Dün gece olanlar...

Bu kez yengeyi hic masum bulmadim. Baban akli basinda konusmus. Agbin ve yengen uzerine oynuyor sanki. Bu asiri koruyuculuktan ote bir sey. Kiskaniyor mu ne?

Sahiplenme baski ve kontrol seklinde olmaz. Agbinle muhatap olma hicbir konuda. Rahatsizligini babanla paylas.
Baban alsin karsisina agbini konussun bir daha sana mudahale etmemesi konusunda.

Yengenizin gelip hakkınızda konuşması çok çok yanlış. Abinizden korksa bile koşup anlatmaması gerekirdi. Ama abinizden çekindiği için anlatmış olduğu ortada. İşin sonunda azarı işiten o olmuş zira.

Ayrıca bir önceki konunuzu okudum ve sizi çok hatalı buldum. Abiniz zorladıysa eşini, neden kadını yalnız bırakarak acısını ondan çıkardınız. Ayrıca yengenize kurduğunuz cümlelere bakılırsa yüz göz olmuşsunuz, sınır seviye kalmamış arada. Tek diyebileceğim umarım kadın kendini kurtarır.

Kıskanmak ziyade geçen sefer onu bıraktığım için intikam almak istedi aklınca
Tabi abimin ve babamın sert tepkisiyle karşılaştı
Ona karşı bir yakınlığım söz konu olamaz
Evlendikleri günden beri ne elini sıktım ne sarıldım

Abim nasıl bir zorlama yapmış olabilir yengeme ?
Hadi yaptı diyelim beni bu kadar zor durumda bırakabileceğini bilerek nasıl böyle bir şeyi söyler ?
O beni düşünmüyorken ben niye onu düşüneyim ?
Söylediğim sözler abimin ettiği küfürlerin yanında hiçbir şey
Benim onunla kavga etmem gibi bir durum söz konusu olamaz
Varla yok arası benim için

Yengenize geçen konunuzda üzülmüştüm hala daha üzülüyorum çünkü akıl sağlığı yerinde değil. Kocasının karakterini bildiği halde abinizi üzerineze salıyor. 32 yaşında evli bir kadının bu şekilde davranması çok yanlış ayrıca kendiside kendisini sevmeyen adama sevdiği için kaçarak evlenmiş biri. Yengeniz mantıklı biri olsa gördüğünü söylemek bir yana abiniz görse bile onu yatıştırması gerekirdi.

Koca kızsın çalışıyorsun, keşke bende yürüsedim hiç değilse evde kalmazdım şimdi. Önceki konunuzda abinizin baskısından yaptıgını düşünmüştüm, yengenizi çok suçlu bulmamıştım. Ama kalkıp zaten agresif bir abiye erkekle gördüm denir mi ya birşey olsaydı bunu hiç mi düşünmüyor. Bir süre soguk olun o dersini almıştır zaten

O sizi düşünmüyor olabilir ama ilk düşüncesizliği de siz yapmışsınız, kabul edin. Abinizin zoruyla sizi almaya geldiği açık, yoksa kim görümcenin peşinden koşturmayı tercih eder. O eşine söz geçiremediği için hatalı, siz de her iki olayda da abinize değil kadına yüklendiğiniz için hatalısınız. O akşam kadını tek başına bırakmak yerine, dönüş yolunda abinizin takıntılarından bıktığınızı ve yengenizin desteğini almak istediğinizi söyleyip düşüncelerinizi paylaşsa idiniz, belki herşey farklı olurdu. Umarım aklını başına alır, kendini bu saçmalıklardan kurtarır.

Kadın dünya kötüsü de olsa abiniz fırsat vermese hakkınızda ağzını açamaz ayrıca.

Al abiyi vur yengeye ikisi de tam birbirini bulmus.. ama sizin de abinize bir yeter demeniz gerekiyor duracagi yeri ogrenmesi lazim yoksa daha cok ispiyonculuk yapar yengeniz abiniz icin.

Nasıl bir haksızlık yapmışım acaba ?
O gece abimin odasına gidemedi korkudan
Annemden yatak isteyemedi utancından
Ben de onu odamdan kovsaydım gerçekten tuvalet kapısının önünde yatacaktı
Ailece muhakeme kabiliyetiniz yok belli ki. Geçen konunda yengeni peşinden yollayan abin şimdi bu konuda yengeni tutmuyor mu ??? Bütün problem abinde zaten. Yengen de onun gönlünden geçeni yapmış. Eşler ortak hareket etmeli zaten. Ama sizin evde değil :)

Abiniz ruh hastasi.
Yengeniz abinizin ona olan davranislarini hak ediyor.
Babaniz bir nebzede olsa tepkisini koymus ama bu size boyle davranmak cesaretinide yine anne/babaniz vermis abinize, oyle yetistirilmis.
Onceki konunuzuda okumustum, yorum yapmistim. Yani yengenin kocasini saplantisindan kurtarmasi gerekirken, yangina korukle gitmesi ultra anormal, kotu niyetli.
Kendisini oraya o saatte yollayan kocasina kinlenseydi, adres daha dogru olurdu.
Babanizla mutlaka konusun, sizi bu olaylarin cok yiprattigini anlatin.
ayni anne babadan olmasiniz diye size bu derece karisma hakkini nasil buluyor kendinde valla ben bile sinirlendim size Allah kolaylik versin.

Abinle yengen gitsin evlerine rahatlayalım nedir senin bu abiden çektiğin Allah tan yanın da değiller

Abi de yenge de yuzune bakilmicak cinsten.
Koskoca ögretmen kızsın ne mana yolda yururken gordu diye ustune saldirmak falan.
Babanizi da takdir ettim arkanizda durmus ne guzel.
Onceki konuyu okumadim ama ne olursa olsun eşinin uzerinize yuruyecegini bile bile yengeniz sizi gordugunu soylememeliydi.

Bence baba da çok hatalı. Abisine sen kim oluyorsun burda ben varım diyemiyor. Adam eşini yolluyor kızın peşine. O karanlıkta. Ama sayın baba bir ağzını açıp karışma kızıma demiyor. Bütün aile abinin ağzına bakıyor. Erkekler o kadar çok pohpohlanırsa durum böyle oluyor. Konu sahibine çok üzüldüm

"Yoksa tuvaletin kapısının önünde oturabilirsin dedim" bu nasıl bir cümle? Bir eğitimcisiniz ama daha kendinizi eğitememişsiniz.

Bunca zaman yengeme karşı terbiyemi korumaya çalıştım benden büyük diye
Emin olun ona gösterdiğim saygının yarısını abim göstermiyor ona
Ama dün yaptığı şeyden sonra artık hiç saygı duymayacağım
Nefretimi bile hal etmeyen bir insan kendisi

Yengem aklınca benden intikam almak istedi ama olan yine ona oldu
Abim küçüklükten beri hep böyle kısıtlar kıskanır
Artık büyüdüğümü de kabullenemiyor
Ama bu kıskançlığı bir tek bana yapıyor
Yengemi hiç kıskanmaz umursamaz

Çok sinmişsiniz. “Neyin hesabını soruyorsun bana, fanusta mı yaşayacağım? Aynı karından çıkınca bana böyle bağırma hakkı mı doğuyor sana?” diyemiyor musunuz? Yengeye hele zavallı diye çıkışmanız çok komik, ne farkınız var? Ben yengenizin yerinde olsam zaten daha ne intikam yeminleri ederim de neyse.

24 yaşında koca insansınız. Artık bi rest çekin. Özel hayatınızın farkına varın, babanızın sizi savunmasını beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…