- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yemek yemedi içecek içti :))Bende bi yaşıma daha girdim. .ama elektrik alamadım demeseydiniz. Öküzzzb deseydiniz. Bide birkaç arkadaş yazmış madem öle kahve ne kadar deyip sadece onu ödeseydiniz. Ayrıca ilk buluşmada biri bu kadar yese karşımda olumluysada olumsuz olurdu.
Babet vardı :)))Spor ayakkabı giyseydin![]()
Evet msj atti normal bende kısa kestim elektrk alamadim dedim :)Buluşmadan sonra döndü mü size?
Amin canım seçiciyim :)Tam bir odunmus.bosuna demiolar insani ya yemekte tanirsin yada yolculukta.kendini belli etmis allahtan .allah ii insanlarla karsilastirsin. secici ol bacim evlenecem die bide böyle öküz lerle ugrasma![]()
Ayy yapabilsem :))İşi bilememişin bi dahakine bunun gibi bişey yaşayacak olursan kendi yediğinin içtiğinin parasını öde ve 'ok kib bye' de![]()
Aynen cimriligin alası değişik...çok tuhafmış. cimri ötesi. size güvenip de mi içmiş içecekleri o kadar? :) bu yaptığınıza karşılık jest yapıp o zaman yemeğe gidelim diyip bu seferki hesabı da o ödeyebilirdi ancak düşüncesiz insan örneği bunu yapmamış. olumsuz düşünmekte haklısınız.
Cimrilik degil yalniz bu bildiğimiz mezarcı işteYok yemek yemedi sürekli bişiler içti :)))
Evet msj atti normal bende kısa kestim elektrk alamadim dedim :)
Cnm Yoo tanımaya karar vermiştim aslında takıii hesap olayına kadarOlumsuz cevap vereceğini anladıysa bilerek yapmıştır