Arkadaşlar dün açtığım konuyu okuyanlar vardır aranızda. Ben kendimi çok kötü hissediyorum. Sabahta böyle oldum ve sebep sunmadan büyük tepki verdim eşime çok ters yaptım ve bunun karşılığında eşimde gidip o kızı aradı. Kız bana söyleme demişti ben şimdi söyledim diye kendimi sözüne güvenilmez otokontrolsüz sır tutmayan yanlış biri olarak görüyorum. Cahilce davrandın diyorum kendime. İlk defa böyle birşey yaptım evet yanlıştı yaptığım ama bu olay beni gerçekten çok huzursuz ettiği için söyledim eşime. Şuan eşime hem üzülüyorum hem kızgınım kendimede çok kızgınım. Hem doğum günüm mahvoldu huzursuzlukla geçti hem karşı tarafa rezil olduk kendime yakıştıramıyorum bunu. Bir yandan sinirliyim bir yandan üzgün. Hamileliğin verdiği ağır bi hormonsal değişim yaşıyorum sanırım bununda farkındayım ama elimde olmayan birşeyler var. Eşimle konuşmayı düşünüyorum ama bu duygularla acaba hararetlenir miyim diyorum tam olarak ne diyeceğimede bilmiyorum çünkü onada kızgınım benden gizlediğini yalan söylediğini düşünüyorum ve onunda ani saçma tepkisi yüzünden yanlış bi konuma düştüm karşı tarafada. Normalde sakince düşünür mantığımla hareket ederdim ama insan sanırım bazen bi çıkmaza bi bunalım sürecine giriyor. Huzursuzluk keyifsizlik tüm bedenimi kaplamış sanki. Eşim belki o adamın yaptığını bilmediğini söyleyerek yalan söylüyor belkide doğru tam bilemiyorum benim düşüncem bildiği yönünde. Sabah tartışmanın üstüne falan işe gitmişti zaten akşam geldi mırın kırın konuşuyorum kendine biraz tavırlı ama hayatım falan diyor pastayı kes yiyelim dedi meyveli yaptırdım öyle seviyordun dimi falan dedi. Bana ben doğum günün için 2 3 gündür hazırlanıyorum çok güzel geçsin seni nasıl daha çok mutlu ederim diye düşündüm huzursuzluk yaşadık dedi çok üzülmüş sanırım buna dünde sabahta bunu vurguladı bi yandan vicdan yapıyorum allak bullak oldum. Acaba diyorum konuşsam şu konuyu hem açığa kavuştursak hemde kırgınlığımı dile getirip onunda kırgınlığını mı alsam yada böyle tavırla mı devam etsem. İlk defa böyle kötü hissediyorum kendimi sanırım. Hiç bir fikrim zikrim yok. Bi öneriniz var mı?
Karı koca ortalığı birbirine katmalarıBen diğer konunuzu okudum yorum yapmadım. Yani kadın eşinize deme dediyse,onun eşimde kimseye deme dedi size söyledi. Ben olsam bende söylerdim böyle demiş diye ama eşimde tutup kadını aramaz yani dünyayi mi kurtarıyorsunuz neden kadını arayıp soruyor eşiniz. Eşim bilmiyorum dese inanmazsam , hiç öyle düşünüyorum der geçerim. Bu kadar kendinizi herşeyi ortaya atacak, doğum gününüzü mahvedecek bir olay mi. Görüşmesini istemiyorsan bu sebepten istemiyorum , ailece de yalnizda dersin . Eşinizin kadını arayıp sorması ne mana
Valla ben anlamadım diğer konuda da kadın deme diye içine sıkıntı düştü. Onun eşide git esraya anlat diye dememiştir. İki gündür dert oldu konu sahibine. Ama şunu anlıyoruz her zamanki gibi "iki kişinin bildiği sır değildir."Karı koca ortalığı birbirine katmaları
Bi sakin olun, kankalarımız diyerek kimseye de bu kadar güvenmeyin.
Bunun farkındayım zaten ve bu durumdan çok rahatsızım. Ben eşimi yakalamış gibi dram yaratmıyorum bu olaydan kızın aranmasından düştüğümüz durumdan aşırı rahatısızım. Suç bastırma konusuna gelince hatalarımın farkındayım ve kendimi kötü hissettiğimi dile getirdimOlay içselleştirip, milletin yanında lafını açıp eşinizle ortalıkta kavga etmeyecektiniz, umarım bu hatanızın farkındasınızdır. Meseleyi kafanızda saptırıp eşinizi yakalamış gibi dram çıkarmayı bırakın ve suç bastırmaya odaklı davranmayın bence.
"ya da böyle tavırla mı devam etsem?" deyince suç bastırma düşünceniz var gibi geldi, ne bileyim.Bunun farkındayım zaten ve bu durumdan çok rahatsızım. Ben eşimi yakalamış gibi dram yaratmıyorum bu olaydan kızın aranmasından düştüğümüz durumdan aşırı rahatısızım. Suç bastırma konusuna gelince hatalarımın farkındayım ve kendimi kötü hissettiğimi dile getirdim
Normalde böyle olmazdı bu olayı hem büyüttüm hem çok saçma salak davrandım bunuda kendime çok dert ettimÇok mu büyüttünüz acaba, sanki eşiniz yapmış gibi bir karmaşaya düştünüz de içinden çıkamıyorsunuz.. Kendinizi ve bebeğinizi düşünün, kendinize dert etmeyin herşeyi. O adamın da ne hali varsa görsün..
Hicbirsey olmaz, geçti gitti. Üzerinde durmayın daha fazla, gidin keyfinize bakın..Normalde böyle olmazdı bu olayı hem büyüttüm hem çok saçma salak davrandım bunuda kendime çok dert ettim
Eşimede kızgınlığım var bunun için geri mi dursam dedim. Eşiminde kızı aramaması gerekiyordu o yüzden. Yoksa en çok kendimi hatalı görüyorum bu konuda. Hatta bu kadar dert etmemin sebebi niye böyle yaptın diyorum kendi kendime"ya da böyle tavırla mı devam etsem?" deyince suç bastırma düşünceniz var gibi geldi, ne bileyim.
Ben sabah yatakta hiç bir sebep yokken çok ters davrandım çok gergin uyandım çok sinirliydim. Öyle bi tepkiyle gerginlikle hareketler ettim ki eşimde geceki konuyu sürdürdüğümü düşündü çok sinirlendi. Oda bana sinirlendi oda kontrolsüz davranarak kızı aradı. Benim haberim yok ama evimin huzuru kaçtı niye anlattın falan mevzu döndüBen diğer konunuzu okudum yorum yapmadım. Yani kadın eşinize deme dediyse,onun eşimde kimseye deme dedi size söyledi. Ben olsam bende söylerdim böyle demiş diye ama eşimde tutup kadını aramaz yani dünyayi mi kurtarıyorsunuz neden kadını arayıp soruyor eşiniz. Eşim bilmiyorum dese inanmazsam , hiç öyle düşünüyorum der geçerim. Bu kadar kendinizi herşeyi ortaya atacak, doğum gününüzü mahvedecek bir olay mi. Görüşmesini istemiyorsan bu sebepten istemiyorum , ailece de yalnizda dersin . Eşinizin kadını arayıp sorması ne mana
Kadına ne dedi ki tam olarak? Kadın eşinize ne dedi? Sonrasında size bir şey söyledi mi?Ben sabah yatakta hiç bir sebep yokken çok ters davrandım çok gergin uyandım çok sinirliydim. Öyle bi tepkiyle gerginlikle hareketler ettim ki eşimde geceki konuyu sürdürdüğümü düşündü çok sinirlendi. Oda bana sinirlendi oda kontrolsüz davranarak kızı aradı. Benim haberim yok ama evimin huzuru kaçtı niye anlattın falan mevzu döndü
Diğer konuya biraz daha baktım da arkadaşınız ve özellikle eşi beni rahatsız etti esas. Hoca dediğiniz kişinin böyle -hele ki sizler içerdeyken ve daha yeni tanıdığı bir adama- saçma sapan konuştuğuna inanmıyorum, eşiniz de doğru söylüyor gibi geldi, bence de haberi yok.Eşimede kızgınlığım var bunun için geri mi dursam dedim. Eşiminde kızı aramaması gerekiyordu o yüzden. Yoksa en çok kendimi hatalı görüyorum bu konuda. Hatta bu kadar dert etmemin sebebi niye böyle yaptın diyorum kendi kendime
Sen Esraya birşeyler anlatmışsın hoca karısını anlatıyormuş bizim evde söylemiş benim haberim bile yok dünden beri bunun davasını yaşıyoruz dedi madem böyle bi mevzu var yanımda konuşsaydınız dedi tabi aynı zamanda benide suçladı eşim gece konuştuk ayrı huzursuzluk sabah sebepsiz yere ayrı huzursuzluk herkes kendi evinde olan bize oldu bizlik hiç bi durum yokken dedi banada sinirlendiğini dile getirdi eşim. Kafayı yicem hocanın da allah belasını versin senin eşinede ayrı sinirlendim dedi çok öfkeyle konuştu. Kız ne dedi duymadım o ara eşim bak esra bana söylemedi zorla ağzından lafı aldım sıkıştırdım yoksa söylemeyecekti dedi. Kız benim için abartıyor falan dedi onları duydum eşimde bundan sonra konuşmayın kimsenin hakkında inan olan bize oldu dedi kızda biz uzun süre görüşmeyelim falan dedi. Yani kız eşimin onca tepkisine birşey demedi ben söylediğim için beni suçlu gördü. Hı haklıda birşey diyemem ben bu konuda hatamı biliyorum zaten. Hatta kızı 10 15 dk sonra aradım hem kendi adıma hem eşim adıma özür dileyip kapatacaktım senlik bi durum yok diyecektim. Meşgule attı bende bir daha aramadım. Şimdi kendimide ifade edemeyince dahada kötü hissettimKadına ne dedi ki tam olarak? Kadın eşinize ne dedi? Sonrasında size bir şey söyledi mi?
Önceki konuya da yazdım.Sen Esraya birşeyler anlatmışsın hoca karısını anlatıyormuş bizim evde söylemiş benim haberim bile yok dünden beri bunun davasını yaşıyoruz dedi madem böyle bi mevzu var yanımda konuşsaydınız dedi tabi aynı zamanda benide suçladı eşim gece konuştuk ayrı huzursuzluk sabah sebepsiz yere ayrı huzursuzluk herkes kendi evinde olan bize oldu bizlik hiç bi durum yokken dedi banada sinirlendiğini dile getirdi eşim. Kafayı yicem hocanın da allah belasını versin senin eşinede ayrı sinirlendim dedi çok öfkeyle konuştu. Kız ne dedi duymadım o ara eşim bak esra bana söylemedi zorla ağzından lafı aldım sıkıştırdım yoksa söylemeyecekti dedi. Kız benim için abartıyor falan dedi onları duydum eşimde bundan sonra konuşmayın kimsenin hakkında inan olan bize oldu dedi kızda biz uzun süre görüşmeyelim falan dedi. Yani kız eşimin onca tepkisine birşey demedi ben söylediğim için beni suçlu gördü. Hı haklıda birşey diyemem ben bu konuda hatamı biliyorum zaten. Hatta kızı 10 15 dk sonra aradım hem kendi adıma hem eşim adıma özür dileyip kapatacaktım senlik bi durum yok diyecektim. Meşgule attı bende bir daha aramadım. Şimdi kendimide ifade edemeyince dahada kötü hissettim