dün bir yaşıma daha girdim bakalım daha neler görcez :))

Hahahah yorumlar cok komik ya alemsinizz :KK70:ay bencede kacin o ne oyle yaaa nasil erkek o ya ?? Ayucuk resmen:KK55:

Bende bi yaşıma daha girdim. .ama elektrik alamadım demeseydiniz. Öküzzzb deseydiniz. Bide birkaç arkadaş yazmış madem öle kahve ne kadar deyip sadece onu ödeseydiniz. Ayrıca ilk buluşmada biri bu kadar yese karşımda olumluysada olumsuz olurdu.
Yok yemek yemedi içecek içti :))

İşi bilememişin bi dahakine bunun gibi bişey yaşayacak olursan kendi yediğinin içtiğinin parasını öde ve 'ok kib bye' de :super:

Tam bir odunmus.bosuna demiolar insani ya yemekte tanirsin yada yolculukta.kendini belli etmis allahtan .allah ii insanlarla karsilastirsin. secici ol bacim evlenecem die bide böyle öküz lerle ugrasma :KK20:
Amin canım seçiciyim :)

çok tuhafmış. cimri ötesi. size güvenip de mi içmiş içecekleri o kadar? :) bu yaptığınıza karşılık jest yapıp o zaman yemeğe gidelim diyip bu seferki hesabı da o ödeyebilirdi ancak düşüncesiz insan örneği bunu yapmamış. olumsuz düşünmekte haklısınız.

• Beğen
Reactions: lra
çok tuhafmış. cimri ötesi. size güvenip de mi içmiş içecekleri o kadar? :) bu yaptığınıza karşılık jest yapıp o zaman yemeğe gidelim diyip bu seferki hesabı da o ödeyebilirdi ancak düşüncesiz insan örneği bunu yapmamış. olumsuz düşünmekte haklısınız.
Aynen cimriligin alası değişik...

Erkek dediğin cömert olur artık çoğu kızlar erkeklerden daha adamm buna kesin karar verdim :))

Olumsuz cevap vereceğini anladıysa bilerek yapmıştır

Back
X