dün bir yaşıma daha girdim bakalım daha neler görcez :))

kadin oder erkek oder kisminda degilimdir ben de ama yanlis anlamazsaniz soyle bir hissim oldu zaten siz irrite olup gorusmeyi kesmeseniz de o sizinle olmak istemeyecekti,vucut dili ve bu tur davranislari belli etmis bence bunu.ah nerede o eski salon erkekleri.hem ayrica ilk bulusmada erkegin hesap odemeyi israr etmesi kadar da normal bir durum olamaz.

Eşimden önce ki son evlilik görüşmesinden sonra saatlerce ağlamıştım.. Ya Hu bi düzgün insan denk gelmeyecek mi diye.. Gerizekalı birde ögretmen olacak ilk görüşmede cinsellik konusu açmıştı ki ben kapalı bi bayanım kendi de muhafazakar gecinen bi tip aylardan ramazan ve oruçluyuz..elimi kolumu nereye koyacagımı şaşırmış bi vaziyette apar topar kalkmıştım

Yoo ben kendiminki ödedim zaten der ve uzaklaşırdım

Yani madem ödemicen bir bardak çay içer sadece insan. Tabiki normalde kimin ödediği önemli değilde ilk buluşmada hiiççç olmamış.

Kimin ödediği bence de önemli değil,insanın yanında parası da olmayabilir tabi ki ama paran yoksa kıtlıktan çıkmış gibi yiyip içmezsin. Eğer paran varsa da en azından karşıdakine hesabı yıkmaya çabalama öyle arkadan gelmeler filan nedir be adam...
Ha sorsak belki "ben cinsiyet eşitliğine inanırım kadının ilk buluşmada şöyle olur böyle olmaz takıntıları var mı diye kontrol ettim" diyecek.E öyle cins herif de belli ki size uygun değil.

Hahaha kusura bakmayın gülüyorum ama aynı şeyi bende yaşadım geldi beni aldı gittik bi yere daha bismillah arabadan indi aaa cüzdanımı unuttum dedi tamam dedim sorun değil inşallah evde bırakmışsındır uğraşmazsın dedim neyse kahve içtik ödedim ay sonu işe yeni başlamışım şansa hazırlıklı çıktım evden neyse tekrar arabaya bindik gidiyoruz demesin mi torpidoda hep para bırakırım ben dönüşte yemek yiyiyim ciddende 50 lira çıkarttı ben şok tek siz değilsiniz yani allah herkesi hayırlı kişilerle karşılaştırsın

Seni kaybetti oysa . .
Cimri adamla asla yapamam. .

Reactions: lra
Cok ayip etmis ilk bulusma yol vrmissin zaten...

Reactions: lra
kizlar hepiniz adamin okuzlugunden falan bahsetmissiniz kiiii cokta haklisiniz. Bende evli oldugu halde market alisverisinde bile alman usulu yapan kari kocalar gordum. Adam la kadin manavdan meyve aliyor kadin diyorki bana 5 tane elme yeter adamda ben 3 tane alacam diyor ve kasada paray ayri ayri oduyorlar. Bir gunde baska bir marketteyim . onumdeki sirada kizla erkek iste birbirlerine sarilmalar askim falan diyorlar, kasaya gelince adam ayri hesap olacak diyor. yani okuz her yerde okuz.

onlar sevgilidir ogrenci filandir bence.
belki ayri yerlerde bile yasiyorlardir,aldiklarini kendi ev/yurtlarina gotureceklerdir

Belki sizi denemek için yapmış abuk sabuk bi yöntemi bile olabilir mi?

Yoksa ilk buluşmada bunu yapabilecek kadar kafasız olabileceğini sanmıyorum karşınızdakinin..

Yada bir arkadaşın dediği gibi sizden hoşlanmamış olması ihtimalini de es geçmemek gerek..

Ben olsam sadece kendi içtiğimi öderdim.

Benim bir çay vardı der öyle yapardım banane,fırsatçı adam.

Aynen arkadaslarin dedigi gibi, keske sadece kendi ictigini odeseydin. Bu ne sacmalik yahu.

Hiç sevmiyorum öyle erkekleri. Hadi uzun ilişkidir artık oturmuş bi iliski vardır sen odersin o öder fark etmez ama ilk günden yuh artık. İnşallah tez zamanda karşına gönlüne göre biri çıkar cnm.

kızlar sanmıyorum ki burada hiç kimse iki çayın üç kahvenin hesabını ödeyemez durumda olsun. sorun üç beş kuruş değil ödenir, ne olacak. ilerleyen zamanlarda ay sonu olur, insanlık hali adamın parası olmaz, ödemesi vardır vs. sevgilim hesaplar benden de dersin. ama bu bir görgü meselesidir. ilk buluşmada hesap 50 kuruş da olsa 50 tl de olsa kadına ödetilmez. gerçekten çok itici ve karakter hakkında en büyük ipuçlarını bu durumlar karşısındaki davranışlar veriyor bence.

Hem yiyip icmiş bide hesabi vermiyor vallahi pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…