- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi sudenaz111
işte konu sahibi de bunun için boşanmak istiyor meselaÇalışan kadınında kocası malını yiyo geride çekip gidiyo
sorun kendini ezdirip ezdirmeme de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte konu sahibi de bunun için boşanmak istiyor meselaÇalışan kadınında kocası malını yiyo geride çekip gidiyo
Eşin seni seviyormuş benimki anası ne dese onu tutarbenim kv biz bir haftalık evliyken eşime yeni adaylar bulmuş bile. ben evliliğimin birinci ayında öğrendim bunu. eşime ve kv rest çektim öğrendiğim gün: oğluna kadın çoksa, bana da koca çok. al oğlunu başına çal dedim ve boşanma kararı aldım. eşim o günden sonra annesini yok sayıyor. hiçbir lafını ciddiye almıyor. eğer o gün sussaydım hadsizlikleri devam ederdi. hakedene haddini bildireceksin.
Boşanmak çok zor oluyo kadına aile hep destek oluyo ama evlilikten mutluluk bekliyorsun sadece ama mutusuz ediyo ve elin adamıişte konu sahibi de bunun için boşanmak istiyor mesela
sorun kendini ezdirip ezdirmeme de
hiç ilgisi yok bence, kişilik ile alakalı her şey.ama çalışan kadının gidecek bir yeri olabiliyor diğerinde oda olmuyor
eğer o gün eşim annesinin tarafinda olsaydı şu an kocam değildi.Eşin seni seviyormuş benimki anası ne dese onu tutar
Bosan demekle bosanilmiyor diyorlar bir delaf sokabilir da kaynanadan dayak yiyip
aman Yuvam diyerek bosanmayanlar
kendi istedikleri hayatı yasayamiyorlar
yaşayanları da kiskaniyorlar
işte acizlik
iyi yapmıssın konularını okumustumda 500bın tl borc odemesı cok absurttu esının hemde aılesının oturdugu bı evi.Dün cesaretımı toplaıp evı terk ettım ve eşim kafanı topla gel dedı ustelık donmeyecegım dememe rağmen adam neden ınanmıyo boşanmak ıstedıgıme? Anlasmalı açalım davayı dedıgımde yıne saçmaladın dedı kpadı telı yarın boşanma davasını acıcam cekısmelımı olacak? nasıl davranmam gerektıgını bıle bılmıyorum
adlı tatil yok bu sene
Canim ben zaten hep kendi istegim dogrultusunda karar verdim ama bu ayrildigim adami seviyordum gozum kördu simdi herşeyi daha iyi görebiliyorum iste insanin bir zamani digerini tutmuyordavanı açmana sevindim artık lütfen birazda kendine değer ver
Zaten acidinmi acinacak duruma düşüyorsunEve bakmayan adamı direk boşayacaksın
o kadar ,bu tür erkekliği beceremeyen erkeği sırtında taşımıyacaksın defolup gitsin anasına hiç acımam böylesine