- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Bir daha abimin peşine takılıp gelmez derken??? Evlendiğinizde eşinizle bir yere gidince eşinizin peşine takılmış mı oluyorsunuz ??? Hâlâ abimin peşine diyorsunuz.. Yasak koyan, bağıran o.. Abim gelmesin Vs demiyorsunuz.. Abimin peşine takılmasın diyorsunuz.. Belli sizin derdiniz kıskançlık.. Klasik görümcelik..Ben niye onların gitmesini bekleyeyim ya ?
Umarım bir daha abımın peşine takılıp bizim eve gelmez böylece birbirimizin yüzüne bakmamış oluruz(çok çok amin)
Madem abinizle çözüyorsunuz, buraya yazma amacınız nedir?? Neden konu açıyorsunuz? Gidin abiciğinizin yanına çözün.Yengem sadece bana bir kere ağzını açtı abım öyle bir kapattı ki bir daha açamıyor
Ben ne sorunum varsa abimle çözerim peşimden dolanmasın yeter
Abımın peşine takılıp bizim eve gelmesin yeter
Önceki konunu da hatırlıyorum abin de yengen de beş para etmez gerizekalılar bir an önce evlen de kurtul şunlardan ne diyim..Merhaba kızlar
Mantıklı birilerinin yorumlarına öyle muhtacım ki...
24 yalındayım ve öğretmenim
Dün okul çıkışı müdür yardımcımızın bebeği olduğu için bir yerde oturup kutlayalım dedik
Evime 1 sokak ötede bir kafede oturduk öğretmenler arkadaşlarla
Anneme de haber verdim nerede olduğumu
1-2 saat oturdum tam kalkacağım sırada hoşlandığım çocuk geldi benim burada olduğumu biliyormuş
İstersen eve kadar beraber yürüyelim dedi
Ben de kabul ettim eve yürüyerek geldik başka hiçbir şey olmadı
Her neyse akşam annem komşuya beni yolladı yardım etmem için
İşim bittiğinde eve bi geldim salon darmadağın bağırışlar
Abim diyor ki sen gel buraya gel hesap vereceksin
Dedim noluyor
Meğer yengem abime beni bir çocukla baş başa yürüdüğümü söylemiş
Annem zaten hoşlandığım çocuğu biliyordu ona anlatmıştım
Babama dedim ki baba sadece eve kadar yürüdük ben kötü bir şey yapmadım
Biz onunla sevgili değiliz ki dedim
Tabi abim esti gürledi kıyamet koptu oraları anlatmak istemiyorum
Benim gözlerim doldu tabi babam bunu görünce
Abime hafi oğlum siz yarın evinize dönün amcanı dükkanda yalnız bırakma benim kızım hafta içi çalışıyor bu kadar misafirlik yeter dedi
Bence bu cevap sana yeterli abi artık sus dedim abım bir şey diyemedi
Abim yengeme baya kızmış bağırmış kardeşimi niye hemen alıp gelmedin diye
Yengem de yanındaki çocuktan korktum nasıl öyle bir şey yapayım diye
Abim daha da sinirlenmiş yengemin üzerine yürümüş babam olaya girmiş
Annem dediki yengenin üzerine gitme odanda yatıyor
Gittim odama baktım ağlamış öylece duruyor
Sen var ya çok zavallısın yenge
Abimin gözüne girmek için onun seni sevmesi için mi böyle bir şey yaptım yoksa geçen sefer seni bıraktığım için intikam mı almak istedin
Bu zavallılığını neye borçluyuz dedim
Abimin odasına gitme çok sinirli
Eğer yüzün varsa annemle babamın yanına git
Yoksa tuvaletin kapısının önünde oturabilirsin dedim
Baktım içini çekiyor bir şey demedi
O gece odamda kaldı ben de bir şey demedim çünkü gerçekten acıyordum
Ne hissedeceğimi şaşırdım o kadar bunaldım ki
Lütfen mantıklı yorumlar yapın
Bu tavırlardan öğretmen olduğuna inandınız mı ben inanmadım .Bir daha abimin peşine takılıp gelmez derken??? Evlendiğinizde eşinizle bir yere gidince eşinizin peşine takılmış mı oluyorsunuz ??? Hâlâ abimin peşine diyorsunuz.. Yasak koyan, bağıran o.. Abim gelmesin Vs demiyorsunuz.. Abimin peşine takılmasın diyorsunuz.. Belli sizin derdiniz kıskançlık.. Klasik görümcelik..
Yazık mesleğinize
Önceki konunu da hatırlıyorum abin de yengen de beş para etmez gerizekalılar bir an önce evlen de kurtul şunlardan ne diyim..
Okuduklarımın hiçbirine inanmak istemiyorum.. Ne problemimiz varsa abimle çözeriz demiş.. Şaka gibi.. Söylemleri, tavırları, ağzından çıkan cümleleri. ŞaşkınımBu tavırlardan öğretmen olduğuna inandınız mı ben inanmadım .
Ona soran varmış gibi peşine takılıp gelmesin diyor birde. Sanki ona kalmış . kıskandığı buradan bile anlaşılıyor.
Bu tavırlardan öğretmen olduğuna inandınız mı ben inanmadım .
Ona soran varmış gibi peşine takılıp gelmesin diyor birde. Sanki ona kalmış . kıskandığı buradan bile anlaşılıyor.
Okuduklarımın hiçbirine inanmak istemiyorum.. Ne problemimiz varsa abimle çözeriz demiş.. Şaka gibi.. Söylemleri, tavırları, ağzından çıkan cümleleri. Şaşkınım
Madem abinizle çözüyorsunuz, buraya yazma amacınız nedir?? Neden konu açıyorsunuz? Gidin abiciğinizin yanına çözün.
İnsanların hep birlikte yengeyi haksız görmelerini, aşağılamalarını mı istiyorsunuz? Tuvaletin önünü göstermekle fedakarlık bile yapmışsın mı diyelim.. Allah büyük. Evleneceksiniz elbet
Ben takibi bırakıyorum konuyu zaten boşuna sinirlenmek istemiyorum.Okuduklarımın hiçbirine inanmak istemiyorum.. Ne problemimiz varsa abimle çözeriz demiş.. Şaka gibi.. Söylemleri, tavırları, ağzından çıkan cümleleri. Şaşkınım
Yengem o gece kapıyı çarpıp çekip gitseydi ?
Az bile yapmış derken?
Vallahi bana bir şey olmadı abim yine onun üzerine yürüdü
Ben odamda mışıl mışıl uyudum o yerde yattı
Gerçekten az bile yapmış
Madem abinizle çözüyorsunuz, buraya yazma amacınız nedir?? Neden konu açıyorsunuz? Gidin abiciğinizin yanına çözün.
İnsanların hep birlikte yengeyi haksız görmelerini, aşağılamalarını mı istiyorsunuz? Tuvaletin önünü göstermekle fedakarlık bile yapmışsın mı diyelim.. Allah büyük. Evleneceksiniz elbet
Birde yerde yatan birşey demiş yengesine.. Diğer sayfalarda da ona hak verilmiş. İnsanlar ilk mesajı okuyup hak vermişler . Birde sonda yazdıklarını görsünler.Bence bu arkadaş içten içe yengesini kıskanıyor. Konu abi ama nedense hep yenge.
Onlar gelince bir şey ıspat etmek istercesine kendini sokaklara atmalar falan
Bu üyenin evliliği gerçekten nasıl olacak göreceğiz.
Ben de sabır taşı değilim hanımefendi
Abimin yengeme göstermediği sabrı ben gösterdim bugüne kadar
Ama artık yeter o son yaptığı sonunu getirdi
Asıl abimle olan sorunlarını onlar kendi aralarında halletsinler de ben odamda yerde yatan bir şey görmeyeyim
Zaten diğer sayfaları okuduysanız çoğu kişi yengemi haksız görmüş
Beni ailemin yanında zor duruma düşüren bir kişiye ancak bu kadar kibar davranıp konuşabiliyorum
Kadını o saatte tek başına bırakmış ya başına bir iş gelse Allah korusun kaçırsalar,öldürseler,tecavüz etseler ne olacaktı?Bunun hesabını nasıl verecekti öbür dünyada?Vicdan azabı çeker diyemiyorum şu konuşmalarından ve kadını sap gibi bırakmasından sonra zaten öyle bir duyguya sahip olabileceğini sanmıyorum.Konu sahibi az değil yenge de sütten çıkmış ak kaşık değil ama konu sahibi daha fettan ondan
Son yorumlarından sonra anladım ki öğretmenim demekle hoşgörü ve vicdan kazanılmıyor.Konu sahibinin de abisinden farkı yok.Abim üzerine yürüdü oh az bile diyen ve hemcinsine şiddet uygulanmasını hoş karşılayan,abi kendine laf edince bana karışamaz boyun eğmem lafımı ederim diyen öğretmen hanımın yengeme ağzını kapattırır abiciiiimm diyerek başka bir kadının sindirilmesine sevinmesi benim için iki yüzlülük ve onursuzluktur.Sözde davranışlarından dolayı sevemediği abisini, aynı davranışları yengeye yapınca bir anda yüceltmesi abi gölgesi altında ezilen bir kızı canlandırdı gözümde.Yengeye ezik diyor ya bu daha fena ondan.Okumak ve ÖĞRETMEN olmak karakterdeki ezikliği yok edemiyor demek kiHepsinde biraz var ama beni konu sahibinin ergen gibi tavırları rahatsız etti. Öğretmenim kimse bana karışamaz, öğretmenim kimse bana saygısızlık edemez, öğretmenim ayaklarımın üzerinde duruyorum vs vs.. Belli ki ailede başka meslek sahibi olan yok, kendisi öğretmen olmayı çok uçuk ulaşılmaz bişey sanıyor..
Konu sahibi haklı olduğunuz yerler var, ama unutmayın ki mesleğimiz ismimizin yanına eklenen basit bir sıfattır. Saygı görmek için öncelikle saygılı bir insan olmak gerekir..
Son yorumlarından sonra anladım ki öğretmenim demekle hoşgörü ve vicdan kazanılmıyor.Konu sahibinin de abisinden farkı yok.Abim üzerine yürüdü oh az bile diyen ve hemcinsine şiddet uygulanmasını hoş karşılayan,abi kendine laf edince bana karışamaz boyun eğmem lafımı ederim diyen öğretmen hanımın yengeme ağzını kapattırır abiciiiimm diyerek başka bir kadının sindirilmesine sevinmesi benim için iki yüzlülük ve onursuzluktur.Sözde davranışlarından dolayı sevemediği abisini, aynı davranışları yengeye yapınca bir anda yüceltmesi abi gölgesi altında ezilen bir kızı canlandırdı gözümde.Yengeye ezik diyor ya bu daha fena ondan.Okumak ve ÖĞRETMEN olmak karakterdeki ezikliği yok edemiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?