Dün gece olanlar...

Siz kötü bişey yapmadınız.Yengeniz ve abiniz içinde dua edin.Abiler kıskançtır.Benimde abim var .Sabredin .Yengenizi allah ıslah etsin.Ama zıtlaşırsanız herşey daha kötü olur.Mesafeli olun.

Annem ve babamla hiçbir sorunum yok
Ama yengemin abimin beni ne kadar kıskandığını bile bile sırf intikam almak için ortalığı karıştırmak istemesi
Benim zor duruma düşmemi isteyen bunu dileyen bir şey sorun!
Ben o evin KIZIYIM
Annem babam ya da abim benim sözümün üstüne onu mu dinleyecek?

Siz kötü bişey yapmadınız.Yengeniz ve abiniz içinde dua edin.Abiler kıskançtır.Benimde abim var .Sabredin .Yengenizi allah ıslah etsin.Ama zıtlaşırsanız herşey daha kötü olur.Mesafeli olun.

Amin ALLAH ıslah etsin gerçekten
Tek dileğim bir daha abimin peşine takılıp bizim eve gelmemesi

Amin ALLAH ıslah etsin gerçekten
Tek dileğim bir daha abimin peşine takılıp bizim eve gelmemesi
Bırak gelsin ne olursa olsun abinin karısı annenin ve babanın gelini.Yakın olma kötü görümcede olma o sana kötülük yapsa dahi sen mesafeni koy.Samimi olma sadece.Sonra sen hiç bişey yapmadıkça oda susacaktır zaten.Babanız harika cevap vermiş mesleğinizi elinize almış belli bir yaşa gelmişsiniz.Babanızı takdir ettim.Ama diorum ya siz ne olursa olsun iyi olun.

yengen çok fenaymış
hangi devirde yasıyoruz eli ekmek tutan koskoca bir insansın
yanyana yürümekte ne var bunun için nasıl sana bagırırlar
yengen baska seyler de demiş olmasın?

Bana hiç biri inandırıcı gelmedi bence abinin güvenmemek için başka sebepleri var gibi.

Bana hiç biri inandırıcı gelmedi bence abinin güvenmemek için başka sebepleri var gibi.

Abim bana güvenmese de olur hanımefendi annem ve babam bana güveniyor o bana yeter
Güvenmediği kız kardeşi için karısını gecenin bir vakti sokaklara çıkarmasın,odasında yerde yatırmasın bu kadar laf söyletmesin..
Abim onu bu kadar gözden çıkarmışsa belki benden daha fazla güvenilmezdir yengem
Sizin mantığınıza göre öyle çünkü ?

Tüm hayatınız abiniz ve yengeniz etrafında mi dönüyor acaba,abinizin yengenize yaptığı eziyeti anlatıp kendinizi eşsiz göstermek egonuzu mu tatmin ediyor?

Senin mantığına göre de günah keçisi yengen dayağı aşağılanmayı hakediyor. Üstelik bu hoşuna gidiyor ... Ben ne kadar kızsamda bir kadının bu olayı yaşamasına izin vermezdim. Öğretmen olacaksınız birde . Bir üyenin dediği gibi umarım ilerde sizde yerde yatan bir şeye dönüşmezsiniz. Sizin için bile istemem bunu...

babanız dert etmemiş, bu olay abinizi zerre ilgilendirmez. kızmayın ama yengeniz çok saçmalamış, abinizde haddini bilmiyor. siz 24 yaşında genç bir kadınsınız, babanızın abinize haddini bildirmesi gerekiyor.

Aldığı intikamın cevabını benden önce abım verdi
İntikammış...
Ben bu konuda yengeyi haklı görmedim ancak diğer konularda yenge haklıydı tek hatası abinin maşası olmasıydı.ama abinizde sizin ailenizin bir ferdi.beğenmiyorsunuz ama siZ de abiniz gibi dengesizsiniz. Ne güzel davranıyorsunuz dimi yengenize ve yaptığınız kötülükle gurur duyuyorsunuz. Şimdi baba evindesiniz , yarın birgün siz de el kapısına gideceksiniz. Belki atandığınızda yanınızda ananız babanız da olmayacak.Ne doğrarsan çanağına o gelir kaşığına . O kadar eminim ki kendiniz gibi kötü insanların eline düşüp yengeniz gibi sizin yerlerde yatırılacağınıza.

beraber mı oturuyorsunuz yengenızle ?

ne hakla sizin özel hayatınıza mudehale edıyor, ayrıca abınız de aynı sekılde koskoca okumus yazmıs ınsansınız yanlıs bşy yapmamısınız kı onlara ne

özür dileyene kadar her ikisi de yumuşamayın.

Gecen seferde yengenjn seni biryerde bekledigini onu ektiği anlatmistin karistirmiyorsam
Ama bu cok garip gercek olamiyicak kadar garip.

Evet .Hali en acı olan yenge bence de

Başınızda anneniz babanız var abinize laf düşmez.Allah korusun olmasa bile düşme sonuçta 24 yaşında elinde mesleği olan birisisiniz. Biraz dik durun herkes haddini bilsin. Yengenizin de bir suçu yok sorun sizin dik duramayışınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…