- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Yengeniz çocuk mu ayol agbinizle nasıl tanıştı? Sizin geçtiğiniz yollardan geçmemişler sanırım.Ayrica üzülme derim çünkü sen ekmeğini eline almış bir kadınsın elbette evlenip yuva kurmak isteyebilirsin. Baban gereken cevabı vermis, lütfen o yengene de acıyıp yakınlık gösterme, güvenme.Anlasilan seni kıskanıyor.
Yengenizin gelip hakkınızda konuşması çok çok yanlış. Abinizden korksa bile koşup anlatmaması gerekirdi. Ama abinizden çekindiği için anlatmış olduğu ortada. İşin sonunda azarı işiten o olmuş zira.
Ayrıca bir önceki konunuzu okudum ve sizi çok hatalı buldum. Abiniz zorladıysa eşini, neden kadını yalnız bırakarak acısını ondan çıkardınız. Ayrıca yengenize kurduğunuz cümlelere bakılırsa yüz göz olmuşsunuz, sınır seviye kalmamış arada. Tek diyebileceğim umarım kadın kendini kurtarır.
Abim nasıl bir zorlama yapmış olabilir yengeme ?
Hadi yaptı diyelim beni bu kadar zor durumda bırakabileceğini bilerek nasıl böyle bir şeyi söyler ?
O beni düşünmüyorken ben niye onu düşüneyim ?
Söylediğim sözler abimin ettiği küfürlerin yanında hiçbir şey
Benim onunla kavga etmem gibi bir durum söz konusu olamaz
Varla yok arası benim için
Ailece muhakeme kabiliyetiniz yok belli ki. Geçen konunda yengeni peşinden yollayan abin şimdi bu konuda yengeni tutmuyor mu ??? Bütün problem abinde zaten. Yengen de onun gönlünden geçeni yapmış. Eşler ortak hareket etmeli zaten. Ama sizin evde değil :)Nasıl bir haksızlık yapmışım acaba ?
O gece abimin odasına gidemedi korkudan
Annemden yatak isteyemedi utancından
Ben de onu odamdan kovsaydım gerçekten tuvalet kapısının önünde yatacaktı
Bence baba da çok hatalı. Abisine sen kim oluyorsun burda ben varım diyemiyor. Adam eşini yolluyor kızın peşine. O karanlıkta. Ama sayın baba bir ağzını açıp karışma kızıma demiyor. Bütün aile abinin ağzına bakıyor. Erkekler o kadar çok pohpohlanırsa durum böyle oluyor. Konu sahibine çok üzüldümAilece muhakeme kabiliyetiniz yok belli ki. Geçen konunda yengeni peşinden yollayan abin şimdi bu konuda yengeni tutmuyor mu ??? Bütün problem abinde zaten. Yengen de onun gönlünden geçeni yapmış. Eşler ortak hareket etmeli zaten. Ama sizin evde değil :)
"Yoksa tuvaletin kapısının önünde oturabilirsin dedim" bu nasıl bir cümle? Bir eğitimcisiniz ama daha kendinizi eğitememişsiniz.
Abi de yenge de yuzune bakilmicak cinsten.
Koskoca ögretmen kızsın ne mana yolda yururken gordu diye ustune saldirmak falan.
Babanizi da takdir ettim arkanizda durmus ne guzel.
Onceki konuyu okumadim ama ne olursa olsun eşinin uzerinize yuruyecegini bile bile yengeniz sizi gordugunu soylememeliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?