Dün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar

Doktorum liste vermişti kırmızı et ve süt tuketmeyin yazıyordu. Suan hala estrofem progestan fitil progestan iğne ve oskopar iğne z.fol bunları kullanıyorum Ha bide coraspin
Doktorunuz embriyonun kaç hücreli olduğunu söyledi mi ve birinci kalite mi

Canım merhaba Gynopol vitamini ben de kullanıyorum. Günde iki kez polikistikover görüntüsü var âdetinde düzensizlik yaptı mı Acaba

Canım merhaba Gynopol vitamini ben de kullanıyorum. Günde iki kez polikistikover görüntüsü var âdetinde düzensizlik yaptı mı Acaba
Merhaba ben polikistik over sendromu hastasıyım canm zaten adet düzensizliğim var hep benim çokta bişey fark ettirmedi bende

Merhaba ben polikistik over sendromu hastasıyım canm zaten adet düzensizliğim var hep benim çokta bişey fark ettirmedi bende
Benim de adetlerim düzenldirm polikistikover görüntüsü var gününü hiç şaşmaz hiç ama sadece bu takviyeyi kullanıyorum acaba bu ters mi etki yaptı dedim Ne durumdasın şu an transfer oldun mu canım galiba tüp bebek tedavisindesin

Yan etki yapacağını düşünmüyorum ama yinede bir doktoruna sor istersen evet canm 27 Haziranda transfer yapıldı yarın kan vereceğim sonuç için sende tüp bebek tedavisimi görüyorsun

Yan etki yapacağını düşünmüyorum ama yinede bir doktoruna sor istersen evet canm 27 Haziranda transfer yapıldı yarın kan vereceğim sonuç için sende tüp bebek tedavisimi görüyorsun
Oyy inşallah yarın pozitif haberini alırız canımm Şöyleki ben Türkiye’de yaşamıyorum yurtdışındayım doktor çok zor bu takviyeyi de bir arkadaş getirmişti Türkiye’ den
daha önce de burada gene kullanmıştım ama böyle bir şey olmamıştı hayırlısı inşAllah doktorun kim bu arada yarın benide etiketle mutlaka

Amin inşallah canm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler vermek nasip etsin rabbim ben Başkent üniversitesi kışla hastanesine gidiyorum adana'dayım doktorum Erhan Şimşek ve çokk memnunum hepimize gönlümüzdeki nasip olur inşallah

Âmin canım Rabbim emeklerinizin karşılığını fazlasıyla versin doktorda aklımızda bulunsun teşekkür ederim

Kızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…