- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşiniz hala evliliğe alışamamış..
Tavrınızı çok sert te koysanız haklısınız ama s...git demeniz bence ağır olmuş.
Şimdi haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz ki zaten eşinizde bu laflarınıda söyle diyerek belirtmiş.
Erkekler haksız duruma düşmemek için genelde kadınların acizken,sinirliyken söylediği sözleri kullanıp kendilerini aklamaya çalısırlar..
Buyüzden ellerine bu tür fırsatlar vermiceksiniz..
Hakaret etmekle haksız ama hakkinızı aramakta sonuna kadar haklısınız..
evliligi yürüten en önemli etkenlerden birisi iyi birer arkadas olabilmektir. beraber vakit gecirebilmesiliniz. birlikte biseyler yapabilmelisiniz. birlikte yaptiginiz aktiviteler olmali piknik yapmak, sinemaya gitmke ya da bu bi market alisverisi bile olabilir. eğer bunu oturtamazsaniz zorBen mi kabahatliyim
Eşim kendi işinde çalıştığı için iş saatlerini ke disi belirler gider gitmez veya geç gider vs..
Dün ctsi bütün gün evde oturdu bugün pazar kahvaltı tv derken giyindi ben çıkayım biraz dedi.nereye gittiğini söylemez pazar bugün yaa benimle otur veya gel bi yürüyüş yapalım yokkk.ki hiç gezdirmez beni yüne de çok ses etmem.ama hiçbir zaman da şuraya buraya gidiyorum demez işim var diyip çıkar nerede olduğunu hiç bilmem.hesap vermezmiş.bende çıktım ailem sehir dışında olduğu için ablama geldim.giderken de dedim ki pazar günü evümde huzurla oturamadım ister otur ister oturma dedi.çok zoruma gitti.bende s**git dedim.bu iş bitecek dedim.bu laflarının hesabını vericeksin dedi.sende bu sorumsuzluğunun dedim.ki biz 25 günlük evliyiz.insan yeni evlenmiş karısıyla vakit geçirmez mi ben mi çok şey istiyorum.
25 günde bu hale nasıl geldiniz?Doğru yazıyosun fakat ben anlatamadım.hani bu son damla mı derler vs..düzelecek başka şansı yok.düzelmezse de ben böyleyim desin.ben duruşumu bi gösteriyim.
25 günlük evlisin ve eşine s*** git diyorsun bence karşılıklı davranış hatalarınız var bunu konuşup cozmeniz lazımBen mi kabahatliyim
Eşim kendi işinde çalıştığı için iş saatlerini ke disi belirler gider gitmez veya geç gider vs..
Dün ctsi bütün gün evde oturdu bugün pazar kahvaltı tv derken giyindi ben çıkayım biraz dedi.nereye gittiğini söylemez pazar bugün yaa benimle otur veya gel bi yürüyüş yapalım yokkk.ki hiç gezdirmez beni yüne de çok ses etmem.ama hiçbir zaman da şuraya buraya gidiyorum demez işim var diyip çıkar nerede olduğunu hiç bilmem.hesap vermezmiş.bende çıktım ailem sehir dışında olduğu için ablama geldim.giderken de dedim ki pazar günü evümde huzurla oturamadım ister otur ister oturma dedi.çok zoruma gitti.bende s**git dedim.bu iş bitecek dedim.bu laflarının hesabını vericeksin dedi.sende bu sorumsuzluğunun dedim.ki biz 25 günlük evliyiz.insan yeni evlenmiş karısıyla vakit geçirmez mi ben mi çok şey istiyorum.