sorumun cevabı bu değil ben değil o yaptı.Dalga mı geçiyosunuz devletle?
çok sık tartışıyo olmamız ama ben zaten boşanmak istemiyordum isteyen taraf oydu o an yok dedi çıktık sonra pişman olduBoşanma sebebi neydi??
doğru ama ben seviyorum boşanmak istemiyorumYani gidip dava açma aşamasına gelmişsiniz niye kendinizle oynatiyorsunuz ki ? Kaybetmekten korkan insan zaten dava açmaz
Sizin sorunuzun cevabi yok ki, yanar doner bi oyle bi boyle iliskiye ne diyelim?sorumun cevabı bu değil ben değil o yaptı.
elimize kücük kağıt verdiler e devlette gün içinde görürsünüz dedilerİlk karar kesinleşmeden olmaz ki yeni dava , derdestlik itirazı edin
ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi biliyor musunuz bilmiyosunuz yargılamayın ya rica ediyorum şunu yapmayın bizde biliyoruz cocuk oyuncağına döndü beraberken olmadıgını düşünüyoruz ama ayrılmayı da beceremiyoruz kararlı net duramıyoruz hele zaten ben hiç istemiyorum devleti mesgul ediyosak onlarda mesgul oldukları parayı alıyolar zatenSizin sorunuzun cevabi yok ki, yanar doner bi oyle bi boyle iliskiye ne diyelim?
E sizzz oyuncak misiniz peki?çok sık tartışıyo olmamız ama ben zaten boşanmak istemiyordum isteyen taraf oydu o an yok dedi çıktık sonra pişman oldu
Siz niye kendinizi beyefendinin inisiyatifine bırakıyorsunuz? Böyle saçmalık görmedim. Kendinize bunu yapmayın. Gidin dava açın asla muhattap dahi olmayın.çok sık tartışıyo olmamız ama ben zaten boşanmak istemiyordum isteyen taraf oydu o an yok dedi çıktık sonra pişman oldu
Tamam ama bu adam sizinle böyle oynarsa siz evlilikte mutlu olamayacaksınız ki çocuğunuz var mıdoğru ama ben seviyorum boşanmak istemiyorum
Vay be!ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi biliyor musunuz bilmiyosunuz yargılamayın ya rica ediyorum şunu yapmayın bizde biliyoruz cocuk oyuncağına döndü beraberken olmadıgını düşünüyoruz ama ayrılmayı da beceremiyoruz kararlı net duramıyoruz hele zaten ben hiç istemiyorum devleti mesgul ediyosak onlarda mesgul oldukları parayı alıyolar zaten
ben boşanmayı istemiyorumE sizzz oyuncak misiniz peki?
Adam boşanma davasi aciyor, sonra yok diyor, siz de kabul mü ediyorsunuz?
Hakikaten cok cok tuhaf hayatlar var ya.
Ben senin oyuncagin miyim, davayi acip, mahkemede vazgeçerek kiminle oynadigini sanıyorsun diyemediniz mi?
İkinci davayi da ona açtırmayin bari, gidip kendiniz acin ve bitirin, tabi siz de mahkemede vazgecmezseniz
yani şimdi şöyle,insan aldatılmadıysa,şiddet olmadıysa vs. boşanmak çok üzücü ve o anlık bir telaş,korku oluşuyor,aynı şey banada olmuştu,ben şimdi ne yapıcam,tek başıma nasıl olacak gibi bi sürü düşünce o ana kadar düşünmediğin ne varsa o sıra hepsi aklına geliyor,telaşlandırıyor,eski eşimdede aynı şeyler oldu,nereye taşınıcam,çocukları nasıl hergün görecem gibi gibi,vazgeçtik bizde,sonra bir hafta fln sonra kafayı toparlayınca zaten yapılması gerekenin boşanmak olduğunu anlıyorsunuz,gidip başvurduk tek celsede bitti,ama eğer şiddet görmüş olsaydım yada aldatılmış olsaydım asla tereddüt etmezdim,boşanmak alınacak en son karar olmalı,eğer dediğm gibi ciddi sebepler yoksa ve arada çocuk varsa bu pişmanlık ciddiye alınabilir,sakin bir kafayla uzun uzun konuşup netleştirmeden hareket etmeyin,sorulabilecek yada söylenmemiş ne varsa söyleyip halledin ya kesin bitirin yada devam edin derim.biz geçen gün eşimle boşanmaya gittik ama boşanmaktan vazgeçtik yok dedik cıktık karara cıktı e devlette de gözüktü ama cıktıgımız andan yarım saat sonra tekrar kavga ettik boşanmaya geri karar verdi dalga geçer gibi keske boşansaydık demeye basladı tekrar dava açmaya girdi bize kücük bi kağıt verdiler dilekce ve protokolü aldılar ama e devlette suan acılan bir dosya yok acılmamıs mı manasında suan bu
evet varTamam ama bu adam sizinle böyle oynarsa siz evlilikte mutlu olamayacaksınız ki çocuğunuz var mı
çok şükür ama çok şükür mantıklı beni anlayan bir görüş yayani şimdi şöyle,insan aldatılmadıysa,şiddet olmadıysa vs. boşanmak çok üzücü ve o anlık bir telaş,korku oluşuyor,aynı şey banada olmuştu,ben şimdi ne yapıcam,tek başıma nasıl olacak gibi bi sürü düşünce o ana kadar düşünmediğin ne varsa o sıra hepsi aklına geliyor,telaşlandırıyor,eski eşimdede aynı şeyler oldu,nereye taşınıcam,çocukları nasıl hergün görecem gibi gibi,vazgeçtik bizde,sonra bir hafta fln sonra kafayı toparlayınca zaten yapılması gerekenin boşanmak olduğunu anlıyorsunuz,gidip başvurduk tek celsede bitti,ama eğer şiddet görmüş olsaydım yada aldatılmış olsaydım asla tereddüt etmezdim,boşanmak alınacak en son karar olmalı,eğer dediğm gibi ciddi sebepler yoksa ve arada çocuk varsa bu pişmanlık ciddiye alınabilir,sakin bir kafayla uzun uzun konuşup netleştirmeden hareket etmeyin,sorulabilecek yada söylenmemiş ne varsa söyleyip halledin ya kesin bitirin yada devam edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?