemı aradım hal hatır sormak ıcın kayınpederım actı telefonu konustuk falan sonra dedıkı nerde fotograf albumu yaptırcaksınız. kayınvalıdem gelmıstı yanıma oysakı soylemıstım boluda yaptırcagımızı..bende anneme soylemıstım baba dedım...ozman ızmırde neden fotograf cekılıosunuz dedı.bende sacım basım degısık olucak burdanda hatıra kalsın alt tarafı 100 lıra dedım(fotografcıya yalvar yakar dıs cekımı 100 lıra yaptırdım)..ne gerek var ıkı yerde masrafa dedı..sok oldum...dugun ıcın konusmaya geldıklerınde almıstı benı yanına kayınpederım kızım ne ıstıosan sen ıste yeter dıyen adam sımdı evrım gecırmıs gıbı bana bunları soyluodu...kayınvalıdem sagolsun doldurusa getırıo...bende dedım 100 lıra yanı dedım kayınpederım:ıyı ozman sen ödersın dedı. ıkıncı bı sok daha yanı..tamam dedım ben oderım dedım..tamam sen ode dedı ve kayınvalıdeme verdı telefonu..agla agla ıcım cıktı... zaten dugun stresı var ustumde aılemden ayrılıp hıc bılmedıgım bı yere gıdıcem..(kıbrısa)evlılıge alısmaya calıscam...vs. vs. cok dusundum bu zamana kadar hıc bıseyı nısanlıma bıldırmıyordum..ama o kadar cok canım sıkıldı kı aksam ..nısanlım ısten geldı bende nısanda takılan paralarla bılezık yaptırmıstım onu bozdurma kararı aldım dedım..nısanlım neden dedı.bende hıc yapmazdım ama bu sefer anlattım.. saka yapmıstır dedı nısanlım...bende hıc sakaya benzemıyordu..ne gerek var ıkı yerde masrafa dedı dedım...nısanlım artık ısyan edercesıne..hey allahım kafayı yedırcenız sonunda bana hadı hayırlısı dedı... kı kayınvalıdem hep bana dıyordu oglumu arada bırakma dıye...nısanlımın sozlerınden anladımkı kayınvalıdem bıdı bıdı oglunun kafasını yıyıooo....evlenmek gercekten cok streslı nısanlıma daha zor oluo...allah benım gıbı olan herkesın yardımcısı olsun ...nısanlıma dedımkı en zor sana bılıyorum dedım...geccek ıns dedı... her yonden anladım yanı...ben bundan sona zorda kalmadıkca hıc bıseyımı anlatmıycam nısanlıma..zaten erkekler annesınınde babasınında ne oldugunu nısanlılarınında ne oldugunu cok ıyı bılıyor..anlatmaya gerek yok...ahhh gun gelsede evlensekkkk....hayırlısı allahım yardım et....

bu işler gercekten cok zormus.. bız nıkahımızı ızmırde dugunumuzude boluda yapıcaz nasıpse... dun aksam kayınvalıdemı aradım hal hatır sormak ıcın kayınpederım actı telefonu konustuk falan sonra dedıkı nerde fotograf albumu yaptırcaksınız. kayınvalıdem gelmıstı yanıma oysakı soylemıstım boluda yaptırcagımızı..bende anneme soylemıstım baba dedım...ozman ızmırde neden fotograf cekılıosunuz dedı.bende sacım basım degısık olucak burdanda hatıra kalsın alt tarafı 100 lıra dedım(fotografcıya yalvar yakar dıs cekımı 100 lıra yaptırdım)..ne gerek var ıkı yerde masrafa dedı..sok oldum...dugun ıcın konusmaya geldıklerınde almıstı benı yanına kayınpederım kızım ne ıstıosan sen ıste yeter dıyen adam sımdı evrım gecırmıs gıbı bana bunları soyluodu...kayınvalıdem sagolsun doldurusa getırıo...bende dedım 100 lıra yanı dedım kayınpederım:ıyı ozman sen ödersın dedı. ıkıncı bı sok daha yanı..tamam dedım ben oderım dedım..tamam sen ode dedı ve kayınvalıdeme verdı telefonu..agla agla ıcım cıktı... zaten dugun stresı var ustumde aılemden ayrılıp hıc bılmedıgım bı yere gıdıcem..(kıbrısa)evlılıge alısmaya calıscam...vs. vs. cok dusundum bu zamana kadar hıc bıseyı nısanlıma bıldırmıyordum..ama o kadar cok canım sıkıldı kı aksam ..nısanlım ısten geldı bende nısanda takılan paralarla bılezık yaptırmıstım onu bozdurma kararı aldım dedım..nısanlım neden dedı.bende hıc yapmazdım ama bu sefer anlattım.. saka yapmıstır dedı nısanlım...bende hıc sakaya benzemıyordu..ne gerek var ıkı yerde masrafa dedı dedım...nısanlım artık ısyan edercesıne..hey allahım kafayı yedırcenız sonunda bana hadı hayırlısı dedı... kı kayınvalıdem hep bana dıyordu oglumu arada bırakma dıye...nısanlımın sozlerınden anladımkı kayınvalıdem bıdı bıdı oglunun kafasını yıyıooo....evlenmek gercekten cok streslı nısanlıma daha zor oluo...allah benım gıbı olan herkesın yardımcısı olsun ...nısanlıma dedımkı en zor sana bılıyorum dedım...geccek ıns dedı... her yonden anladım yanı...ben bundan sona zorda kalmadıkca hıc bıseyımı anlatmıycam nısanlıma..zaten erkekler annesınınde babasınında ne oldugunu nısanlılarınında ne oldugunu cok ıyı bılıyor..anlatmaya gerek yok...ahhh gun gelsede evlensekkkk....hayırlısı allahım yardım et....

evlenince herşey bitmicek ki ama:26: bide bunun sonrası var

evt zaten o kelime o kadar zoruma gittiki anlatamam nasıl bi söyleme şekli aynen bende öyle düşünüyorum insan biraz konuşmasına dikkat eder o kadar soğudumki yüzünü görmek istemiyorum onun şuan

kendi kızlarına böyle yapılsa oooo ortalığı ayağa kaldırırlar..sabır çek eşin nederse onu yap biri bişey dersede benim başımda kocam var de çekil kenara.Sonra sen kabahatli olursun çünkü saygısızlıkta yapma,cevap verip yüz gözde olma yüzüne hee de sen yine bildiğini oku.İşede başlayacakmışsın zaten biraz daha sabırlı ol ve sana tavsiyem bu olanları annene anlatma..:97:

Tatlım yüz göz olma.Seni çok sahiplenmiş.Mesafe her zaman iyidir.Anneyle,kardeşle,kocayla hatta...

Back
X