Dün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar

Bende dün transfer oldum ilk denemem di senin de sanıyorum ilk denemen inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur

Bende Nisan ayında transfer oldum ve güzel haberi aldım inşallah her isteyen bebeğine kavuşsun tez zamanda..bol.bol dinlenmenizi tavsiye ederim.. çok da kasmayın mümkün olduğunca iyi beslenin çünkü sonrasında bulantilardan beslenemeyebiliyorsunuz..depolayabildiginiz kadar vitamin ve protein depolayin..ve bol bol dua edin

Normalde 18 Haziran kan testi denmişti , burda bazı yorumlarda çift embriyo transferleri erken çıkabiliyor diye yazılar okuyunca yaptım . Benim de çift transfer oldu 5. Gün transferi . 18ine kadar hergün yapacağım bakalım inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Hayırlı haberler inşallah kızlar.bwnde 10 haziranda Transfer oldum belirti olurmu acaba daha erkenmi

Benim belirti yoktu ama bugün goguslerim sızladı hep bide akşam kaşık agrim oldu hafif 3 gün embriyo sumu seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…