Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik şüphem var25 günlük evlisin hamilesin ve eşin kafasına estiği gibi geziyor ha. yorumsuz
Eşinin bu yaptığı insanı ( mesela beni ) katil eder. ister yeni evli olun isterse yıllanın fark etmez böyle bişeye dayanamaz insannn. kesinlikle bi kere şöle bi ciddi tepki ver, bi daha böle saçma sapan davranmaya bi yerleri yemesin. Ne sanıyo kendini bu neyin rahatlığı
Bu durumu çözmek bi cinnete bakar bencdAttığı mesajda geç saatte alıcam seni evdeyim şimdi yazmış.öncesinde bana 10 dakika uzaklıktaykrn 30 dakikalık eve gitmiş dönüp beni alacak bide.sen önce 10 dk lık yolu al yanıma gel gönlğmü al dimiiii.
Hayırlısını dilerim kendim içinBu durumu çözmek bi cinnete bakar bencd
Yazdigin o kadar seyin arasinda tek dikkatimi ceken "gezdirmez" kelimesiydi...Ben mi kabahatliyim
Eşim kendi işinde çalıştığı için iş saatlerini ke disi belirler gider gitmez veya geç gider vs..
Dün ctsi bütün gün evde oturdu bugün pazar kahvaltı tv derken giyindi ben çıkayım biraz dedi.nereye gittiğini söylemez pazar bugün yaa benimle otur veya gel bi yürüyüş yapalım yokkk.ki hiç gezdirmez beni yüne de çok ses etmem.ama hiçbir zaman da şuraya buraya gidiyorum demez işim var diyip çıkar nerede olduğunu hiç bilmem.hesap vermezmiş.bende çıktım ailem sehir dışında olduğu için ablama geldim.giderken de dedim ki pazar günü evümde huzurla oturamadım ister otur ister oturma dedi.çok zoruma gitti.bende s**git dedim.bu iş bitecek dedim.bu laflarının hesabını vericeksin dedi.sende bu sorumsuzluğunun dedim.ki biz 25 günlük evliyiz.insan yeni evlenmiş karısıyla vakit geçirmez mi ben mi çok şey istiyorum.
Bence eşiniz hala evliliğe alışamamış..Bu yüzden geri adım atmayı düşünmüyorumm.aradım hala nerede olduğunu söylemiyosun dedim.ailemi arıcam dedim.ara bu laflarınıda söyle dedi. Hakaretlerimi kastediyor.ama hakediyor.adam ol imsan ol işitmee.
Ses etmiş ya işte daha ne yapsın..O zaman neden ses etmiyorsunuz? Neden susuyorsunuz? Baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider.