- 13 Haziran 2022
- 18
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi sinem milan
-
İnşallah canım benimhayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben de daha dün transfer oldum inşallah güzel haberler duyarı hep birlikteDün embriyo transferi oldum bekliyorum var mı tecrübeli adaylar
Aynı anda sonuç öğreneceğiz çok heyecanlıBende dün transfer oldum ilk denemem di senin de sanıyorum ilk denemen inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur
İnşAllah canım benim herşey gönlümüzce olsunBen de daha dün transfer oldum inşallah güzel haberler duyarı hep birliktebol bol dua edelim hepimiz için bekleyiş daha zor ama sabır sabrın sonu da selamet olsun inşallah
Evet canım sana ne zama test yap dedilerAynı anda sonuç öğreneceğiz çok heyecanlı
25 Haziran Cumartesi nasıl dayanırız o güne bilemiyorum zaman geçmiyorEvet canım sana ne zama test yap dediler
Herşey gönlünce olsun kuzumMerhaba
Benimde bugün 7. günüm dayanamayıp test yaptımbazıları pozitif olacak diyor ama hemen kaptırmak istemiorm kendimi , hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Ayy var gibi bence canım hayırlı olsun inşallahMerhaba
Benimde bugün 7. günüm dayanamayıp test yaptımbazıları pozitif olacak diyor ama hemen kaptırmak istemiorm kendimi , hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Bana 22 sinde yapıcaz dedi 5. Gün embriyosu di mi canım senin de25 Haziran Cumartesi nasıl dayanırız o güne bilemiyorum zaman geçmiyor
Evet 5. Gün embriyosuBana 22 sinde yapıcaz dedi 5. Gün embriyosu di mi canım senin de
Benimde 10 haziran ama belirti yok. Sadece bel ağrısı var arada batma gibi bisey oluyor ama cok nadir ignelerden oda muhtemelenHayırlı haberler inşallah kızlar.bwnde 10 haziranda Transfer oldum belirti olurmu acaba daha erkenmi
Aynı gün transfer olmuşuz nasılsınız bugün nasıl hissediyorsunuz kendiniziBende dün transfer oldum ilk denemem di senin de sanıyorum ilk denemen inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?