- 10 Ekim 2018
- 1.061
- 1.482
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Doktorun böyle bir şey söylediğine nasıl emin oluyorsunuz? Allah aşkına mümkün mü bu? Kulaktan kulağa gelen dedikodu işte. Siz de hemen inanıp endişe ediyorsunuz.Dün gece akrabalarım iftara geldi. Her şey iyi hoştu muhabbet ederken birisinden bahsetmeye başladılar 3 4 senedir çocuğu olmuyordu daha yeni oldu diye. Niye olmuyormuş diye sordum doktor hap kullandığından dolayı demiş. Aklım almıyor bir doktor nasıl böyle bir şey söyler? Bende hap kullanıyorum neredeyse 2 yıldır ve seneye bebek planlıyorum şimdi dün geceden beri acaba hapı bıraksam mı diye düşünüyorum.
Birkaç defa doktora gittim muayene oldum istediğim zaman bebek düşünebileceğimi hiçbir sıkıntım olmadığını hapın kısırlık yapmadığını tüm bunların kadınların uydurduğu bir şey olduğunu söylemişti. Ama şimdi düşünüyorum diğer şeyleri de söyleyen bir doktordu. Daha önce de duymuştum birkaç defa ama önemsemiyordum. Şimdi hapı bıraksam sadece prezervatif ile korunmaya başlasam her geciktiğimde kesinlikle hamile miyim şüphesi olacak...
Doktor dememiştir onu. Milletin laf çıkarması. Ben de 2 yıl hap kullandım bıraktığımın 3 . ayında hamile kaldım. Annem 18 yıl kullandı bıraktığı hafta hamile kaldı. Bak 18 YIL diyorumDün gece akrabalarım iftara geldi. Her şey iyi hoştu muhabbet ederken birisinden bahsetmeye başladılar 3 4 senedir çocuğu olmuyordu daha yeni oldu diye. Niye olmuyormuş diye sordum doktor hap kullandığından dolayı demiş. Aklım almıyor bir doktor nasıl böyle bir şey söyler? Bende hap kullanıyorum neredeyse 2 yıldır ve seneye bebek planlıyorum şimdi dün geceden beri acaba hapı bıraksam mı diye düşünüyorum.
Birkaç defa doktora gittim muayene oldum istediğim zaman bebek düşünebileceğimi hiçbir sıkıntım olmadığını hapın kısırlık yapmadığını tüm bunların kadınların uydurduğu bir şey olduğunu söylemişti. Ama şimdi düşünüyorum diğer şeyleri de söyleyen bir doktordu. Daha önce de duymuştum birkaç defa ama önemsemiyordum. Şimdi hapı bıraksam sadece prezervatif ile korunmaya başlasam her geciktiğimde kesinlikle hamile miyim şüphesi olacak...
Bende böyle düşünüyorum ama çevremde herkes aa hap mı kullanıyorsun çocuğun olmaz ileride diyorDoktorun böyle bir şey söylediğine nasıl emin oluyorsunuz? Allah aşkına mümkün mü bu? Kulaktan kulağa gelen dedikodu işte. Siz de hemen inanıp endişe ediyorsunuz.
Benim annem de ablam da hap kullanırken hamile kaldılar. Kullanırken bile en ufak hatada koruyuculuğu düşen bişeyin kısırlık yapması mümkün mü?
Kulaktan kulağa, hapa hatta korunmaya karşı bu kadar önyargılı bir akraba ağında duyduğunuz bir şeye inanmasanız mı acaba?Dün gece akrabalarım iftara geldi. Her şey iyi hoştu muhabbet ederken birisinden bahsetmeye başladılar 3 4 senedir çocuğu olmuyordu daha yeni oldu diye. Niye olmuyormuş diye sordum doktor hap kullandığından dolayı demiş. Aklım almıyor bir doktor nasıl böyle bir şey söyler? Bende hap kullanıyorum neredeyse 2 yıldır ve seneye bebek planlıyorum şimdi dün geceden beri acaba hapı bıraksam mı diye düşünüyorum.
Çevrenizdeki herkes son derece cahil demek ki.Bende böyle düşünüyorum ama çevremde herkes aa hap mı kullanıyorsun çocuğun olmaz ileride diyor
hönk!!Dün gece akrabalarım iftara geldi. Her şey iyi hoştu muhabbet ederken birisinden bahsetmeye başladılar 3 4 senedir çocuğu olmuyordu daha yeni oldu diye. Niye olmuyormuş diye sordum doktor hap kullandığından dolayı demiş. Aklım almıyor bir doktor nasıl böyle bir şey söyler? Bende hap kullanıyorum neredeyse 2 yıldır ve seneye bebek planlıyorum şimdi dün geceden beri acaba hapı bıraksam mı diye düşünüyorum.
Kendimiz tercih ediyor olamaz mıyız? Ben de bu toplumda niye kadınların her şeyi baskıyla istemeden yaptığına inanıyorsunuz onu merak ediyorum.bende bir sürü yöntem varken neden vücuda kimyasal alıyorsunuz onu merak ediyorum. niye bu toplumda bayanlar korunmak zorunda anlamıyorum
Doktorsunuz yada yakınıNe hapı olduğuna bağlı. Belki bir rahatsızlığı vardı onun için tedavi kullanıyordu bilemezsiniz. Ayrıca gözünüzle görmeden doktora saydırmayın.. belki kadının başka bir rahatsızlığı vardı söylemek istemediği için hap dedi geçti nereden biliyorsunuz? Bizim toplumumuz ne kadar meraklı doktorları eleştirmeye..
İkisi de tam talimatlara uyarsanız yüksek oranda koruyuculuk sağlıyor. Uymazsanız sürpriiiiz.hönk!!
hap kullanma kısırlık yapar savsata geçin o işleri
hönk deme sebebim yıllarca biz prezervatif ile korunuyoruz en güvenlisi o geliyor
18 yıldır evliyim
hap da prez. de %94 96 arası gibi bişey koruyor bildiğim
beni de işgillendireceksiniz şimdi
bunu ben de duymuştum . sürekli doğum kontrol hapı kullanmaktan vücut küsmüş vs diye ama doğruluk payı var yok bilememDün gece akrabalarım iftara geldi. Her şey iyi hoştu muhabbet ederken birisinden bahsetmeye başladılar 3 4 senedir çocuğu olmuyordu daha yeni oldu diye. Niye olmuyormuş diye sordum doktor hap kullandığından dolayı demiş. Aklım almıyor bir doktor nasıl böyle bir şey söyler? Bende hap kullanıyorum neredeyse 2 yıldır ve seneye bebek planlıyorum şimdi dün geceden beri acaba hapı bıraksam mı diye düşünüyorum.
herkeste bu kadar güzel yan etkileri oluyorsa bekarlarda kullansın. hatta tüm kadınlar kullansın:)Kendimiz tercih ediyor olamaz mıyız? Ben de bu toplumda biye kadınların her şeyi baskıyla istemeden yaptığına inanıyorsunuz onu merak ediyorum.
7 sene hap kullandım, çok da keyif alarak kullandım. Memelerim büyüdü, belim inceldi, cildim bebek cildi gibi oldu kullandığım süre boyunca. Üstelik rahat rahat sevişebilmek de cabası. Bana herhangi bir yan etkisi olmayan, bir şeyi neden kullanmayayım?
Bekarlar da kullanıyor kist için falan zaten. Öcü değil haplar.herkeste bu kadar güzel yan etkileri oluyorsa bekarlarda kullansın. hatta tüm kadınlar kullansın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?