Dün gece olanlar...

Yengeyi koruyanlar hayatlarının bir döneminde ispiyoncu olmuş kişiler herhalde.

Yahu konu sahibi öğretmen ya, kimse karışamaz ya, ailesi de biliyor ya nereye gittiğini ne yaptığını. Yenge "Isabellayı biriyle gördüm" dese nee demese nee? Hoş ben dediğine bile inanmıyorum Abisi ne dedi "yengen görmüş seniii" mi? Bu kızcağızın hem kendiyle hem yengesiyle sorunu var.

Sizin yengeyi durakta bırakma konunuz vardı galiba.
Bu konuda elbette siz haklısınız ve abinizin bi psikoloğa ihtiyacı var doğrusu.

24 yaşındasınız çoçukmu?
Bende yengeyim düşündümde.
Çok kez buna benzer şey yaşadım .
Eşimi ilgilendirmiceği için söylemedim .
Eşimin en küçüğü sigara içiyordu esimler duymasın çocuğun üstüne gitmesin diye yapmadığım kalmadı ..
Duyduklarında önlerine ben atladım .
Eşimi alıp reşit bak yapmayın etmeyin çocuk o diye ben sakinleştirdim .
Büyük kaynım küçük kaynımı yakalamış dövmüş dövmüş çocuğu itmiş ayağının üstüne düşmüş herkes ayağa kalktı Eltiler ortalığı kızıştırdı herkesle ben tartışıp önlerinde durdum çocuğu hastaneye götürdüm millete ne ya kim yaşamadıki .
Abiniz turşunuzumu kurucak ..
Bence tavrınızdan geri çekilmeyin herkes haddini bilsin .

Yengeyi koruyanlar hayatlarının bir döneminde ispiyoncu olmuş kişiler herhalde.

Burada hiç kimsenin ispiyonculuğu savunacağını ve ya savunduğunu sanmıyorum. Fazla dar açıdan bakıyorsunuz sanırım. Konu sahibinin son mesajlarını okudunuz mu bilmiyorum ama eğer okursanız onaylanabilecek konuşmaları, tavırları ve davranışları olmadığını da görürsünüz. Tabiri caizse tüyleri diken diken eder cinsten.

Abisinin yengesinin üstüne yürümesini bile sevinçle karşılamış, yengesi gözünün önünde abisinden dayak yese kalkıp göbek atacak demek ki...
Böyle bir kötü kalplilik olamaz...

Son düzenleme:
Sizin abinizle aranızdaki ilişki bir tuhaf bence. Aile yapınız çok kısıtlayıcı ya da ataerkil değil. Abiniz yengenize karşı hiç kıskanç değil. Sapık gibi bi sizin peşinizde dolanıyor sadece. Sizde içten içe sizi bu kadar kıskanmasından ve yengenize it muamelesi yapmasından memnunsunuz. Odaya almadı yerde yatırdı, duraktan eve tek başına döndü, vay abim bana laf edince üstüne yürüdü diye gururla anlatıyorsunuz.

Yengede de akıl yok bütün bu olanlara rağmen abinizin dibinden ayrılmıyor ne derse yapıyor. İnşallah aklını başına toplayıp ayrılır da abiniz tekrar sizin eve döner. İki kardeş mutlu mesut yaşlanır gidersiniz başbaşa.

Son düzenleme:
Keşke yengesi kurtulsa bunlardan.

Hiç biriniz normal değilsiniz. Abi ruh hastası. Hem karısını peşine yollayıp hem sen onu orda bıraktığın halde yengeni suçlu çıkarmayı nasıl başardı bilmiyorum ama bunu yapan gerçekten haksız olduğunda o kadına kimbilir neler yapıyordur. Yengenin ispiyonlamak için intikam için söylediğini düşünmüyorum. Öğrenilmiş çaresizlik, korku bunun adı. Ya birinden duyar da sen niye görmedin ya da gördün de niye söylemedin diye işkence etmesin diye korkusundan anlatmış. Yengede hiç intikam düşünecek fettan biri havası yok. Baya sa..ğın teki. Kendisine bu zulmün yapılmasına izin veriyor. Kendini savunmuyor bile. Bi kadın olarak düştüğü konuma hem sinirlendim hem üzüldüm. Sen de abinin senin için yengeni ezmesinden zevk alıyosun. Bu görümcelik de değil düpedüz kumalık. Çok çirkin bi abi kardeş ilişkiniz var. Her abi kardeşini kıslanır kollar ama senin bakış açın problemli. İkiniz de yengen üzerinden egolarınızı tatmin ediyosunuz. Yengen de buna izin verdiği için müstehak orası ayrı. Başlarım sana da senin sümsük kardeşine de demediği için en çok ona kızdım.

Keşke yengesi kurtulsa bunlardan.

Yenge galiba kendi ailesiyle görüşmüyormuş. Herhalde dönecek yeri yok diye bu kadar alttan alıyor herşeyi aman tadımız kaçmasın diye ama böyle yaptıkça tepesine çıkmışlar abi kardeş.

Onda da hata var insan demez mi ben niye gece gece tek başıma dolmuşa binip kardeşine eskortluk yapmaya gideyim diye. Madem abisine göre bir kadının gece yalnız seyahat etmesi tehlikeli, bu kadıncağız gözden çıkarılabilir biri demek ki abiye göre.

Bir de sözde bu kadar sinirli ve korumacı bir adam ağzını açıp tek kelime etmemiş konu sahibine karısı onun yüzünden dolmuş saati bittikten sonra durakta kalınca.

Abim kıskanmadıktan sonra ben kıskansam ne olur ki
Asıl sorun niye onlar her ay bize geliyorlar ?

Abim zaten bana kızdı nasıl tek gelirsin
Ya başına bir şey gelseydi nasıl bir erkeğin arabasına diye
Ben ona hatırlattım beni düşüneceğine karını düşün dışarda tek kaldı diye

Teşekkür ederim ben de çoğu kişinin görümcesiyle sorun yaşadığı için bu kadar üzerime geldiğini düşünüyorum
Yengem istediği tehlikeli olsun bana hiçbir şey yapamaz bu onun son çırpınışları üzülerek izliyorum

Ben o gece ya o kadın ya ben bu evden gideceğim desem ne olacaktı acaba?
Kaç kişi ailesine ispiyonlayan birini odasında kalmasına müsade eder?
Benim vicdanım gayet rahat merak etmeyin eden bulur gibi bir durum olamaz
Ben yengem karakterinde bir insan değilim
Abime babama gerek kalmadan kendimi savunabilirim

Müsade değil müsaade ÖĞRETMEN hanım..
Onu da dersiniz siz.. Çünkü o gider evden.. Zaten abinizin peşine takılıp gelmiş.. Zaten siz abinizle aranızdaki problemleri konuşarak çözüyorsunuz.. Tek mesele yerde yatan birşey..
Hııı, olmayan şeyin rahat olması da çokkk normal..
Birde sorularımı tekrar edeyim..
Aileniz nerede, ne yaptığınızı biliyor ise neden zor duruma düşüyorsunuz?? Zaten abiniz ile de konuşup hallediyorsanız meselelerinizi, sıkıntı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…