Dün gece olanlar...

Ben niye onların gitmesini bekleyeyim ya ?
Umarım bir daha abımın peşine takılıp bizim eve gelmez böylece birbirimizin yüzüne bakmamış oluruz(çok çok amin)
Bir daha abimin peşine takılıp gelmez derken??? Evlendiğinizde eşinizle bir yere gidince eşinizin peşine takılmış mı oluyorsunuz ??? Hâlâ abimin peşine diyorsunuz.. Yasak koyan, bağıran o.. Abim gelmesin Vs demiyorsunuz.. Abimin peşine takılmasın diyorsunuz.. Belli sizin derdiniz kıskançlık.. Klasik görümcelik..
Yazık mesleğinize

Yengem sadece bana bir kere ağzını açtı abım öyle bir kapattı ki bir daha açamıyor
Ben ne sorunum varsa abimle çözerim peşimden dolanmasın yeter
Abımın peşine takılıp bizim eve gelmesin yeter
Madem abinizle çözüyorsunuz, buraya yazma amacınız nedir?? Neden konu açıyorsunuz? Gidin abiciğinizin yanına çözün.
İnsanların hep birlikte yengeyi haksız görmelerini, aşağılamalarını mı istiyorsunuz? Tuvaletin önünü göstermekle fedakarlık bile yapmışsın mı diyelim.. Allah büyük. Evleneceksiniz elbet

Önceki konunu da hatırlıyorum abin de yengen de beş para etmez gerizekalılar bir an önce evlen de kurtul şunlardan ne diyim..

Bu tavırlardan öğretmen olduğuna inandınız mı ben inanmadım .
Ona soran varmış gibi peşine takılıp gelmesin diyor birde. Sanki ona kalmış . kıskandığı buradan bile anlaşılıyor.

Bu tavırlardan öğretmen olduğuna inandınız mı ben inanmadım .
Ona soran varmış gibi peşine takılıp gelmesin diyor birde. Sanki ona kalmış . kıskandığı buradan bile anlaşılıyor.
Okuduklarımın hiçbirine inanmak istemiyorum.. Ne problemimiz varsa abimle çözeriz demiş.. Şaka gibi.. Söylemleri, tavırları, ağzından çıkan cümleleri. Şaşkınım

Okuduklarımın hiçbirine inanmak istemiyorum.. Ne problemimiz varsa abimle çözeriz demiş.. Şaka gibi.. Söylemleri, tavırları, ağzından çıkan cümleleri. Şaşkınım

Ben de sabır taşı değilim hanımefendi
Abimin yengeme göstermediği sabrı ben gösterdim bugüne kadar
Ama artık yeter o son yaptığı sonunu getirdi
Asıl abimle olan sorunlarını onlar kendi aralarında halletsinler de ben odamda yerde yatan bir şey görmeyeyim

Zaten diğer sayfaları okuduysanız çoğu kişi yengemi haksız görmüş
Beni ailemin yanında zor duruma düşüren bir kişiye ancak bu kadar kibar davranıp konuşabiliyorum

Ben takibi bırakıyorum konuyu zaten boşuna sinirlenmek istemiyorum.

Size bir şey olmadıysa neden buraya yazıyor sunuz? Mışıl mışıl da uyumuşsunuz.
Allah dağına göre kar veriyor gerçekten.

Bence bu arkadaş içten içe yengesini kıskanıyor. Konu abi ama nedense hep yenge.
Onlar gelince bir şey ıspat etmek istercesine kendini sokaklara atmalar falan

Bu üyenin evliliği gerçekten nasıl olacak göreceğiz.

Birde yerde yatan birşey demiş yengesine.. Diğer sayfalarda da ona hak verilmiş. İnsanlar ilk mesajı okuyup hak vermişler . Birde sonda yazdıklarını görsünler.

Zaten diğer sayfaları okuduysanız çoğu kişi yengemi haksız görmüş
Beni ailemin yanında zor duruma düşüren bir kişiye ancak bu kadar kibar davranıp konuşabiliyorum

Bir eğitimci olarak yengenize yerde yatan birşey diyorsunuz!
Aileniz nerede, ne yaptığınızı biliyor ise neden zor duruma düşüyorsunuz?? Zaten abiniz ile de konuşup hallediyorsunuz.. Sıkıntı nedir? Yerde yatan birşey mi?

Dikkat edin hoşlandığınız kişinin kız kardeşi var mı diye sorun? Varsa kaçın.. Sizin ailede "kişi kendinden bilir işi" var, çünkü.. Kaçmazsanız Allah muhafaza eden bulurdan yerde yatan birşeylere dönüşebilirsiniz..

Hepsinde biraz var ama beni konu sahibinin ergen gibi tavırları rahatsız etti. Öğretmenim kimse bana karışamaz, öğretmenim kimse bana saygısızlık edemez, öğretmenim ayaklarımın üzerinde duruyorum vs vs.. Belli ki ailede başka meslek sahibi olan yok, kendisi öğretmen olmayı çok uçuk ulaşılmaz bişey sanıyor..

Konu sahibi haklı olduğunuz yerler var, ama unutmayın ki mesleğimiz ismimizin yanına eklenen basit bir sıfattır. Saygı görmek için öncelikle saygılı bir insan olmak gerekir..

Belki de konunun yengenizle alakası bile yok. Burada sırf yengenizi yorumlarıyla ezsinler, kötülesinler diye bir sürü şey yazıyorsunuz. Belki de bu sanal kötülemeler bile size haz veriyor. Ben konu sahibinde ne öğretmenlik ne de o erdemi görüyorum sadece koca bir kötü kalp ve kıskanç bir kişi görüyorum. Üstelikte aşırı iticisiniz. Yengeniz ile alakalı yazdıklarınızdan bile kin, nefret ve kıskançlık akıyor. Bu kin ve nefret ancak size zarar verir.

İşin garibi de yengenize duyduğunuz nefreti asıl duymanız gereken kişiye duymamanız yani abinize. Bu bile saçmalık. Ve sizin asıl amacınızı ortaya koyuyor. Abinize söyleyememe korkaklığının acısını o kadından çıkarıyorsunuz. Yazık o yengeye.

Bu konuya yazmamak için o kadar direndim ki, son yazdıklarınızı okuyunca yazmamaya vicdanım el vermedi artık.

Son düzenleme:
Son yorumlarından sonra anladım ki öğretmenim demekle hoşgörü ve vicdan kazanılmıyor.Konu sahibinin de abisinden farkı yok.Abim üzerine yürüdü oh az bile diyen ve hemcinsine şiddet uygulanmasını hoş karşılayan,abi kendine laf edince bana karışamaz boyun eğmem lafımı ederim diyen öğretmen hanımın yengeme ağzını kapattırır abiciiiimm diyerek başka bir kadının sindirilmesine sevinmesi benim için iki yüzlülük ve onursuzluktur.Sözde davranışlarından dolayı sevemediği abisini, aynı davranışları yengeye yapınca bir anda yüceltmesi abi gölgesi altında ezilen bir kızı canlandırdı gözümde.Yengeye ezik diyor ya bu daha fena ondan.Okumak ve ÖĞRETMEN olmak karakterdeki ezikliği yok edemiyor demek ki

Çok güzel özetlediniz olayı tebrik ederim

Ispiyonculugun adi ne zaman “gordugunu soylemek” oldu yahu kk kadinlarina konuda gelin var de, sonra cekil izle.. ben konu sahibinin yerinde olsam yengemin yaptigi her seyi abime yetistiririm madem gordugunu soylemek normal..

Neyse, sen yine bana bakma konu sahibi ama yengen tehlikeli.. belli ki ailede goze girmek icin yapamayacagi sey yok, ona gore davran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…