• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün gece eşimden nefret ettim

O senin iyi niyetini tamamen suistimal ediyo...
Anladığım kadarıyla sen olay büyümesin diye sesini çıkartmadıkça oda yapacağını yapıyo.
Ama tabi buarada sende kendi kendini yiyip bitiriyosun...
Al karşına iyice bi konuş,birde çocuk tembihliyo ya şu kadarını harca şu kadarını geri getir.sende insansın nihayetinde o anda bişey görüp almak isteyebilirirsin.ki almaktan en doğal hakkın yani.
Hayret bişey ya,ne sinir edici bişey...
Allah sabır versin canım sana :hulya:

allah kimseyi kocasına bile muhtac etmesin
sekiz yıllık evliliğim var daha bir gün şunu alıcam para ver dememişimdir
onunda işine geliyor... ne biliyim utanıyorum para ver demeye
bana bıraktığı günlük harçlıklarımla alırım ne lazımsa

anlamıyorum ya bide çocuklarımı çok seviyorlar güya nasıl onların rızkını yerler
hiç vicdan yok.... allahım sen sabır ver
kayıma gelince o da iyice alışmış olacakki gerçekten verecek para bulamadığın eşime düşman oluyor
doğru dürüst konuştuğuda yok eşimle düşman gibi bakıyor ona çekemediği hemende belli oluyor aptal kocam bile bazen kendi söylüyor beni çekemiyor diye
kaynanamlara gidiyoruz oturmaya karşılaşıyoruz bazen bizi gördüğü gibi kalkıp gidiyor
benim eşim akşama kadrar çalışıcak götürüp beyefendinin içki parasını ödiyecek
her girdiği iş yerinden ayı dolmadan ayrılıyor ...eltime diyorum bazen neden adam gibi bi iş bulup çalışmıyor diye her girdiği işten hemen ayrılıyor atı bile dolmadan eltim ne dese iyi.... benim kocam kimseden emir alamıyor patron birşey deyince zoruna gidiyor ...benim eşim patrona yaranmak için neler yapıyor ...sokakta çöp topluyor koca adamlar çocuklarına ekmek götürebilmek için bizim ki emir alamazmış ...ne hali varsa görsün o biliyor bi şekilde kirasının ödeneceğini o yüzden bu kadar rahat ...bizden bi kuruş çıkmaz artık gitsin bakalım kim ödeyecek kirasını
kızlar sizinde kafanızı şişirdim kusura bakmayı dert bir değilki
iyiki sizlerde varsınız kime anlatıcaktım derdimi gözümüde açtınız sağolun kızlar hep varolunopuyorumnanaktan

Baslarim senin kocanin sarap canagina deseydin.....vay abimize bak, emir alamiyormus....hadi ordan...biliyor bir sekilde yine o bu yardim edecek, adam isin yolunu bulmus, sicacik yataginda ohhh gel keyfim gel, kira ödeme, yumurta kicina yaklastigi vakit, ehh biz bir aileyiz......hadi lennnnnnn.....:mymeka:

Ah vallaha sinirlendim....ben olsam o eltiyi yollardim, Baslatma kocanada sanada, hadi o utanmiyor bizden yemeye sendemi utanmiyorsun, kocasi emir alamazmis....terbiyesiz.:kızgın:

Ay yok güzelim ya, sen cok sustun, artik cirkefligi eline alma vakit gelmis...:umursamaz:

Baslarim senin kocanin sarap canagina deseydin.....vay abimize bak, emir alamiyormus....hadi ordan...biliyor bir sekilde yine o bu yardim edecek, adam isin yolunu bulmus, sicacik yataginda ohhh gel keyfim gel, kira ödeme, yumurta kicina yaklastigi vakit, ehh biz bir aileyiz......hadi lennnnnnn.....:mymeka:

Ah vallaha sinirlendim....ben olsam o eltiyi yollardim, Baslatma kocanada sanada, hadi o utanmiyor bizden yemeye sendemi utanmiyorsun, kocasi emir alamazmis....terbiyesiz.:kızgın:

Ay yok güzelim ya, sen cok sustun, artik cirkefligi eline alma vakit gelmis...:umursamaz:

sonunda onuda yaptırıcaklar ben iyi yaklaştıkça onlar benide kocamıda sömürücek...cadı yapıcaklar sonunda tırnaklarımı bi çıkarıcam kaçıca delik arıyacaklar
kan emicilerkötükedihüso

valla bunlar karı koca pişkin insanlarmış.eltinde bu durumdan memnun anlaşılan emir alamazmış bak sen olur elticim deseydin siz padişah çocuğusunuz ya hatta birde ben gireyim işe karı koca size çalışalım siz emir alamssınız yaa siz evde oturun keyfinize bakın deseydin....
ayy akşam akşam çook sinirlendim şimdi.

valla bunlar karı koca pişkin insanlarmış.eltinde bu durumdan memnun anlaşılan emir alamazmış bak sen olur elticim deseydin siz padişah çocuğusunuz ya hatta birde ben gireyim işe karı koca size çalışalım siz emir alamssınız yaa siz evde oturun keyfinize bakın deseydin....
ayy akşam akşam çook sinirlendim şimdi.

o darar rahatlarki hayretle izliyorum ..bi o kadarda yüzsüzler görmek bile istemiyorum ...
kocayı kimsenin gördüğü yok akşama kadar eşi kaynanamlarda kendisi adım bile atmaz oraya herkesten nasıl nefret ediyorsa artık ..
.yada yüzümü yok insan içine çıkmaya bilemiyorum..
eşi ondan yüzsüz geçen kızı hastalanmış kocası orda umrunda değil ölüyomu kalıyomu en son baktı kocadan hayır yok
gidip eşime ağlamaya başladı ay kızım hasta.. ölecek ...hastaneye götürecek para yok.neyse eve dönücektik artık eltimlerle indik
baktım bizi beklemeden hızlı hızlı yürümeye başladı eşim çağırdı yenge diye hiç dönüp bakmadı
hanfendi
biliyor eşimin para vereceğini
parasını almamak için bizde önce koşup gitti bide gurur yapıyor ya
tam tiyatrocular hepsi
sinir oldum eşime dedimki bu sana bi saat para için ağlamadımı evet dedi niye böyle yapıyor şimdi
aklı sıra ben para için söylemedim diyo neyse eşim kardeşiyle gönderdi parayı
aayyyyyyyy daha neler var neler aklımı yitiricem onlar yüzünden

Sen eşinden ihtiyaçların için bile para istemeye utanırsan onlarda böyle rol keser canım benim..Herkes olayı çözmüş nasıl para koparacaklarının yolunu bulmuş bide üstüne alamamazlıktan geliyolar..

O senin eşin tabikii isteyeceksin..

Ne kadar üzücü, kendi çocukların var, borcun var, evet anne-baba,kardeş .. atamazsın satamazsın, ama bir yerde de kusura bakmayın benim de durumum belli demk lazım bence...

Sen eşinden ihtiyaçların için bile para istemeye utanırsan onlarda böyle rol keser canım benim..Herkes olayı çözmüş nasıl para koparacaklarının yolunu bulmuş bide üstüne alamamazlıktan geliyolar..

O senin eşin tabikii isteyeceksin..

haklısın canım onlar olayı çözmüş
tam tiyatrocular valla
onlar yapıyor ben utanıyorum
bide dediğin gibi anlamazlıktan geliyorlar sanki onlar istemiyorda biz zorla veriyoruz gibi

Ne kadar üzücü, kendi çocukların var, borcun var, evet anne-baba,kardeş .. atamazsın satamazsın, ama bir yerde de kusura bakmayın benim de durumum belli demk lazım bence...

ya bide onlar evde beş kişi çalışıyor benim eşim tek
yani şu durumda onlarınmı bize yardım etmesi gerek yoksa bizimmi
nasıl bi anne babanın torunlarının rızkın da gözü olurki
çocuklarım aç kalsa eşim gidip kaynanama deseki al şu parayı git istediğin gibi harca hiç tereddüt edmeden alır harcar

Benim 2 senelik ewlilik hayatım var..Biçok şeyin cazgırlıktan , kendini acındırmaktan, reklamını yapmaktan geçtigini anlamış bulunuyorum..

Bu durumu hemen bi anda çözemessin..çünkü yıllardır böyle gidiyo..Ama yavaş yavaş eşinden para almanın yollarına bak ki verecek para bulamasın..Yazık günah ya ..Senin çocugunun rızkını götürüp başkalarına yediriyo..İhtiyaçları olsa anlıycam..Neymiş emir alamıyomuş..Tövbe Yarabbim yaaa...

Hakaret ve küfürden nefret ettiğim kadar hiç birşeyden nefret etmiyorum..
Erkeklerin çoğu kıymet bilmiyor. Herşeyden önce kendi aile huzurunu düşünmesi lazım
Noldu şimdi, kızdı size aynı yatağı paylaştığı insanı nasılda kırdı gecirdi.. soğuttu kendinden:1closedeyes:
Devamlı böyle yaparsa insan buz gibi oluyor. Ben yaşamış biri olarak sonunu görebiliyorum böyle evliliklerin...
İnşallah bu tür davranışları bir daha sergilemez, kendine gelir sizin kıymetinizi bilir.
Evde yan gelip yatan iş beğenmeyen kaynının borcunu düşüneceğine azbirazda sizin ruhunuzu nasıl yaraladığını düşünsün. Bu erkeklerde hiç akıl yok hiççç:umursamaz:

Evlendikten sonra aileler arası dengeyi kuramıyo erkekler bazen. Önceliğini unutur oluyo. Küfür ne demek. Sinirlerine hakim ol. Haklısın sonuna kadar.

Benim 2 senelik ewlilik hayatım var..Biçok şeyin cazgırlıktan , kendini acındırmaktan, reklamını yapmaktan geçtigini anlamış bulunuyorum..

Bu durumu hemen bi anda çözemessin..çünkü yıllardır böyle gidiyo..Ama yavaş yavaş eşinden para almanın yollarına bak ki verecek para bulamasın..Yazık günah ya ..Senin çocugunun rızkını götürüp başkalarına yediriyo..İhtiyaçları olsa anlıycam..Neymiş emir alamıyomuş..Tövbe Yarabbim yaaa...
evlendiğim günden beri sömürüyorlar ilkin birşey olmaz ailesidir deddim
ses etmedim şimdi istesemde hiç birşey yaptıranıyorum
bakalım ne kadar devam edecek
ben diyeceğimi dedim ...allah korusun hastalık hariç bi daha izin vermiycem sonuç ne olursa olsun
Hakaret ve küfürden nefret ettiğim kadar hiç birşeyden nefret etmiyorum..
Erkeklerin çoğu kıymet bilmiyor. Herşeyden önce kendi aile huzurunu düşünmesi lazım
Noldu şimdi, kızdı size aynı yatağı paylaştığı insanı nasılda kırdı gecirdi.. soğuttu kendinden:1closedeyes:
Devamlı böyle yaparsa insan buz gibi oluyor. Ben yaşamış biri olarak sonunu görebiliyorum böyle evliliklerin...
İnşallah bu tür davranışları bir daha sergilemez, kendine gelir sizin kıymetinizi bilir.
Evde yan gelip yatan iş beğenmeyen kaynının borcunu düşüneceğine azbirazda sizin ruhunuzu nasıl yaraladığını düşünsün. Bu erkeklerde hiç akıl yok hiççç:umursamaz:
bi bilse kalbimde açtığı yarayı bu kadarmı çirkinleşir bi insan her aklıma geldiğinde soğuyorum ondan allah sonumuzu hayretsin
Evlendikten sonra aileler arası dengeyi kuramıyo erkekler bazen. Önceliğini unutur oluyo. Küfür ne demek. Sinirlerine hakim ol. Haklısın sonuna kadar.
canım benim teşekkürler ilk başta haksızmıyım diye düşünmüştüm ama bu kadar kişi haklısın diyorsa gerçekten haklıyım...

İnsan eğer evli ise ve çocukları da varsa annesi babası ve kardeşlerinden önce eşi ve çocuklarının ihtiyacını karşılamalı sonra eğer kalırsa onlara yardım etmeli.
Eşin senin namusundur ailesini bırakıp sana gelen kişidir. Önce onun ihtiyaçlarını karşılamalısın onu kimseye muhtaç etmemelisin...
Ben böyle düşünüyorum...

Küfür konusuna gelince haklı ya da haksız ki küfürün haklısı olmaz zaten hiç tahammülüm yoktur...
Bu konuda sonuna kadar haklısınız... Eğer hemen affederseniz tepenize çıkar... Bir daha küfürlerin ardı arkası kesilmez...
Asla özür dileyene kadar affetmeyin...

çok zor bir urum ben de benzer şeyleri yaşıyorum şu anda çok yoruyor insanı
ama ben eşime kesin resti çektim o rızıkta benimde hakkım olduğunu eğer verirse helal etmeyeceğimi söyledim
ne evlenirken yaptılar ne doğumda neyse yaaa üzme kendini özür dileyene kadar da affetme

küfür etemsi çok yanlıştı tabikide ama iyi yanından bakmayı denersek senin ailen olsaydı abin annene yardım etseydi sevinrdin annemi düşünüyor diye ama kocanın kardeşleride bu durumu alışkanlık yapmış ise ozamn çok kötü hep beklerler kocanıda aklı başına geldi zaman yıllar sonra ah ah ben nekadar kardeşlerime para yedrdim keşke senin sözünü dinleseydim der

Madem zamanlarını kaynanada geÇırıyorlar kıraya ne gereke var aynı evde otursunlar en azından yakanızdan dÜŞerler bıraz....

Back
X