aynen canım fedakarlıgın kızı erkegi yokki evliysek ikimizde yapacağız tabiki ama hemen kayınvalidelikler başladı evlenmeden önce bana canım cicim olan kadın bir tuhaflaştı şimdi bazı şeyler insanın midesini bulandırıyor mesela örnek geçen kayınvalideme yemege gittik etli bi yemek yapmıştı servis yaptı baktım çocuklarına fazla koydu bana daha az koydu yani insan ister istemez kızıyor yani hoşbişey değil soğutuyor kendinden haberi yok
canım bunu anlatınca aklıma geldi. Daha 5 günlük lohusaydım ne oturup kalkabiliyordum ne rahat yürüyebiliyordum sezeryan olmuştum sol dikişim çok acıtıyordu yani yemek yapmama imkan yoktu. Neyse acıktık evde yemek yok (kayınvalidemle beraber yaşıyoruz) makarna varmış birgün önceden kalan onu yeriz dedi. Tam masaya oturduk dolaptan et çıkarttı bunuda pişiriyimde oğlum gelince yer dedi. Biz annemle şok olduk tabi ya insan demez mi bu kız lohusa canı çeker eder. Çok bozulmuştum. Şahsen ben olsam onu pişirir gelinimede verirdim. Ya kadın bütün evi süpürür benim odayı bırakırdı ya o halimle kalkıp süpürebilecem sanki. Birde kızım gibi seviyorum derler ya ona bitiyorum kızın aynı durumda olsa ne yapardın acaba? Ağızım var dilim yoktu herşeye tamam, peki tepeme çıktıda çıktı. 2 ay önce sonunda aldı ağızının payını oturdu artık daha bi değerli oldum sanki :)