Eski isyerimde iki kardes iki farkli daldaki isi tek bir cati altinda yapiyordu. Odalari ayniydi, ikisi de patronumuzdu neyse kucuk olan bir kiza sirilsiklam asikti. Kiyafetle ilgili bir is yapiyordu, kiz ayni zamanda baska biriyle daha birlikteymis, bizimki kiza evlenme teklif ediyor fakat kiz diger birlikte oldugu adami tercih ediyor hatta o kiz digeriyle evlendi, kendisine verilen butun hediyeleride (cogunlugu kiyafet) paketlemis geri vermis. 2 ay civari her gun agladigini gordum bizim kucuk patronun. O geri verdigi hediye kolisini biz calisanlarina getirmis ve gormeye dayanamadigini, sirkette giymemek kaydiyla hepsini almamizi istemisti. Ozene bezene secilmis oldugu her halinden belli olan bir suru kiyafet. Tabi zaman her seyin ilaci, 5.5 yil calistim orada ve tabi ki unuttu o kizi, suan evli ve gayet mutlu diye biliyorum.
Onun icin asil sorun tercih edilmemekti bir yandan, diger yandan aldatilmakti, gururu kirilmisti vs.. Demem o ki gececek, zamana birakin ve gercek yuzunu gordugunuz icin mutlu olun..