- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Reelde ki 1-2 arkadasım bilir problemlerimi tarafsız yorumlayın derim.tek cümle senin kocan cins değişik.hatalıysam söyleyin derim çünkü haklı çıkmak gibi bir çabam hiç yok.
Peki sevgiliyken nişanlıyken nasıldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reelde ki 1-2 arkadasım bilir problemlerimi tarafsız yorumlayın derim.tek cümle senin kocan cins değişik.hatalıysam söyleyin derim çünkü haklı çıkmak gibi bir çabam hiç yok.
Doğru evet defol git diyebilirdim ama o an öyle çıkamadı ağzımdan.burada hatalıyım.sinemaya bilet yada başka bişi ondan habersiz ben yapamam neden mi bana sordun mı der.hatta dedği bana sormadan wc ye bile gidemezsin.yoksa aklımda çok plan var süpriz adına.ee bende evde hoş giyinip masa hazırlıyorum.madem evdeyiz diyip.
o zaman bu adami yontacaksiniz.
sevdigi film ne tarzsa oyle bi film icin bilet alin misal..erkekler action vs sever,gidip romantik filme almayin sizde.
arabalara ilgisi varsa go carting`e gidebilirsiniz..balik tutmayi seviyorsa olta alin baliga gidin yani romatikten cok pratik ve onu sizinle vakit gecirmeye tesvik edecek biseyler olsun bence.
bana sordun mı der.hatta dedği bana sormadan wc ye bile gidemezsin
Bu adamla ne desem boş. Bu tavrı neden çekiyorsunuz ki? Bana sormadan wcye gidemezsin ne demek? Dediğinde sen kendini ne sanıyorsun beni ne sanıyorsun diyemiyor musunuz?
Diyorum kac kere dedim.. .şimdide geç vakit alıcam seni demil.trafik geçince yani.gelmicem zahmet etme dedim
Gelme beni almaya dedimm.aciz değilim gelmem gerekirse kendim gelebilirim dedim.yarım saat aramızEğer gerçekten gelmeyecekseniz tamam. Ama blöf yapıyorsanız bir şey ifade etmeyecek. Kendiniz dönebiliyor musunuz eve? Mesafe çok var mı? Beni almana gerek yok, ben kendim gelirim burdaki işim bitince falan diyin.
Aynen bana da sıkılıyormuş fibi geliyor. Benimle olmak istemiyor sankiBir ayı bile doldurmaya evlilikte bu neyin bikkinligi sikilganligi anlayamadım doğrusu! Anlaşılan sizi yanında istemiyor tek başına gezmek takılmak istiyor..birde ne yaptığından haberiniz yok.. bence burada büyük bir sıkıntı var daha yeni evlisiniz cilvelesme kur yapma zamani iken bu sekilde olmanız...( bence oturup kendisi ile yüzyüze konuşun
Çıkarken nasıldiniz? Gezermiydiniz neler yaşardiniz hep mi boyleydiniz?Aynen bana da sıkılıyormuş fibi geliyor. Benimle olmak istemiyor sanki