- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
- Konu Sahibi booksmoney
-
Okurken bi daralma geldi aynı benim kvKv dem geldi aklıma
Ben yeni evliydim mahallesinden birinin gelini anlatiyor
Yazık kaç yıllık evli çocuğu olmuyormuş, meğersem hap kullanmış ilk zamanlar. Yumurtalıkları kurumuşdahada olmazmış, hap kullandığımı bildiği için bana inceden mesaj veriyor güya çok korkuyormuş benimde olmaz diye. Ben güldüm geçtim.
Neyse sonra tabii ben yıllarca hapa devam ettim, sonra dedilerki hapı bıraksanda en 6ay koruması devam ediyor. Dedik tamam yeter artık çocuk düşünüyoruz birazda öyle geçer yeter, hapı bıraktım ertesi ay hamileydim. Ee hani 6ay daha korucaktı??
Sessinide ağlamalı, heran bayılcakmış gibi yapiyormuOkurken bi daralma geldi aynı benim kv
Yazzık on sene çocuğu olmadı, yazzık uğraşıp duruyorlar, içim acıdı kelimelerinden sonra evet.Sessinide ağlamalı, heran bayılcakmış gibi yapiyormu
Benimkide adetli olduğumu bildiği bir gün size inat ben yapacam bebek demiştiYazzık on sene çocuğu olmadı, yazzık uğraşıp duruyorlar, içim acıdı kelimelerinden sonra evet.
Laf arasında adet oldum ağrım var filan desem mürebbiye gibi kaşlarını çatıp dişlerini sıkıyodu sinirden o derece
Benimki oğluşu askere gidince menopoza girmişBenimkide adetli olduğumu bildiği bir gün size inat ben yapacam bebek demişti
Yapda sevelim anne demiştim, hepten sinirleri bozulmuştu
Benimkide 40 yaşında rahmini aldırmış hastalıktan ama bana olan sinirinden rahimsiz doğurmaya kalktı 50 yaşındayken…Benimki oğluşu askere gidince menopoza girmiş
Evet aslında ya, ilacı değiştirmem gerekirdi. Ama bilinçsizlik ve her seferinde tüp tüp kan vermek içimi kaldırdı.Evlenmeden önce bir hapa başladım aman tanrım o ne kilo. Düğünümde hayatımda aldığım en fazla kilodaydımhapı değiştirdik sonra kendime uygun olanını bulunca herşey yoluna girdi.
Yumurtaliklar kurumuş demekKv dem geldi aklıma
Ben yeni evliydim mahallesinden birinin gelini anlatiyor
Yazık kaç yıllık evli çocuğu olmuyormuş, meğersem hap kullanmış ilk zamanlar. Yumurtalıkları kurumuşdahada olmazmış, hap kullandığımı bildiği için bana inceden mesaj veriyor güya çok korkuyormuş benimde olmaz diye. Ben güldüm geçtim.
Neyse sonra tabii ben yıllarca hapa devam ettim, sonra dedilerki hapı bıraksanda en 6ay koruması devam ediyor. Dedik tamam yeter artık çocuk düşünüyoruz birazda öyle geçer yeter, hapı bıraktım ertesi ay hamileydim. Ee hani 6ay daha korucaktı??
En temizi sevişmemek net mis
Can çekiyor işteEn temizi sevişmemek net mis
bende bir sürü yöntem varken neden vücuda kimyasal alıyorsunuz onu merak ediyorum. niye bu toplumda bayanlar korunmak zorunda anlamıyorum
ben şampuanıma katmıştım.valla saça bayağı faydalı olmuştu mübarekkk.yutaraksa hiç kullanmadımmm.İki taraflı korunuyoruz biz diyerek çıtayı yükseltiyorum
Çok mantıklı ama, üremeyeceksek niye sevişiyoruz? Haftada 3-5 ne gerek var? Üremek isteyince hesaplayıp ayda bir sevişsek yeter bence.Kazayla hamile kalan birinin konusunda " madem çocuk istemiyordun niye sevişiyorsun" şeklinde fantastik bir cümle okumuştum.
O gün bu gündür bu cümle yolumu aydınlatıyor asdffg
Ben ikna oldumKazayla hamile kalan birinin konusunda " madem çocuk istemiyordun niye sevişiyorsun" şeklinde fantastik bir cümle okumuştum.
O gün bu gündür bu cümle yolumu aydınlatıyor asdffg
Çok mantıklı ama, üremeyeceksek niye sevişiyoruz? Haftada 3-5 ne gerek var? Üremek isteyince hesaplayıp ayda bir sevişsek yeter bence.
E ben çocuk hiç istemedim istemiyorumda yaaa ne oldu şimdi sevişgenliğim düştü müÇocuk olduktan sonra da komple kapatırız dükkanı. Mantıklı
Başım ağrıyor bahanesini kullanan varsa onlar da rahat eder.
Adam yanaşınca "E ben çocuk istemiyorum ki" diyeceksin. Adam da "yav şunu baştan söylesene. E tamam o zaman" diyecek ve konu kapanacak. Mis gibi hayat.
Ünlü düşünür Teoman ne demiş "aksın bacaklarından oluk oluk , milyonlarca doğmayacak çocuklarımız "E ben çocuk hiç istemedim istemiyorumda yaaa ne oldu şimdi sevişgenliğim düştü mü
Oyee bak hemen bi yükselme oldu bende yapmaÜnlü düşünür Teoman ne demiş "aksın bacaklarından oluk oluk , milyonlarca doğmayacak çocuklarımız "
Öylesi daha makbul diyolarben şampuanıma katmıştım.valla saça bayağı faydalı olmuştu mübarekkk.yutaraksa hiç kullanmadımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?