- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Belki de konunun yengenizle alakası bile yok. Burada sırf yengenizi yorumlarıyla ezsinler, kötülesinler diye bir sürü şey yazıyorsunuz. Belki de bu sanal kötülemeler bile size haz veriyor. Ben konu sahibinde ne öğretmenlik ne de o erdemi görüyorum sadece koca bir kötü kalp ve kıskanç bir kişi görüyorum. Üstelikte aşırı iticisiniz. Yengeniz ile alakalı yazdıklarınızdan bile kin, nefret ve kıskançlık akıyor. Bu kin ve nefret ancak size zarar verir.
İşin garibi de yengenize duyduğunuz nefreti asıl duymanız gereken kişiye duymamanız yani abinize. Bu bile saçmalık. Ve sizin asıl amacınızı ortaya koyuyor. Abinize söyleyememe korkaklığının acısını o kadından çıkarıyorsunuz. Yazık o yengeye.
Bu konuya yazmamak için o kadar direndim ki, son yazdıklarınızı okuyunca yazmamaya vicdanım el vermedi artık.
Yengeyi koruyanlar hayatlarının bir döneminde ispiyoncu olmuş kişiler herhalde.
Sizin yengeyi durakta bırakma konunuz vardı galiba.Merhaba kızlar
Mantıklı birilerinin yorumlarına öyle muhtacım ki...
24 yalındayım ve öğretmenim
Dün okul çıkışı müdür yardımcımızın bebeği olduğu için bir yerde oturup kutlayalım dedik
Evime 1 sokak ötede bir kafede oturduk öğretmenler arkadaşlarla
Anneme de haber verdim nerede olduğumu
1-2 saat oturdum tam kalkacağım sırada hoşlandığım çocuk geldi benim burada olduğumu biliyormuş
İstersen eve kadar beraber yürüyelim dedi
Ben de kabul ettim eve yürüyerek geldik başka hiçbir şey olmadı
Her neyse akşam annem komşuya beni yolladı yardım etmem için
İşim bittiğinde eve bi geldim salon darmadağın bağırışlar
Abim diyor ki sen gel buraya gel hesap vereceksin
Dedim noluyor
Meğer yengem abime beni bir çocukla baş başa yürüdüğümü söylemiş
Annem zaten hoşlandığım çocuğu biliyordu ona anlatmıştım
Babama dedim ki baba sadece eve kadar yürüdük ben kötü bir şey yapmadım
Biz onunla sevgili değiliz ki dedim
Tabi abim esti gürledi kıyamet koptu oraları anlatmak istemiyorum
Benim gözlerim doldu tabi babam bunu görünce
Abime hafi oğlum siz yarın evinize dönün amcanı dükkanda yalnız bırakma benim kızım hafta içi çalışıyor bu kadar misafirlik yeter dedi
Bence bu cevap sana yeterli abi artık sus dedim abım bir şey diyemedi
Abim yengeme baya kızmış bağırmış kardeşimi niye hemen alıp gelmedin diye
Yengem de yanındaki çocuktan korktum nasıl öyle bir şey yapayım diye
Abim daha da sinirlenmiş yengemin üzerine yürümüş babam olaya girmiş
Annem dediki yengenin üzerine gitme odanda yatıyor
Gittim odama baktım ağlamış öylece duruyor
Sen var ya çok zavallısın yenge
Abimin gözüne girmek için onun seni sevmesi için mi böyle bir şey yaptım yoksa geçen sefer seni bıraktığım için intikam mı almak istedin
Bu zavallılığını neye borçluyuz dedim
Abimin odasına gitme çok sinirli
Eğer yüzün varsa annemle babamın yanına git
Yoksa tuvaletin kapısının önünde oturabilirsin dedim
Baktım içini çekiyor bir şey demedi
O gece odamda kaldı ben de bir şey demedim çünkü gerçekten acıyordum
Ne hissedeceğimi şaşırdım o kadar bunaldım ki
Lütfen mantıklı yorumlar yapın
Size de yaftalamak ne kolay.. Bir kadına şiddetin sebebi başka bir kadın burada üstelik hiçte üzülmüyor. Biraz vicdan diyorum ama.. Anlayana tabi....Yengeyi koruyanlar hayatlarının bir döneminde ispiyoncu olmuş kişiler herhalde.
Keşke yengesi kurtulsa bunlardan.Sizin abinizle aranızdaki ilişki bir tuhaf bence. Aile yapınız çok kısıtlayıcı ya da ataerkil değil. Abiniz yengenize karşı hiç kıskanç değil. Sapık gibi bi sizin peşinizde dolanıyor sadece. Sizde içten içe sizi bu kadar kıskanmasından ve yengenize it muamelesi yapmasından memnunsunuz. Odaya almadı yerde yatırdı, duraktan eve tek başına döndü, vay abim bana laf edince üstüne yürüdü diye gururla anlatıyorsunuz.
Yengede de akıl yok bütün bu olanlara rağmen abinizin dibinden ayrılmıyor ne derse yapıyor. İnşallah aklını başına toplayıp ayrılır da abiniz tekrar sizin eve döner. İki kardeş mutlu mesut yaşlanır gidersiniz başbaşa.
Keşke yengesi kurtulsa bunlardan.
Bence bu arkadaş içten içe yengesini kıskanıyor. Konu abi ama nedense hep yenge.
Onlar gelince bir şey ıspat etmek istercesine kendini sokaklara atmalar falan
Bu üyenin evliliği gerçekten nasıl olacak göreceğiz.
Yenge galiba kendi ailesiyle görüşmüyormuş. Herhalde dönecek yeri yok diye bu kadar alttan alıyor herşeyi aman tadımız kaçmasın diye ama böyle yaptıkça tepesine çıkmışlar abi kardeş.
Onda da hata var insan demez mi ben niye gece gece tek başıma dolmuşa binip kardeşine eskortluk yapmaya gideyim diye. Madem abisine göre bir kadının gece yalnız seyahat etmesi tehlikeli, bu kadıncağız gözden çıkarılabilir biri demek ki abiye göre.
Bir de sözde bu kadar sinirli ve korumacı bir adam ağzını açıp tek kelime etmemiş konu sahibine karısı onun yüzünden dolmuş saati bittikten sonra durakta kalınca.
Ispiyonculugun adi ne zaman “gordugunu soylemek” oldu yahukk kadinlarina konuda gelin var de, sonra cekil izle.. ben konu sahibinin yerinde olsam yengemin yaptigi her seyi abime yetistiririm madem gordugunu soylemek normal..
Neyse, sen yine bana bakma konu sahibi ama yengen tehlikeli.. belli ki ailede goze girmek icin yapamayacagi sey yok, ona gore davran..
yengene ne
Bir eğitimci olarak yengenize yerde yatan birşey diyorsunuz!
Aileniz nerede, ne yaptığınızı biliyor ise neden zor duruma düşüyorsunuz?? Zaten abiniz ile de konuşup hallediyorsunuz.. Sıkıntı nedir? Yerde yatan birşey mi?
Dikkat edin hoşlandığınız kişinin kız kardeşi var mı diye sorun? Varsa kaçın.. Sizin ailede "kişi kendinden bilir işi" var, çünkü.. Kaçmazsanız Allah muhafaza eden bulurdan yerde yatan birşeylere dönüşebilirsiniz..
Bir eğitimci olarak yengenize yerde yatan birşey diyorsunuz!
Aileniz nerede, ne yaptığınızı biliyor ise neden zor duruma düşüyorsunuz?? Zaten abiniz ile de konuşup hallediyorsunuz.. Sıkıntı nedir? Yerde yatan birşey mi?
Dikkat edin hoşlandığınız kişinin kız kardeşi var mı diye sorun? Varsa kaçın.. Sizin ailede "kişi kendinden bilir işi" var, çünkü.. Kaçmazsanız Allah muhafaza eden bulurdan yerde yatan birşeylere dönüşebilirsiniz..
Müsade değil müsaade ÖĞRETMEN hanım..Ben o gece ya o kadın ya ben bu evden gideceğim desem ne olacaktı acaba?
Kaç kişi ailesine ispiyonlayan birini odasında kalmasına müsade eder?
Benim vicdanım gayet rahat merak etmeyin eden bulur gibi bir durum olamaz
Ben yengem karakterinde bir insan değilim
Abime babama gerek kalmadan kendimi savunabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?