Allah ıslah etsin hepsini gerçekten.. Elden bişey gelmez dikkatli olun, dikkatli olmalıyız
Şu otobüste ses çıkarmayanlara ben de hastayım gerçekten. Gece bekçisi çıkaracaklarına her toplu taşımaya nöbet usulü bekçi falan koysalar böyle olaylar artık olmaz.
Ama nerdeee!
Yazıktır resmen kendi okullarımızda sokaklarımızda suçlular yetiştiriyoruz herkesin gözü görüyor kimse bir şey yapamıyor.Okulda ki öğrenciler bile dersıne gırmeyen öğretmene laf atıyor of offf ah ahhh dıye artık ayıp dıye bırsey kalmadı galıba.
Ondan böyle ya işte :)Sorsanız istanbulun en muhafazakar semti.
Çok güzel bir konuya değindiniz kaç tane böyle dosyam var içeriğini yazmıyım ama cezalar çok ağır 20 25 yıl hapis cezası demek bir insanın hayatının bitişi demek ama maalesef cezaların uyhulanabilirliği yok geçen bir müvekkil 8 yıl aldı yatarı 3 yıldı düşünün ordan kırpılıyor burdan kesiliyor adamlar ertesi gün dibinde bir de bilenmiş oluyor korkmuyor kanundanBen de merak ediyorum sosyal medyada haberlerin altına "ben olsam döverim, asarım, keserim" diyenler sokakta neredeler? Kimse ağzını açmıyor. Gerçi yasalar bile oradan al, buradan sal olunca insanlar da kendini yormak istemiyor herhalde..
Zihinsel bozuklukları yoksa sapıklar en çok bastırılmış arzular yüzünden çıkar.Ondan böyle ya işte :)
Bu gün eve girer girmez aklımdaki ilk şey buydu. En kısa zamanda gerçekten istiyorum bunu yıldırdılar beni bile. Eve yemek sipariş edince servis elemanı gidinceye kadar kapıyı açıp bekleyen bir yan komşum varAşırı muhafazakar olmayan bir yerde oturmanızı tavsiye edebilirim.
Doğru söze ne denirZihinsel bozuklukları yoksa sapıklar en çok bastırılmış arzular yüzünden çıkar.
Bir de tabii ataerkil zihniyete göre kadınlar erkeklerin pipisi için deliriyordur
Yalnız yaşıyorsunuz diye mi? Yuh ya şam şeytanı denir böylelerine.Bu gün eve girer girmez aklımdaki ilk şey buydu. En kısa zamanda gerçekten istiyorum bunu yıldırdılar beni bile. Eve yemek sipariş edince servis elemanı gidinceye kadar kapıyı açıp bekleyen bir yan komşum var
Zihinsel bozuklukları yoksa sapıklar en çok bastırılmış arzular yüzünden çıkar.
Bir de tabii ataerkil zihniyete göre kadınlar erkeklerin pipisi için deliriyordur
Heralde eve gelen her kargpcuyu paketçiyi yatağa atıyorum gibi bir fantezisi var adamınYalnız yaşıyorsunuz diye mi? Yuh ya şam şeytanı denir böylelerine.
Aynen.Aşırı muhafazakar olmayan bir yerde oturmanızı tavsiye edebilirim.
zaten muhafazakar semtlerde olur böyle şeyler. diğer yerlerde de olur ama yüzdeye vursak yüzde seksen muhafazakar olarak nitelendirilen semtlerde bu tarz olaylar yaşanır. kimse kusura bakmasın.Allahım ülke iyice çığrından çıktı. Dün otobüste adamın biri et görmüş kaplan gibi bakıp duruyordu otobüsten tam inerken dirseğini resmen popoma dayadı. Böyle konularda asla buluttan nem kapan bir insan değilimdir ki bir kadın yanlışlıkla olanla bile bile olanı anlar zaten. Neyse otobüsten inmiş bulundum bir şey yapamadım. Sonra nolduysa otobüs durdu kapıları açıldı o an film şeridi gibi gözlerimden geçti o adam gece sokakta yalnız karşıma çıksaydı acaba sadece dirsek mi çarptırırdı. O sinirle otobüsün arka kapasından atladım yine adamın dirseğine yapıştım bir dünya bağırdım. Bir allahın kulu da adama sen napıyorsun demedi herkes aynı adamla aynı otobüste yolculuğa devam ettiler. Keşke dirsek yerine elini kullansaydı diyorum kendi kendime şimdi. Bir şikayetle hayatı sönerdi.
Bu gün de yine işten eve dönüyorum. 11 12 yaşında oğlanlar köşeye oturmuşlar ergen irisi biri laf etti ters ters baktım geçiyordum ki arkadan gülme sesi geliyor. Matah bir şey yapmışlar ya kahkaha atıyorlar yine gözümün önünden geçti bu çocuklar 4 5 yıl sonra hormonların etkisiyle neler yapmaz. Döndüm geri bir hışımla bu kaçmaya başladı arkadaşlarına gösterdim baro kartını güzel güzel anlattım dedim başınıza iş alırsınız olmaz öyle bak bir tane kamera yok sokakta gören ben bir bassam çığlığı kimse sizi çıkaramaz içerden elimden her gün sizin gibi kaç tane genç geçiyor olan size oluyor diye tınlayan yok dinlemiş gibi gmrünüp tamam abla tamam abla. Bu çocuklar kocaman kadına laf atarken yanlarından el ele tutuşmuş bir çift geçiyordu onlar da bir kafalarını döndürüp ayıp demediler. İnsanlarımız ancak sosyal medyada duyar kasma derdindeler.
Bu olaydan çok değil yirmi adım sonra apartmanımın giriş kapısı açıyorsun ve evim. Anahtarla kapıya eğilirken esnaftan en az yedi kişi bakıyor. Her gün böyle. Sorsanız istanbulun en muhafazakar semti. Düşünün bir de sadece evimin yakın çevresinde oralarda oturduğumu komşu olduğumuzu bilen insanların taciz seviyesi böyle. Ayıptır artık cinsel açlığın afrikası oldu gerçekten ülke hepsi adına ben utanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?