Dün gece olanlar...

Abimi takmayarak tavır koyuyorum
Sürekli hayatıma karışan her şeye atarlanan bir abim var ne yazık ki

Yengem abime kaçtı öyle evlendiler
Abim evlenmeden önce çok çapkındı
Yengeme ya da bir başkasına bağlanabilecek bir tip kesinlikle değil
O yüzden yengeme böyle davrandığını düşünüyorum
Herkesi de kendi gibi sanıyor abim

Abim liseyi bile okumadı şimdi ben Çalışkan bir kız olunca tüm aile beni çok destekledi
Abim o kadar kişiyi karşısına alamaz en başta babam sindirir abimi
Yengeme karşı rahattır onu o kadar düşünmez

Yengem abime hastalık derecesinde bağımlı
Abim yengemden 5 yaş küçük o yüzden hep abimin yakışıklılığı karşısında ezildiğini düşünüyor
O yüzden her dediğini yapıyor

Aaa siz geçen seferki konu sahibisiniz. Yengeyi minibüs yokken yolda bırakan çok iyi yapmışsınız.

Babanız bu durumlara yani sevgili şu bu olayına nasıl yaklaşıyor. Ona göre yorumlicam. Karışır mı tutucu mu

Babam silik değil kesinlikle ama o da abim sorun çıkarmasın daha fazla bağırmasın diye alttan almaya çalışıyor
Yoksa abim babamdan çekinir

Sizin önceki konularınızı da biliyorum.
Bu yengeniz abinizin gözüne girmek için size yapmadığını bırakmıyor.
Sizde onun ağlamasına acıyorsunuz.
Bırakın acımayın,hakettiğini yaşasın.
Açım dese bir lokma yemek vermem bu yengeye.

Her ay geldikleri için bize ister istemez görüşüyoruz

Ya gerçekten acıyorum
Abime çok aşık ama abım artık hevesini aldı yengemden umursamıyor onu
Bunda yengemin bir suçu yok abimin karakteri böyle
Yeniden abim onu sevsin diye böyle yapıyor
Ne desem bilemiyorum yani

Kadın ezik,kendini bilmez ve vasıfsız, sen ise sadece ağlamasından etkilenmişsin.
Sırf aşık olsun diye 24 yaşındaki bir kadınla uğraşılmaz.
Oturup mantıklı düşününce acımaman gerektiğini anlayacaksın.
Ne kasar ağlarsa ağlasın herkes kendi yaptıklarının bedelini öder,o da ödesin.
Ayrıca abine biraz sesini çıkartmayı öğrenmelisin.
"Sanane be 24 yaşındayım ben sen kim oluyorsun?" demen lazım,abine açıklama yapman değil.
Kendini göstermenin vakti geldi,annen baban yanındayken sana kim oluyor da karışıyor o?

Ay bu nasıl abidir bu nasıl yengedir ?? Sorunlu bir abi, görümce ve eş arasında kalmış bir yenge üstelik eşi tarafından sevilmeyen bir yenge. Yengeniz geçen seferki olayın biraz intikamını almış biraz da eşinin gözüne girmek için ucuz kahramanlıklara kalkışmış. Gerçekten en az derdi olan sizsiniz bu hikayede. Yengeyi de anlamak lazım eşiniz ve görümceniz arasında kalsaydınız kimi seçerdiniz ?? Sizin abinizi ve yengenizi karşınıza alıp konuşmanız lazım madem bu kadar bıktınız. Gelen geçen yengeye vurmuş yine.

Aslında tutucudur ama bana güvenir babam
Yanı ciddiye binerse iş babamın karşısına geçip anlatabilirim
Babam abim gibi değil
Valla koskoca 24 yaşında öğretmensin çok zorlarlarsa al başını tayin iste git. He ben abimin şarlatanlıkları yüzünden düzenimi mi bozayım diyorsan abine sen kim oluyorsun hayrola anam mısın babam mısın diyeceksin. Yoksa bu adam sürekli huzursuzluk çıkaracak. İkisiyle de çok fazla muhatap olma. Yengenin de acınacak bir tarafı yok. Yılana bak sen. Abiyi tanıdığı halde koşa koşa ispiyonlamış. Ahhh bu kadınlar varyaaa.

Abimi takmayarak tavır koyuyorum
Sürekli hayatıma karışan her şeye atarlanan bir abim var ne yazık ki
Takmayarak tavır koyuyormuş... işe yarıyor mu sence?? Bertaraf edebildin mi abini bugüne kadar??? Ona karşı koyamıyorsun ama yengene etmediğini bırakmıyorsun. Gücün ona yetiyor çünkü. Üzüldüm senin durumuna. Market kuralına kızıp kasiyere azarlayanlardansın. İşin sorumlusuna çatmadıkça çözüme ulaşamazsın. Akşam akşam sinirlendim yaptığın haksızlığa

Abin tam bir hödük. Yengende az değil. Birbirlerine layıklar.
Madem abiyi takmıyorsunuz başka şehire atanın.
Adresinizi vermeyin.

Yengenizin böyle birseyi hemen abinize yetistirmesi hiç hoş değil yaptığı seyin cezasını çekmiş oda ayrı.Babanız oradayken abinizin haddine degil ahkem kesmek falan baba iyi cevap vermiş.Çok takmayın geçer bunlar ama yenge abi ofsayttt güven olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…