Dün geceden beri dert edindim kendime

Herhangi bir eyleminizle, bütün kadınların sorunlarının çözülebileceğini sanmanız çok ütopik.

Her sorun adım adım çözülür.

Anlama kabiliyetiniz olduğunu hissetseydim, size uzun uzun bayan demenin nelere sebep olduğunu anlatmak isterdim. Görüyorum ki bu yalnızca parmaklarim yoracak.

Kalmasaydim ben kalamazdim hamile ki 16 yasimdan nerdeyse 33 e kadar araliklarla hep kullandim adet duzensizligi icin.Ben bile korunmasiz 7.ayda hamile kaldim ki amh'ım 14 bucuktu.Simdi duzenli haplari alamam Allah korusun bir de kaza olur bir ikiz daha olursa diye nerdeyse cift kondom kullanicaz

Doktor 3 -4 senedir hapla korunuyordu o yuzden 3 -4 senedir çocuğu olmuyordu demişdir belki. Siz yalniş anlamişsiniz ola bilir mi?

Evet benim de bunşekilde bilgim var bazı kişilerde haftan hemen sonra gebelik oluşmayabilir demişti doktor arkadaşım ama düşük ihtimal başka bi problem yoksa aaa ilaçtan bebeği olmadı gibi durum yok

Allah aşkına delinin biri kuyuya taş atmış uydurmadır onların kendi fikridir hapla korunuyordu da ondan olmadı diye imkanı var mı yani daha kesin koruyan iğneler var bırakınca hamile kalınır diyor hem deşiyorsunuz sonra stres oluyorsunu zaten size ne ki soruyorsunuz niye çocuğu olmadığını ordakiler ne bilsin detaylı niye olmadığını..bende incik cincik olmamış mı niye olmamış diye soranları anlamıyorum

Bi tanıdığımında hap kullandığından çocuğu olmuyordu diye duymuştum. Şu an çocukları var ama bi müddet olmamış
Bilemicim

Oyle bi soylenti var. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bende hapi biraktiktan anca 13 ay sonra hamile kalmistim.

Sen hangisini kullandin kudra cildime iyi geldi dedigin? Gerci kisiden kisiye degisir ben doktora gidip baslayacagim da merak ettim. Hep kondomla korundum ama sanirim ben de hapa gececegim artik.

Sen hangisini kullandin kudra cildime iyi geldi dedigin? Gerci kisiden kisiye degisir ben doktora gidip baslayacagim da merak ettim. Hep kondomla korundum ama sanirim ben de hapa gececegim artik.
Yasmin kullandım ben. Çok da emin değilim ama yan etkisi en az olanlardan biriymiş sanırım. Bana çok iyi gelmişti.

Bende yeni kullanmaya başladım şuan 2. kutumdayım ama hala tedirginim ek korunma gerekebilir mi, hap etki etmeye başlamış mıdır diye siz hapa başladıktan ne kadar süre sonra ek korunmayı bıraktınız çok araştırıyorum okuyorum ama emin olamıyorum aydınlatır mısınız rica etsem şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…