Dün gece olanlar...

Ya koskaca kızsınız. Istediğiniz şekilde yaşarsınız. Babam erkek arkadaşımla yemege çıkıyordu. Bir sorun da olmadı.

Nerden kaldı bu abi kafası. Urartulardan mı nedir her hafta ayni mesele. Ay bana daral geldi.

Allah bu erkek milletini bildiği gibi yapsın. Gecenki konuda yengeye acımıstım. Ama haklıymıssın. Ona da mübah
Cok sinirlendim. Tutmayın beni.

Yengen nerede görmüş

Yani o ne geziyormuş dışarda

Yok alıp gelseydin yok yanındaki adamdan korktum vs diyalogları da garip

O sizi gördü de siz onu neden görmediniz zira siz tetikte olmalısınız abinizin sizde olduğunu biliyorsunuz

Bir de küçük şehirdeyiz vs diyorsunuz profilinizde de Ardahan yazıyor

bu platformda çeşitli şehirlere atanan öğretmenler konu açıyor bu şehirde gidecek bir yer yok hep evdeyiz diye

şehrin yerlileri de arkadaşlarının çocuğu oldu diye kafede kutlama yapıyor bana mı garip geldi bilmiyorum ama çocuk oldu diye eve ziyarete gidilmez mi ne işiniz var kafede

Kadrolu öğretmen misiniz? Eğer öyleyse çıkın gidin o evden derim

bizde o yengeye acimistk

Abartmayin yani. Tuvalet filan laflari agir olmus. Belki abinizin böyle asiri tepki verecegini bilmiyordu? Belki kötü niyeti yoktu? "Kardesini sarmas dolas gördüm" mü demis yoksa? Abartmayin. 24 yasinda, meslegi elinde bir kadinsiniz. Annen'de biliyor zaten.

Ben hem yenge ne hem sana üzüldüm kaç yaşına gelmişsin işin gücün var kızdıkları şeye bak sana saygı duymuyorlar bence o evden kurtulmaya çalış

Profilimde Ardahan yazıyor ama Ardahan da yaşanıyorum
Eve ziyarete gidemedik kadıncağız yeni Doğum yapmıştı ailesi yanındaydı
Kendi aramızda para toplayıp hediye ve altın almıştık onu verdik
Çok oturmadık zaten 1-2 saat oturduk kalktık
Yengemi ve abimi gün içinde hiç düşünmediğim için diğer sorularınıza cevap veremeyeceğim

Yengeniz çocuk mu ayol agbinizle nasıl tanıştı? Sizin geçtiğiniz yollardan geçmemişler sanırım.Ayrica üzülme derim çünkü sen ekmeğini eline almış bir kadınsın elbette evlenip yuva kurmak isteyebilirsin. Baban gereken cevabı vermis, lütfen o yengene de acıyıp yakınlık gösterme, güvenme.Anlasilan seni kıskanıyor.

Yengem ve abım konuşabilecek bir tip mi gözüküyor oradan ?
Yengemin benimle abim arasında kaldığı yok
Yengem benim için yok ona karşı nefret bile hissetmiyorum
Hele şu son yaptığı şeyden sonra benim için artık görünmez
Aynı şeyi o da benim için yapsa çok mutlu olacağım

Yengenizi ve abinizi babanız bir aile danışmanına göndermeli büyüklerin sözünü dinlerler belki.

Acımakta haklısınız
Kendisi acınacak bir insan
ama bunlar abinizin yuzunden ben zaten cok karsiyim evlenen bir adam kardesine bu kadar karismamali cunku sizin babaniz var bnde yengeyim esim kardeslerine hep karisir kac kere kavga ettik karisma kizlara seni ilgilendirmez diyo bnde diyorm senide ilgilendirmez cunku. yanlis bise yapsalar inan senden once ben mudahale edrim

Nasıl bir haksızlık yapmışım acaba ?
O gece abimin odasına gidemedi korkudan
Annemden yatak isteyemedi utancından
Ben de onu odamdan kovsaydım gerçekten tuvalet kapısının önünde yatacaktı

yengeniz ve abiniz dünyanın en korkunç insanları.ayrıca siz de koskoca yetişkin bir insansınız kaldı ki sevgiliniz de olabilir.çok ciddi sorunları var.yağmurlu havada su vermem ben öyle yengeye acımayın çünkü o size acımıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…