- 10 Ekim 2018
- 1.061
- 1.482
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
Dün gece akrabalarım iftara geldi. Her şey iyi hoştu muhabbet ederken birisinden bahsetmeye başladılar 3 4 senedir çocuğu olmuyordu daha yeni oldu diye. Niye olmuyormuş diye sordum doktor hap kullandığından dolayı demiş. Aklım almıyor bir doktor nasıl böyle bir şey söyler? Bende hap kullanıyorum neredeyse 2 yıldır ve seneye bebek planlıyorum şimdi dün geceden beri acaba hapı bıraksam mı diye düşünüyorum.
Birkaç defa doktora gittim muayene oldum istediğim zaman bebek düşünebileceğimi hiçbir sıkıntım olmadığını hapın kısırlık yapmadığını tüm bunların kadınların uydurduğu bir şey olduğunu söylemişti. Ama şimdi düşünüyorum diğer şeyleri de söyleyen bir doktordu. Daha önce de duymuştum birkaç defa ama önemsemiyordum. Şimdi hapı bıraksam sadece prezervatif ile korunmaya başlasam her geciktiğimde kesinlikle hamile miyim şüphesi olacak...
Birkaç defa doktora gittim muayene oldum istediğim zaman bebek düşünebileceğimi hiçbir sıkıntım olmadığını hapın kısırlık yapmadığını tüm bunların kadınların uydurduğu bir şey olduğunu söylemişti. Ama şimdi düşünüyorum diğer şeyleri de söyleyen bir doktordu. Daha önce de duymuştum birkaç defa ama önemsemiyordum. Şimdi hapı bıraksam sadece prezervatif ile korunmaya başlasam her geciktiğimde kesinlikle hamile miyim şüphesi olacak...