- 5 Eylül 2016
- 28
- 10
- 1
- 38
inanın ilk defa boyle bir erkek tipiyle karsılastım hala saskınım sindiremedim :)IYYYY demek geldi içimden
Sen ye ye sonra kısık sesle ben ödeseydim de
Hay Allahım ya rabbim iyilerle karşılaştırısın
inanın ilk defa boyle bir erkek tipiyle karsılastım hala saskınım sindiremedim :)
tabiki sevgiliyken benimde odemişligim vardır hatta sevgilim kızdıgı icin gizliden bile odemişimdir bu alenen sen ode demek istedi bana gercekten terbiyesizlikti :))KiMSE SİNDİREMEZKİ yahu çok haklısın
İlişkiniz yeni ilk defa çıkıyorsun
Bende sevgilliyken birçok defa hesap ödemiştim ayrı gayrımız yoktu
Ama daha yeni tanışmış sın el insaf azıcık kibar ol ,etkile
kesinlikle...Her genç kadının başına en az 1 kere geliyor bu durum. Buraları avucumun içi gibi bilirim deyip sonra da buralarda sigara alacak hiç yer yok ( sigara satan büfenin köşesindeyiz ) demiş benim sigaramı da bitirmiş, sonra da aaaaa cüzdanım araba da kalmış gidip alayım filan diye gevelemişti bir şeyler hesap gelince. Ödedim tabi.... İnsanlık hali mühim değil ama ilk görüşmede cidden irrite oluyor insan...
Bunun gibileri nereden buluyorsunuz hiç şahit olmadım çevremde böylesineHer genç kadının başına en az 1 kere geliyor bu durum. Buraları avucumun içi gibi bilirim deyip sonra da buralarda sigara alacak hiç yer yok ( sigara satan büfenin köşesindeyiz ) demiş benim sigaramı da bitirmiş, sonra da aaaaa cüzdanım araba da kalmış gidip alayım filan diye gevelemişti bir şeyler hesap gelince. Ödedim tabi.... İnsanlık hali mühim değil ama ilk görüşmede cidden irrite oluyor insan...
Ay Adam yemeye içmeye gelmiş resmentabiki sevgiliyken benimde odemişligim vardır hatta sevgilim kızdıgı icin gizliden bile odemişimdir bu alenen sen ode demek istedi bana gercekten terbiyesizlikti :))
nerden bilebilirdimki...Bunun gibileri nereden buluyorsunuz hiç şahit olmadım çevremde böylesine
insanlık yine bende kalsın dedim yüzüne vuramadım kafamı vuruyorum :)
Ay Adam yemeye içmeye gelmiş resmenniye reddettiğinizi söyleseydiniz belki ders alırdı
Bi mesaj at Adamainsanlık yine bende kalsın dedim yüzüne vuramadım kafamı vuruyorum :)
ne yazayımBi mesaj at Adama
Tabi ki bilinmez en az bir kez bile rastlıyorsunuz böylesine derken genelleme yapılmış yok çevremde şahit olmadığım için böyle adamların çokta fazla olmadığını düşünüyorumnerden bilebilirdimki...
He he , dur Bi düşüneyimne yazayım
zaten bende belirttim 31 yasındayım bunuda gördüm diye :) bende ilk defa rastladım böylesine ve hala sindiremedim durup durup adam hesabı bana kitledi ya diorum gülüyorum kendime :)))))Tabi ki bilinmez en az bir kez bile rastlıyorsunuz böylesine derken genelleme yapılmış yok çevremde şahit olmadığını için böylelerinin adamların çokta fazla olmadığını düşünüyorum
Yanılmıyorumdur umarım
Kısa vadede size uzun vadede kendine zarar verdizaten bende belirttim 31 yasındayım bunuda gördüm diye :) bende ilk defa rastladım böylesine ve hala sindiremedim durup durup adam hesabı bana kitledi ya diorum gülüyorum kendime :)))))
Allah kurtardı beni :)))Kısa vadede size uzun vadede kendine zarar verdi
Cimri adam en zor koca tipidir
Sonra kıskanç koca gelir ona girmeyelim:)))))
aynen canım :))iğrenç bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?